facebook pixel

C-Date anmeldelse

c-date.dk dating sider

Gå til C-date.dk

“Casual dating med stil” ’Casual dating’ er begrebet for spontan og uforpligtende sex. Hjemmesiden kom på banen i 2008, da bureauet bestemte sig for at introducere det amerikanske begreb til dem i Europa med interesse for det. På verdensplan har siden nu mere en 8 millioner medlemmer og i Danmark alene har dating siden omkring 420.000 medlemmer (flere end både Match.com og PartnerMedNiveau.dk).

KønsfordelingenC-Date.dk er en af de bedste inden for casual dating, da den ligger på omkring 59 : 41 (mænd : kvinder). Denne fordeling er dog baseret på de mandlige premium-medlemmer, da ikke-betalende medlemmer ikke aktivt kan tage kontakt til kvindelige medlemmer.

Derudover er den gennemsnitlige alder på de mandlige og kvindelige brugere omtrent det samme, men kvindernes gennemsnitsalder på 34 år og mændenes med de lidt yngre 33,7 år. Som sagt kan ikke-betalende mandlige brugere ikke tage kontakt til kvinderne på C-Date.dk. Som kvinde er dating siden dog helt gratis, hvorimod mænd kun kan benytte dating siden til at modtage anonyme kontaktanmodninger hvis de fravælger et premium-medlemskab.

Priserne for premium-medlemskabet er relativt høje, men da de sikrer en realistisk chance for at få uforpligtende sex, så er de ikke uoverskueligt høje, hvilket kan ses under dette afsnit.

Priserne for premium-medlemskab er som følger:

  • Tolv måneder: 179 kroner per måned.
  • Seks måneder: 269 kroner per måned.
  • Tre måneder: 359 kroner per måned.

Disse priser kan betales via. kreditkort eller Visa/Dankort. Dog er det vigtigt at være opmærksom på at ens medlemskabskontrakt automatisk forlænges medmindre man opsiger det. Dette er enkelt, da man bare skal ændre sit medlemskab under ens profilindstillinger. I modsætning til dating sider såsom Match.com og PartnerMedNiveau.dk, som begge går efter at finde livspartnere til deres brugere, er der ingen personlighedstest man skal besvare på C-Date.dk. Registrering er anonym, dog skal man oplyse om man er en mand, kvinde, eller et par. Derefter bliver mand bedt om at fortælle om sine idéer angående de erotiske eventyr man søger.

De som ikke har alt for snævre søgekriterier modtager kontaktforslag hver dag – hvis man ikke modtager det garanterede minimum forlænger dating siden ens medlemskab gratis (mod forespørgsel).

En af de specielle features ved C-Date.dk er at man kan modtage kontaktforslag fra kontakter overalt i Europa, så man er langt fra begrænset til et erotisk eventyr på dansk jord. Derudover er det muligt at vælge seksuelle præferencer, hvilke man med fordel kan ændre eftersom ens interesser ændres. Selve dating siden er overskuelig, hvilket gør at man kan fokusere på at finde det man leder efter, fremfor at skulle bøvle med at finde ud af hvordan teknikken fungerer. På sin profil kan man ikke skrive hvad som helst – man kan kun offentliggøre standardsvar som man vælger fra en liste. Dette er med til at sikre ens anonymitet, hvilket er en klar fordel på casual dating sider.

Ligesom dating sider som specialiserer i at finde hver bruger en livspartner, så er C-Date.dk baseret på et match-making system. Som bruger er det nemt at arrangere casual dates med andre brugere – det eneste man skal gøre er at sende brugeren, som denne casual dating side foreslår, en almindelig besked. Der er dog ingen søgefiltre at benytte, da hjemmesiden selv holder styr på at sende kontaktforslag til alle brugere. Dette er en af de store forskelle imellem C-Date.dk og dens modparter som ikke specialiserer i uforpligtende casual dates.

Hjemmesiden er blevet beskyldt for at være en fidus, men resultaterne fra de tests vi har foretager giver ingen indikation af svindel. Dette rygte er højst sandsynligt opstået ved at nogle af de mandlige medlemmer har bebrejdet dating siden for svindel da de ingen succes havde med hjemmesiden. Vi har fået tilsendt nogle af deres e-mails og kan sagtens se hvorfor kvinderne i nogle tilfælde ikke svarer på disse beskeder, da de mangler både charme og venlighed.

Her på FindDatingSider.dk har vi givet C-Date.dk fem ud af fem stjerner. Dog kan det være hjælpsomt at læse andre brugeres anmeldelser af hjemmesiden, for at se om det virkelig er noget for dig. Derfor findes der under dette afsnit en anmeldelse af C-Date taget direkte fra TrustPilot.dk.

Anne1234: ”Uforpligtende og fantastisk oplevelse …”   ”Cdate kom til at betyde rigtig meget for mig. Jeg oprettede en profil og kom hurtig i kontakt med andre i lignende situation. Altså andre, der lige var kommet ud af et forhold og som søgte uforpligtende forhold og eventyr. Nu er der gået et år og jeg har fandt en helt fantastisk mand, som kom til at betyde rigtig meget for mig. Både en helt igennem fantastisk ven og en dejlig elsker. Vi satte vores helt eget regelsæt og har haft masser af fantastiske møder, oplevelser og givet hinanden meget. Bare lov mig at passe godt på dig selv, når du kaster dig ud i netdating. Der findes mange skumle profiler. Ha fornuften med og være nysgerrig på det, der venter. Håber du får ligeså mange dejlige oplevelser, som jeg fik :-)”

Besøg side

Gå til C-date.dk

Kriterier for valg af datingside:

  1. Ingen fake profiler
  2. God kundetilfredshed
  3. Fornuftige priser
  4. Mulighed for support
  5. Ligefordelt mænd og kvinder