facebook pixel

Dating for gifte mennesker

Dating for gifte mennesker

Hvorfor skilles, når du stadig kan være glad bagved din ægtefælle? Gå på kompromis med dit utilfredse intimitetsniveau og find det i andres arme! Dating for gifte mennesker er en ægte ting, og der er ingen skam, hvis du tænker at hoppe ud på markedet.

Antallet af brudte ægteskaber og svigtende forhold stiger hvert sekund og har ingen forudseelig prognose for at falde i de kommende år. Skilsmisse synes at være på listen over normer i dagens samfund, og der er ikke grund til at skamme sig over dit giftelivs dilemmaer.

Med nogle få skænderier i deres ægteskaber, har par tendens til straks at afvikle med skilsmisse. Men i modsætning til hvad de mener er løsningen, siger jeg, at de faktisk stadig kunne være glade og gift, men finde trøst, intimitet og følelsesmæssig tilfredshed i andres selskab.

Dating for gifte mennesker

Herunder kan du se en liste over dating sites for gifte mennesker. Disse sider er anonyme og skabt til gifte mennesker der er interesserede i online dating.

Hvorfor date i mørket?

At date andre mennesker mens du stadig er gift har også sine fordele! Først på listen er opfyldelsen af ​​den ubesvarede daglige dosis opmærksomhed og intimitet. Mange giftede mennesker deler det samme dilemma. For gifte mænd er det normalt starten for følelsesladet foragt at holde et ni-til-fem-job og komme hjem til en nagende kone. Mens det for gifte kvinder er det, at holde de daglige gøremål med børnene, og hjemmet og møblerne skal renses, og i det væsentlige også bliver taget for givet af deres ægtemænd, som måske drikker meget og ikke tilfredsstiller hende i sengen.

affære datingGiftede mennesker dykker ind i nye hemmelige forhold bagom løfter, de tror ​​det handler om uberørt sexliv med deres ægtefæller. Men nej, det handler ikke kun om det. En masse utilfredse gifte mennesker kan nemt finde hook-ups og one-night stands langs i byen og på online sites. Men halvdelen af ​​befolkningen hænger sig på noget mere ægte som følelser, ud af de få.

Affærer er 80% lavet af følelsesmæssig opfyldelse. Begge parter har tendens til at finde selsskab hos andre mennesker, bare fordi de føler, at de ikke har nogen til at snakke med om deres dybeste bekymringer og vrede. Det er alle disse ting, der fører gifte mennesker til at engagere sig i ekstramaritære affærer.

Dating for gifte mennesker er en forfriskning fra den daglige stress. Det er en måde at opfylde dine forventninger og behov for, som du ikke får fra din ægtefælle.

At finde en ny lidenskab med hemmelige affærer redder også mange ægteskaber, uanset hvor usandsynligt det kan lyde. Hvis du dykker i pølen, kan du være følelsesmæssigt og seksuelt opfyldt af andre mennesker uden at din kone eller mand nogensinde ved noget. Du kan stadig spille den glade ægtefælle derhjemme og ikke ødelægge dit ægteskab eller medføre traumer til dine børn. Hvem ville ikke have et stykke af det?

4 tips til hvordan man dater mens man er gift

Hvis du er gift, men dater andre mennesker, er der nogle tricks og tips du skal vide for at holde det hemmeligt!

Dating for gifte mennesker

Vær diskret

Hvis du stadig er på udkig efter potentielle affærer, så prøv at begynde din søgning omkring giftte dating websites. En stor del af ‘gift men dater andre folk’ befolkningen kan findes online. Internationale undersøgelser har endda rapporteret, at 30% af alle medlemmer, der er registreret på traditionelle dating websites, enten er gift eller er i et forhold.

Online dating hjemmesider for giftede giver dig mulighed for at møde andre mennesker også på udkig efter lidt krydderi i deres ægteskaber. Tilmeld dig deres platform, og du behøver ikke bekymre dig om din identitet. De opbevarer dine personlige oplysninger, som f.eks. navn og billede, skjult fra mængden. Alt du gerne vil reklamere for er din alder, dine præferencer, og en lille spændende interessant introduktion om dig selv. Det er den eneste madding, du bør polere på sådanne online-websteder.

Lidt advarsel, kig altid efter ægte, rigtige dating websites! Kun få kan nævnes som legit medium til affærer, da nogle kun er spam og falske reklamer for at få en check ud af dig. Det er ikke altid, at disse typer af websteder har brug for økonomisk abonnement for at ramme den ‘synes godt om’ knap på andres profiler online. Dating sites for gifte uden gebyrer er faktisk en ting, hvis bare du ved hvordan man søger korrekt online .

C-dating, for eksempel, er en af de få gratis dating sites for gifte mennesker. Mens navnet C-date står for Casual Date, siger mottoet endnu meremore, “your desires are our secrets”.

Andre populære online dating websites som  AshleyMadison og VictoriaMilan er også gratis at prøve, men for at være fuldt medlem skal du betale et månedligt gebyr.

Dating sider for gifteDet er bedst at se på online gifte dating sites, når du søger efter sjov flirting, romantisk gifte affærer, lidenskabelige møder eller bare en kærlig følgesvend.

På grund af sårbarheden af gifte affærer, er anonymitet og diskrethed af største betydning, når du bliver medlem af et online gift dating websted. Hold alt diskret, især den e-mail-konto, du vil bruge til at abonnere på sådanne websteder.

Diskrete e-mail-tjenester er talrige og er nødvendige, når du forsøger at fiske en affære fra online dating sites. Brug af den samme e-mail-konto til online dating og personligt arbejde og tilknyttede virksomheder kan føre til mange katastrofer. Af de fleste indlysende årsager giver du en mulighed for, at din affære bliver opdaget. Hvad hvis din ægtefælle pludselig læser den e-mail, han/hun ikke bør undersøge? Eller hvad hvis du ved et uheld sender den besked, du skulle sende til din anden partner? Du ville være et skridt på sporet mod katastrofe!

For det andet er det vigtigt for dig at holde en diskret e-mail-konto for at abonnere på online-gifte dating websites, fordi som nævnt ovenfor er nogle af disse websteder falske og fidusmagere og kan kun føre dig til at miste flere cifre ud af dit kreditkort. At give din sande e-mail-konto væk er kun et trin tættere på at de til sidst at hacker dine kreditnumre. Vær advaret!

Diskrete e-mail-tjenester kan findes online og tilbydes til dig for den nøjagtige og tilsvarende pris, så du kan holde dine forretninger og ægte identitet skjult. HushMail, Guerilla Mail, Mailinator, og Hide-your-email er nogle få diskrete e-mail-tjenester vi kan nævne. Disse hjemmesider tilbyder tjenester til at holde en anonym og diskret email-konto hemmelig for både svindlere og din ægtefælle.

affære datingSpil sikkert

Dating bag kulisserne betyder at bevæge sig i mørket. Først når man møder nogen personligt, må du aldrig møde dem på steder, hvor din sædvanlige sociale cirkel bevæger sig rundt. Diskuter det med den person, du møder, og find et sted, hvor i begge kan nyde det uden nysgerrige øjne. Husk, at i begge er skygger, der ikke ønsker at blive set af nogen, der potentielt kunne sladre til jeres ægtefæller.

For det andet, ring aldrig eller skriv til den person, du dater, når som helst du har lyst til at chatte. Husk at telefonopkald og tekstbeskeder kun er en mulighed, når du indstiller tid og datoer for at mødes.

Endelig, vær aldrig venlig med deres mand eller kone! At blive venner med dem ville være en opskrift på katastrofe. Før eller senere ville de tro, at der er noget med dig og deres kone/mand, og det kommer snart, før du tror, ​​og de vil efterhånden finde ud af det. Tro mig, når jeg siger, at du aldrig vil have dig selv midt i et vredesudbrud af en snydt ægtefælle. Vi ved alle, hvordan disse typer film går!

Du må aldrig få dig selv fanget i deres trekant, ellers vil du lede din egen hær til personlig kaos og ødelæggelse. Altid spil det sikkert! Tillad dig selv at sætte grænser, så du kun ville få den bedre halvdel af handlen med at date andre mennesker, mens du stadig er gift.

Vær oprigtig og ikke billig

Hvadenten du chatter online eller mødes i egen person, så vær altid på din bedste fod. Gør et godt indtryk. Tillad dig selv at være et godt lyttende øre og prøv at tale om dig selv mindre. Hold kritik, argumenter og domme for dig selv. Aldrig være cocky eller for stolt. Og vær ikke nervøs. Åbn dig selv, tal om dine behov og ønsker.

Igen handler affærer ikke altid kun om sex. Det handler også om udløsning af personlig stress. Det er frigivelsen af personlige bekymringer og at åbne op om en selv. Men et lille tip, bring aldrig emnet om ægtemænd, hustruer, børn eller ægteskaber på bordet. (Medmindre din date ønsker at tale om det, så gå videre. Men det bør ikke være nødvendigt.)

Du er på en date, hvilket betyder, at du forsøger at have en god tid ved siden af den daglige stress. Så put spontanitet på din liste over emner og hold det på lyssiden. Vær flirtende nok til at indlede interesse, så de fortsat vil tigge om mere. Intet som samtaler ligesom hvordan det plejede at være før løfterne!

affære datingHav det sjovt

Grunden til at du er gift, men dater andre mennesker er fordi du vil have det sjovt! (”Mere sjov”, for at sige det ligeud.) Så gør det! Det øjeblik du beslutter dig for at gå ud på markedet, dediker dig selv til det du vil i gang med. Få altid den bedre del af handlen, uden at gå på kompromis med dit ægteskab eller diskutere skilsmisse.

Vær eventyrlysten nok til at udforske de ubegrænsede aspekter af dating med andre mennesker, mens du stadig er gift. Ja, affærer kan have deres ulemper, men fordelene mere end opvejer for ensomheden i et fejlende ægteskab. Der er ingen skam ved at være på den anden side af ringen. Mange gifte mennesker er på ekstramaritære rejser netop nu. Tillad dig selv at være glad, selv hvis det betyder at du må lege i mørket.

Stol på os når vi siger at alle kan date, uanset alder, køn, nationalitet eller hvad det måtte være! Du er bare nødt til at gå den ekstra mil, lav lidt forskning i dating for gifte mennesker. Kom i gang og fortæl os hvordan det endte for dig!