facebook pixel

Vores vurdering af 40plus.dk

Design:
Brugervenlighed:
Funktioner:
Aktivitet:
Pris:

Anmeldelse af 40plus.dk

40plus.dk blev grundlagt i 2006 og har mere end 219.000 brugere hvoraf de 68.000 er aktive. Siden er Danmarks største datingside rettet mod den mere modne aldersgruppe, og siden er også populær i en svensk og belgisk version. Som det kan ses af medlemstallet er siden utrolig populær, og modtager næsten kun rosende ord fra medlemmerne. 40plus.dk er en rigtig hyggelig og social datingside med mange funktioner, og så er den samtidigt i den billige ende. De sociale rammer er i topklasse med muligheder som chat, events, grupper/loger, diskussionsfora osv. Der er mange muligheder for at lære hinanden at kende, og det er hurtigt og nemt at komme i gang.

Opret gratis profil

Dating.dk anmeldelse

Fordele

Henvendt 40-årige +

Største dating side i sin kategori

Begivenheder for singler i hele landet

Nem at bruge

Ulemper

Ingen mulighed for personlighedstest

Ingen profiler for homoseksuelle

Dating.dk anmeldelse

Kønsfordeling

Kønsfordelingen er næsten helt lige med kun en lille smule flere kvinder end mænd, nemlig 51:49.

%

Andel mænd

%

Andel kvinder

De fleste brugere på siden er mellem 45-54 år gamle, med en gennemsnitsalder på omkring 50 år. Minimumsalderen er 37 år, hvis man er yngre er man ikke velkommen på siden.
Dating.dk anmeldelse

Abonnement hos 40plus.dk

På 40plus.dk er det muligt at lave gratis profil, så man kan undersøge siden inden man vælger at betale, men hvis man vil have adgang til alle sidens funktioner og kommunikationsmuligheder kræver det at man opretter et plusmedlemsskab.

Prisliste

Gratis ProfilPlusmedlem
1 månedDKK 0,-DKK 179,- / mdr
3 månederDKK 0,-DKK 123,- / mdr
6 månederDKK 0,-DKK 91,- / mdr
1 årDKK 0,-DKK 59,- / mdr

Opret gratis profil 

Læs om fordelene ved en +PlusProfil
Det er altså billigere jo flere måneders abonnement man køber af gangen, ved fx køb af 12 måneders abonnement koster det kun 59 kroner pr måned, og ved 6 måneders 91 kr. pr måned. Man kan betale sit plusmedlemskab med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro samt via bankoverførsel.

Der er ingen fortrydelsesret ved køb og man skal være opmærksom på at der er automatisk forlængelse af abonnementet med mindre man afmelder dette.

ProduktsammenligningGratis ProfilPlusmedlem
Se profiler
Læse og skrive breve
Se alle fotos på profiler
Se besøg på din profil
Se hvem der viser interesse for dig
Benytte chat, forum og events m.fl.
Kan have foto på egen profil
Se fotoalbum på andre profiler
Profilbillede
Se profilbilleder på andre profiler
Oprette events
Deltage events

Prisliste

Gratis ProfilPlusmedlem
1 månedDKK 0,-DKK 179,- / mdr
3 månederDKK 0,-DKK 123,- / mdr
6 månederDKK 0,-DKK 91,- / mdr
1 årDKK 0,-DKK 59,- / mdr

Siden har et professionelt, æstetisk og moderne design og et velfungerende automatisk. Navigationen på siden fungerer rigtigt fint og den er generelt let betjent matchingsystem, som finder ligesindede ud fra enkle kriterier som køn, geografi, alder og aktivitet. Der er mulighed for at lave en hurtig søgning, som ikke kræver at man udfylder ret mange detaljer om hvad man søger, eller en udvidet søgning ud fra alle de kriterier der er obligatoriske at udfylde i profilteksten, så som interesser, uddannelse/beskæftigelse, stjernetegn eller andet. Man behøver ikke søge efter en partner, men kan også søge venner, vennepar eller andet. På forsiden er der et afsnit der hedder ”nyt for 40plus” hvor man kan se de nyste dagbogsindlæg, forum indlæg, de nyeste loger og loge-debatter, nyeste oprettede events og billeder. Det gør det meget overskueligt at se hvad der er sket ”siden sidst”.

Der er sat fokus på at man kan gøre sin profil individuel. Man kan uploade op til 5 profil billeder, 10 private billeder og 10 galleribilleder, og der er rig mulighed for at man kan personliggøre sin profiltekst; i det frie tekstfelt kan man fx både ændre skrifttype, farve og indsætte animerede smiley ikoner.

På 40plus.dk er der masser af specielle features man kan få tiden til at gå med. Der er flere forskellige måder hvorpå man kan komme i kontakt med andre medlemmer; ud over den traditionelle brevskrivning kan man lægge en besked i gæstebogen, komme med sine holdninger og input ved at deltage i samtaler under de forskellige fora eller melde sig ind i en loge og samles om en fælles interesse. Hvis man har lyst til at skrive om løst og fast med andre online brugere, kan man deltage i chatten som er yderst velfungerende og overskuelig og hvis man ønsker at dele sine tanker eller personlige historier er der en hyggelig dagbogsfunktion som giver dybere mulighed for at lære hinanden at kende. Der bliver også jævnligt oprettet events af brugere, som forskellige arrangementer, fester, hygge, koncerter, ferier, naturoplevelser, kultur, osv. som man kan deltage i, og på den måde lære folk at kende uden at det foregår igennem en skærm.

Hvis man skulle kede sig på 40plus.dk, eller bare skal have tiden til at gå mens man venter på svar fra den kommende kærlighed, kan man via arkivet få adgang til en række noveller, ældre billeder og 15 små mini flash spil som fx Mahjong, forskellige kabaler og Tetris.

40plus.dk har også 40plus Posten hvor man kan finde en masse gode historier og artikler, som er skrevet af diverse skribenter fra 40plus og derefter kommenteret af sidens brugere. Her kan man finde gode råd om netdating, hvordan man skriver en god profiltekst m.m. På forsiden er der også artikler som hjælper godt i gang med netdating generelt, senior dating, chatrum og netsikkerhed mm. Alle artiklerne er skrevet i et let forståeligt sprog, og forklarer nogle af datingverdenens udtryk, så også nybegyndere kan være med.

Skulle man få problemer med at finde ud af siden eller have spørgsmål, er der en glimrende FAQ hvor ofte stillede spørgsmål er inddelt i kategorier. Hvis man ikke kan finde svar her er der mulighed for at kontakte kundeservice via et automatisk postsystem når man er logget ind, via e-mail på [email protected] eller på tlf. 5041 7510 hverdage fra 9.00 – 15.00 og fredag fra 9.00 – 11.00. De er både søde og venlige og rigtigt hurtige til at svare, uanset hvad man skulle ønske hjælp til.

Udtalelse fra bruger på siden

Her på FindDatingSider.dk har vi givet 40plus.dk fem ud af fem stjerner. Under her viser vi en anmeldelse fra en bruger på TrustPilot.dk: