facebook pixel

De bedste dating apps til dig

dating apps

I denne guide, får du et indblik i de bedste dating apps på markedet, og får samtidig gode råd til hvordan du skal date via apps som Tinder, Badoo osv.

Da vi finder os selv i teknologiens nådesløse alder, er behovet for eksponering alt for stor, og at finde en mulighed for at skabe meningsfulde relationer er ved at blive mere og mere vanskeligt. I denne tid er det svært at finde tid til at trække vejret, endsige at socialisere og date. Det er derfor i nutidens moderne æra, at dating apps er blevet den næste store ting!

Da det eneste, vi synes at have masser af tid til, er vores smartphone, har mange mennesker vendt sig til den store mængde af dating apps. Der er flere og flere dating apps, der bliver lavet, fordi folk simpelthen altid vil være på jagt efter ledsagerskab. Så hvorfor ikke kunne gøre lede på farten hele tiden?

Vi vil forsøge at forenkle processen for dig ved at kategorisere og luge ud blandt de bedste dating apps derude, så det ikke virker så skræmmende, at du tager en chance og sætter dig selv derud.

De mest populære dating apps

Lad os tage et kig på de mest populære dating apps generelt, som i vid udstrækning anvendes af de fleste mennesker, der leder efter dates.

Tinder

Der er nok få derude, der ikke i det mindste har hørt om Tinder. Det er nok den mest populære dating app i disse dage, og der er nogle grunde til det. Først og fremmest er det brugervenlighed. Den er meget enkel, men samtidig komfortabel og pålidelig, i den forstand, at den kun giver dig mulighed for at kontakte en person, hvis i begge ‘kan lide’ hinandens profil.

Hvordan det virker, er ved at du skal logge ind med din Facebook-profil og tilføje et par billeder og skrive lidt om dig selv. Og så kommer du til at skimme gennem andres profiler, du kan endda finde folk gennem dine fælles venner på Facebook. Hvis du finder en profil, du kan lide, er alt du skal gøre, at skubbe i en bestemt retning, og personen får en besked; Hvis de også er interesserede, gør de det samme, og så har du mulighed for at kommunikere med hinanden og eventuelt arrangere et møde. Vi vil absolut mene at Tinder er en af de bedste dating apps på markedet.

Du kan læse mere om Tinder lige her.

bedste dating appsMatch.com

Match.com har eksisteret længe før apps kom i spil. Det har en anden fordel, fordi den ikke signerer dig ved hjælp af Facebook. I stedet for at swipe, viser du din interesse ved at sende et ‘blink’. Bortset fra det, har appen friheden til at forsøge at matche dig med mennesker, der har de samme interesser som dig. Den eneste ulempe er, hvis du virkelig ønsker at få mest ud af Match.com, skal du betale et månedligt abonnementsgebyr. Dette giver dig mulighed for at vide, hvem der har set din profil blandt andre funktioner.

Du kan læse mere om Match.com lige her.

Tastebuds

Dette er en dating app med en frisk og spændende ny tilgang til dating. Det matcher folk baseret på deres smag i musik. Det giver dig mulighed for enten at tilmelde dig din Facebook-konto eller bare oprette en helt ny konto. Det er en sjov ny tilgang, fordi du har mulighed for at sende musikklip til de mennesker du kan lide. Denne dating app har en ekstra dimension til det, fordi du ved at sætte musik i centrum i matchmaking processen, giver dig mulighed for at finde folk, så selvom du ikke ender med at være kompatibel med dem, kan du nok alligevel blive venner!

Damer venligst – Dating apps for kvinder!

Der er selvfølgelig masser af datingsider, der også har deres helt egen app. Dette er også en fantastisk mulighed.

Et par eksempler er:
1. Dating.dk
2. Single.dk
3. 40plus.dk

Der er ingen skam at tage et skud med at bruge dating apps, men det er helt forståeligt, hvis du som kvinde føler dig lidt genert eller nervøs over muligheden for at sætte dig selv derud i cyberverdenen, for alle at se på. Derfor er der et par dating apps, der faktisk er meget kvindevenlige.

Bumble

Så denne dating app blev skabt af medstifteren af Tinder, der forlod det fordi hun angiveligt blev sexuelt chikaneret. Snart efter at hun forlod Tinder besluttede hun at oprette Bumble og sigte på at gøre det til en dating app, hvor kvinder havde mere kontrol, så de kunne være mere komfortable.

Det er mere eller mindre som Tinder i dets anvendelighed. Det giver kvinden 24 timer til at tage det første skrift efter begge tilslutter, og det indsnævrer også dem, der er i nærheden. Bumble er en god mulighed for kvinder der ønsker at finde en date, og er dermed en af de bedste dating applikationer på markedet.

Antidate

Antidate er en anden dating app, der er designet specielt til kvinder. Først og fremmest er det unikt, at det kræver, at alle uploadede billeder er tidsstemplet, så de kan garantere, at personen faktisk ser ud på den måde, som de hævder. Det er også knyttet til din instagram-konto.

