facebook pixel

Forskellige mobil dating apps

Mobile dating apps er som navnet angiver, en dating applikation som du kan downloade og bruge på din mobil.

Der er forskellige typer og forskellige måder at bruge mobile apps. Du kan enten bruge en app i sammenhæng med din sædvanlige dating hjemmeside, eller du kan bruge en decideret mobil dating app der er lavet specielt til mobiltelefoner som iPhone og android.

De to typer virker forskelligt, idet den første typer er en slags forlængelse af din sædvanlige dating hjemmeside, hvor du via din mobil har adgang til de samme profiler som hjemme på din computer, men mulighed for at tjekke profiler og eventuel mail når du ikke er hjemme.

Den anden slags, de deciderede mobil dating apps, har (indtil videre) færre brugere, men har til gengæld ofte nye og smarte funktioner og er generelt hurtigere at bruge. Denne slags mobil apps er mest brugt af unge mennesker, og skal normalt bruges i forbindelse med et socialt medie som f.eks. Facebook.

Vi har herunder listet de mobile apps der efter vores mening er nogle af de bedste i Danmark:

Match.com app

Match.com blev grundlagt i USA i 1995 og kom til Danmark i 2002. De har i dag ca. 60 millioner medlemmer, hvoraf ca. 300.000 er danskere.

Match.com er målrettet for dem der søger en varig partner, i modsætning til mange andre apps der er mere baseret på flirts. Derfor bliver alle billeder og profiler tjekket og godkendt af Match før de bliver tilgængelige, som sikkerhed for at der ikke oprettes falske profiler.

På Match er forholdet mellem mænd og kvinder stort set lige (56 mænd:44 kvinder), gennemsnitsalderen af medlemmerne er 27.5 år og er for alle, både hetero-og homoseksuelle.
Mange af brugerne benytter sig af den tilknyttede Match.com mobil app der fås til iPhone, iPad, iPod Touch og Android, som giver dig mulighed for at tjekke profiler, sende og modtage emails, sende ”blink” og uploade fotos til din profil, også når du er væk hjemmefra.

På Match.com er det gratis at oprette en profil, men du skal betale et abonnement for aktivt at bruge siden og appen med alle tilhørende funktioner.

Vi anbefaler at du registrerer dig som bruger på Match.com før du downloader appen, da det vil øge dine chancer for at finde en match og ligeledes gør det hurtigere og nemmere at logge ind på mobil appen.

Priser

1 måned: 279 kr.
3 måneder: 183 kr./måned
6 måneder: 166.5 kr./måned

Mobildating ElitedatingSingle.dk app (tidligere Netdate.dk)

Single.dk er en dansk dating hjemmeside der startede i 1999 under navnet Netdate.dk, men skiftede i 2012 til det nuværende navn.
Det er den andenstørste dating hjemmeside i Danmark, med over 380.000 tilmeldte profiler, hvoraf 40.00 er aktive medlemmer, og har siden 2013 også været tilgængelig som mobil app til iPhone, iPad og Android.

Det er gratis at downloade appen og oprette en profil, og som gratis medlem får du op til 5 match forslag om dagen, adgang til funktionen ”matchmaker” som er en nem og hurtige måde at finde en passende partner, samt mulighed for at tage kontakt med alle singler i Danmark.

Du skal dog betale for et guldmedlemskab for at bruge alle funktioner og have ubegrænset kommunikation på både hjemmesiden og appen. Single.dk er meget populær blandt yngre mennesker, blandt andet på grund af den moderne og nemme brugerflade og den billige pris, og forholdet mænd:kvinder er 59:41. Gennemsnitsalderen er omkring 30 år (lidt højere for mænd end for kvinder).

Abonnementet er billigere end de fleste andre dating hjemmesider/dating apps, helt ned til 49kr./måned hvis du vælger et helt års medlemskab. Det kan være lidt vanskeligt at gennemskue priserne og sammenligne dem med andre dating sider/apps, da Single.dk opgiver deres priser pr. dag eller uge i stedet for pr. måned.

Som med andre dating apps der har en tilhørende hjemmeside, anbefaler vi at du først tilmelder dig online på Single.dk før du downloader deres app, da det gør det lettere for dig og du ligeledes får adgang til flere profiler.

Priser

4 uger: 55 kr./uge
10 uger: 45 kr./uge
20 uger: 39 kr./uge

Dating.dk

Dating.dk blev startet i Danmark i 1998 og er storebror til Single.dk. Det er Danmarks største dating hjemmeside med ca. 530.000 medlemmer. Dating.dk henvender sig til alle aldersgrupper, og gennemsnitsalderen for registrerede medlemmer er 30 år.

Det er gratis at downloade appen, der findes til iPhone, iPad og Android, og som gratis medlem kan du oprette og redigere din profil, opdatere dine fotos, læse og besvare din mail, se dine matches og meget andet.

Med Dating.dk kan du søge på profiler og se hvor de er, og du får straks besked hvis nogen besøger din profil, og kan dermed kontakte dem der besøger dig med det samme. For at bruge alle appens funktioner, skal du betale for et Plus Profil abonnement hos Dating.dk.

Priser

30 dage: 219 kr.

Zoosk.com Mobile

Zoosk.com er en dating hjemmeside der startede i USA i 2007 som en Facebook applikation, og har i dag over 50 millioner brugere, hvoraf ca. 120.000 er danskere.

Zoosk der er den største dating site på Facebook kan bruges på mobilen gennem en Facebook app, men kan ligeledes fås som direkte app til iPhone, iPad og Android via Zoosk.com hjemmeside.

Zoosk har et SmartPick system der matcher dig op på en sjov og intelligent måde, og det er gratis at oprette en profil og få et kig, men du skal betale et abonnement for at kunne modtage og sende mails.

Priser

1 måned: 225 kr.

Mobildating ElitedatingTinder App Danmark

Tinder er en decideret dating app som startede i USA i 2012 og har været tilgængelig i Danmark via iTunes siden 2013.

I dag kan Tinder app ligeledes fås til Android gennem Google play. På verdensplan har Tinder over 6 millioner brugere, heraf ca. 170.000 danskere, og medlemstallet i Danmark stormer frem og er blevet tredoblet på bare et halvt år.

Tinders målgruppe er unge mennesker, over 50% af brugerne er mellem 18 og 24 år, og er mere til flirt og sjov end seriøse forhold.

Det er nemt og hurtigt at komme i gang da du ikke skal udfylde lange skemaer. Tinder tager automatisk dit profilbillede og dine oplysninger fra Facebook og laver lynhurtigt en profil til dig, og finder derefter passende matches til dig. Fra Tinder oplyser de, at selv om de henter dine data fra Facebook, vil de aldrig poste noget i dit navn på Facebook.

Når du bliver foreslået en eller flere matches, skal du simpelthen ”swipe” til højre eller venstre. Højre for at lære personen nærmere at kende, venstre for at afvise en person du ikke er interesseret i.

Det er kun de personer der kan lide dig tilbage der får adgang til dine oplysninger, og man kan ikke se om man bliver afvist. Kontakt kommer kun i stand hvis begge vælger ”like” og du får så en ”match” besked på din skærm, og det er således kun et billede du har at foretage dit valg ud fra i første omgang.

Vær opmærksom på at du ikke kan ændre mening når du har lavet et ”swipe”, og kan således ikke gå tilbage og foretage et andet valg. Tinder har dog indført en premium Tinder Plus service der tillader dig at ændre dine ”swipes” og have et ubegrænset antal ”likes”. For de brugere der er vant til mere traditionelle dating hjemmesider, kan Tinder virke mere som et spil når man bladrer gennem profilerne.

Til normalt brug er Tinder App Danmark gratis. Hvis du ønsker at benytte Tinder Plus, er prisen afhængig af din alder.

Priser

Under 28 år: 79 kr./måned
Over 28 år: 159 kr./måned

AreYouInterested.com

Mobildating ElitedatingAreYouInterested.com (AYI) startede som en Facebook reklame, men er nu både tilgængelig som dating hjemmeside og mobil app til iPhone, iPad, iPod Touch og Android.

AYI har over 20 millioner medlemmer på Facebook og over 2 millioner aktive date-søgende og er beregnet til voksne singler. Vær opmærksom på at du skal linke din Facebook profil for at kunne bruge appen.

Med AYI kan du hurtigt komme i kontakt med andre brugere, se andre singler i dit lokalområde og chatte med dem via en live chat. Du får præsenteret mulige matches med et foto og mulighed for at sige ”ja” hvis du er interesseret eller skip hvis du ikke er.

Det er gratis at downloade appen og teste den, men du skal betale for at kunne kontakte andre brugere gennem appen.

Priser

1 måned: 119 kr.