facebook pixel

Når en kvinde er interesseret i en mand vil hendes kropssprog afspejle dette. Her er 10 sikre tegn på at hun er interesseret i dig:

  • Øjenkontakt

Når en kvinde er interesseret i en mand vil hun automatisk gøre øjnene større og sørge for at holde øjenkontakten med dig. Ved at fastholde øjenkontakten længere end et sekund, viser hun nemlig at hun har selvtillid og er interesseret i det du fortæller.

  • Fugter læberne

å er et rigtig godt tegn hvis en kvinde fugter læberne mens hun snakker med dig. Det betyder nemlig at hun enten forsøger at henlede opmærksomheden på hendes mund, eller tænker på at kysse dig. Ved tanken om kys vil hun nemlig automatisk fugte læberne.

  • Smiler mere

Hvis hun smiler meget til dig er det helt klart et godt tegn.

  • Griner af dine jokes

Det er altid godt hvis en kvinde griner af dine vittigheder, selv når de er rigtige dårlige. Hvis hun er interesseret i dig, vil hun nemlig vise det gennem latter.

  • Rør sit hår10 tegn paa at hun er interesseret i dig

Det er altid et godt tegn når en kvinde leger med sit hår. Dette betyder nemlig at hun prøver at gøre sig mere feminin og attraktiv over for dig. Jo mere interesseret en kvinde er, jo mere vil hun rette på sit hår.

  • Berøring

Hvis hun rører ved dig mens I snakker sammen, er du også godt på vej. Dette kan fx være en uskyldig hånd på din arm når hun skal understrege noget. Jo mere hun forsøger at røre dig, jo mere interesseret er hun.

  • Præsenterer sin krop

Når en kvinde er interesseret i dig vil hun ubevidst gøre mere for at tage sig godt ud. Hun vil derfor ofte rette sig mere op og svaje lidt i ryggen, for at hendes bryster og numse kommer mere i fokus.

  • Rør ved sig selv

Hvis en kvinde er interesseret i dig vil hendes underbevidsthed få hende til at røre mere ved sig selv under samtalen, som at nusse sig selv på armen eller nakken. Dette er et ubevidst tegn på at hun ønsker at du skal røre hende.

  • Efterligner dig

Både mænd og kvinder vil ubevidst efterligne den person de er interesseret i, for eksempel ved at tale på samme måde eller lave de samme udtryk. Det er derfor et godt tegn hvis du ser hende gøre dette. Hvis hun prøver at efterligne dig på dansegulvet, ser det specielt rigtig lyst ud for dig!

  • Hun holder sig tæt ved dig

Hvis hun sørger for at være i nærheden af dig uden at prøve at skjule det, er det et rigtigt godt tegn! Hun vil måske sørge for at skabe øjenkontakt med dig og dermed opfordre dig til at komme over til hende. Lad dig ikke skræmme af at hun står i en stor vennegruppe, hvis hun holder sig tæt ved dig er hun klart interesseret!