Ligesom Bumble er det lokationsbaseret for at give mulighed for reele dates snarere end blot interaktion gennem tekst. For at give en følelse af sikkerhed slettes alle udvekslede meddelelser automatisk efter 24 timer.

Hinge

Hinge virker på den baggrund, at det kun forbinder dig med venner af venner, og det giver selvfølgelig mulighed for at kunne spørge dine venner om de mennesker, som du potentielt er interesseret i.

Det skiller sig også ud i, at det giver information om uddannelse og arbejde, som gør det lettere for dig at måske tjekke den anden person lidt ud.

dating appsWyldfire

Denne dating app er speciel, fordi de mænd, der er på appen, kun kan deltage, hvis de inviteres af kvinder, hvilket giver kvinderne den øvre hånd.

Siren

Med Siren kontrollerer damerne, hvem der kan se deres fotos og informationer, hvilket helt sikkert bidrager meget til din komfort og følelse af sikkerhed.

Lulu

Hvis du bruger denne dating app, har du den øvre hånd, fordi du er den der skal sende den første besked, hvis du kan lide fyren.

Hvad der er specielt ved Lulu er, at kvinder har mulighed for at bedømme ALLE, de måske har været eller er i øjeblikket tilknyttet til – ex kærester eller folk, de kender eller måske har kendt.

Dette kan være en god ting, men pas på, fordi meningerne tydeligvis er meget subjektive og kan endda være ret bitre og unøjagtige, og ikke rigtig at give nogle af disse fyre en chance for at finde den rigtige person.

WooPlus

WooPlus er en dejlig dating app til enhver kvinde, der har smukke kurver og føler sig usikker på hendes vægt. Det er hovedsagelig for plus størrelse kvinder, og du vil opdage, at der er tonsvis af mænd derude, der sætter pris på dig, ligesom du er!

dating appsEn til LGBT-fællesskabet – Dating apps til homoseksuelle!

Den gode ting ved dating apps i disse dage er, at uanset hvad din seksuelle præferencer er, er du sikker på at finde noget, der passer dig perfekt, og du kan gøre det fra din telefons komfort uden at skulle bekymre sig om eksponering og sikkerhed .

Dattch

Denne dating app blev skabt til dem, der er enten lesbiske eller bisexuelle. Det adskiller sig fra andre apps, idet de kun arbejder med billeder og ingen tekst.

Her

Her er en dating app til kvinder, der er LGBT. Det er mere interaktivt og føles som om det har mere stof, fordi bortset fra at tage billeder fra din Facebook-konto, hvilket gør identiteten mere pålidelig, kræver det også, at du siger mere om dig selv.’

Grindr

Grindr er en dating app, der er eksklusiv for homoseksuelle eller biseksuelle mænd. Du kan oprette forbindelse via Facebook og interagere gennem meddelelser, og endda udveksle fotos.

Jack’d

Dette er også en dating app, der er målrettet mod homoseksuelle mænd, og det er positivt, at det er lokationsbaseret, så det har en større betydning, for på den måde kan du faktisk få mulighed for at møde de mennesker, som du kan lide, frem for bare at have et forhold online.

bedste dating appsAldrig for sent at date – Dating apps for seniorer!

Man må aldrig føle, at ens tid er gået forbi muligheden for at blive forelsket og date eller endda bare for at få nye venner og møde nye mennesker. Her er et par dating apps til dem, der føler, at de har passeret målstregen; dette er kun en ny begyndelse!

OurTime.com

Denne dating app henvender sig til mennesker, der er specifikt over 50 år gamle. Det har en række forskellige måder at interagere på, fra lydbeskeder til deling af billeder og normale meddelelser. Den eneste ulempe kan være, at du skal betale et månedligt gebyr for at være medlem.

Senior People Meet

Denne dating app er meget lig Tinder, bortset fra at den er for seniorer. Det er godt, uanset om du leder efter noget seriøst eller afslappet.

Stitch

Dette er en forfriskende ny tilgang blandt dating apps, den fokuserer på mennesker over 50, der kan lide at rejse. Så fra starten har den allerede indsnævret en bestemt slags individ, hvilket gør det meget lettere at finde en ledsager, der ville elske at rejse ligesom dig og forhåbentlig med dig!

Noget for alle

Alt i alt er dette bare en gennemgang af, hvad der rent faktisk er tilgængeligt derude. Du kan finde så mange dating applikationer, der kan imødekomme dine specifikke behov. Så du skal ikke tøve med at sætte dig selv derud og give det et skud. Bare sørg for, at det er noget, der er meget udbredt og læs gennem anmeldelser, så du kan føle dig sikker i, hvad du tilmelder dig. De apps som vi har fortalt om i denne artikel er nogle af de bedste dating apps på markedet, så du kan være sikker at siderne er gode.

Andet end det, bare gå efter det! Ligegyldigt din alder, seksuelle præference eller sociale stilling er, er der helt sikkert nogen derude for dig! Du skal bare sætte dig selv ud og tage en chance. Og disse dating apps, vil helt sikkert være en stor hjælp til at få den perfekte date.