Be2.dk anmeldelse

“Be2 fører dig til dit livs kærlighed!”

Be2.dk blev grundlagt i Tyskland i 2004 og kom til Danmark i 2008, hvor det på tiden er en af de mest populære dating sider. Siden findes i hele 37 lande og brugerantallet på verdensplan overstiger 36 millioner. Omkring 410.000 af alle disse medlemmer er bosat i Danmark.

Dating siden er baseret på en videnskabelig model og som bruger modtager man kontaktforslag som afhænger af ens resultater fra sidens spørgeskema, som indeholder spørgsmål som opfylder psykologise, antropologiske og sociologiske kriterier – målet er at vurdere hvor kompatible to personer er. Denne personlighedstest tager cirka et kvarter og der er mere end 60 spørgsmål. Testen er delt i to, hvor den anden halvdel (som man skal regne med at bruge 20 minutter på) handler om personens interesser og krav angående partner.

Forskellen mellem spørgeskemaet på Be2.dk og ParShip.dk er at foreståendes er længere hvad angår brugeren og brugerens ideelle partner.

Kønsfordelingen på Be2.dk er omkring 43 : 57, hvilket betyder at den er en af de eneste på vores Top 10 liste med flest kvinder. Den gennemsnitlige alder på de kvindelige brugere er 36,1 år, hvorimod deres mandlige modpart er 36,3 år.

Man kan sagtens have et gratis medlemskab på dating siden, men der er visse begrænsninger ved at have et sådant medlemskab. Hvis man ikke ønsker at betale kan man udfylde sin profil og se sine resultater fra den videnskabelige personlighedstest samt modtage kontaktforslag. Det er som ikke-betalende bruger muligt at søge aktivt efter partnere, men ønsker man ubegrænset mulighed for kommunikation skal man købe et premium-medlemskab.

Priserne for premium-medlemskab er som følger:

  • Tolv måneder: 250 kroner per måned.
  • Seks måneder: 250 kroner per måned.
  • Tre måneder: 455 kroner per måned.

Besøg side

Priserne kan betales via. kreditkort eller Visa/Dankort. Vælger man at købe et premium-medlemskab er det dog vigtigt at vide at man skal opsige det hvis man ikke længere ønsker det. Dette kan enten gøres online eller via. fax.

To af hjemmesidens specielle features er som følger: man kan dele fotos direkte med andre brugere, hvilket kan gøre enhver chat mere personlig. Derudover er der mulighed for at søge udenfor Danmark – som bruger kan man vælge at søge internationalt, hvilket øger chancen for at finde den eneste ene.

Selve matchnings-algoritmen på Be2.dk er af topkvalitet, da den er relativt objektiv og alle profiler bedømmes på videnskabeligt grundlag. Der er nærmest umuligt for en dating side at være objektiv, men Be2.dk er ikke langt fra. De fleste dating sider er dog nået frem til stort set dem samme algoritme, men denne side tilbyder individuel søgning, hvilket er det der gør forskellen.

Hvis man som premium-medlem er så uheldig at man ikke opnår 10 kontakter indenfor ens valgte abonnement periode, så kan man få sit abonnement forlænget (mod forespørgsel). Dette kandes som ’kontaktgaranti’. Antallet af partnerforslag er dog relativt højt, så det er usandsynligt at man ikke opnår 10 kontakter. Ved tilmelding modtager man cirka 50 kontaktforslag – endnu flere endda hvis man ikke har alt for strenge søgekriterier.

Her på FindDatingSider.dk har vi givet Be2.dk fire ud af fem stjerner. Dog kan det sagtens betale sig at høre hvad andre brugere har at sige om hjemmesiden og lære fra deres fejl. Derfor har vi fundet en anmeldelse fra TrustPilot.dk

Nina B.: ”ok service, men husk lige at spørge først!”

 

”Jeg har også haft mine momenter med be2, men alt i alt kom jeg ud med en god dating-oplevelse: kommunikerede med flere, flinke fyre, der alle var seriøse. Mødtes med en enkel og snakkede med flere, der havde fundet en partner. Intet galt der.

Det, jeg gjorde forkert, var at jeg ikke læse det med småt – og at jeg ikke spurgte i Kundeservicen med det samme … det er rigtigt nok, de forlænger dit medlemskab (at du inaktiverer profil er ikke nok), hvis du ikke siger op. Men så sig dog bare op fra starten! Så vil jeg minde nye medlemmer om at bruge deres e-mail-kundeservice, hvor jeg ærligt talt fik ok betjening.”

Besøg side

Kriterier for valg af datingside:

  1. Ingen fake profiler
  2. God kundetilfredshed
  3. Fornuftige priser
  4. Mulighed for support
  5. Ligefordelt mænd og kvinder