facebook pixel

Vores vurdering af Dating.dk

dating.dk anmeldelse
Design:
Brugervenlighed:
Funktioner:
Aktivitet:
Pris:

Anmeldelse af Dating.dk

Dating.dk er en af de største udbydere i Danmark, med mere end en halv million medlemmer. Dating.dk blev grundlagt i 1998 og er derfor en af de mest etablerede dating sider på det danske marked.

Siden har længe været en dansk favorit og mange nuværende par fandt hinanden på den. For at gøre det endnu lettere at finde den eneste ene tilbyder Dating.dk nu en iPhone, iPad, og Android-telefon app. Så kan man lede selvom man er på farten.

Opret gratis profil

Dating.dk anmeldelse

Fordele

Helt unik søgefunktion

God pris på abonnement

Begivenheder for singler

En mobil app

Ulemper

Ingen mulighed for personlighedstest

Ingen profiler for homoseksuelle

Dating.dk anmeldelse dating.dk anmeldelse

Kønsfordeling

Kønsfordelingen ligger på omkring 52:48 (mænd : kvinder), hvilket er rimelig normalt for de fleste større dating sider.

%

Andel mænd

%

Andel kvinder

Den gennemsnitlige alder på de kvindelige brugere er 30,1 år, mens den mandlige modpart er 30,3 år. Aldersforskellen er derfor ikke særlig stor, hvilket er en fordel for dem som leder udelukkende efter jævnaldrende. Hvis ikke, så husk på at det er gennemsnittet.

Dating.dk anmeldelse

Abonnement hos Dating.dk

Vælger man at benytte siden via. gratis-servicen, så kan man, ligesom premium-medlemmer, oprette en profil og uploade et profilfoto samt søge efter de andre brugere og se deres profiler og fotos. Ønsker man derimod at aktivt tage kontakt til de andre singler er det nødvendigt at købe et premium-medlemskab.

Prisliste

[wp-svg-icons icon="credit" wrap="i"]
Gratis Profil+PlusProfil
30 dagesDKK 0,-DKK 149,-
10 dageDKK 0,-DKK 100,-

Opret gratis profil 

Læs om fordelene ved en +PlusProfil
De specielle features som man kan benytte som premium-medlemmer inkluderer en chatfunktion, hvilket gør det endnu lettere at møde andre singler. Når der er en passende singleevent i nærheden af en får man det at vide, så man kan deltage i så meget som muligt for at finde den eneste ene. Sidst, men ikke mindst, og som sagt tidligere, findes dating siden også som en app. Man kan derudover vælge at vise at man er seriøs omkring online dating ved at benytte CPR-garanti. Dette koster 12 til 22 kroner ekstra. Udover dette skal man være opmærksom på at man skal opsige sit premium-medlemskab hvis man ikke ønsker det længere, da det ellers bliver automatisk fornyet.

ProduktsammenligningGratis Profil+PlusProfil
Adgang til søgning og visning af andre profiler
Læs og besvar beskeder
Se hvem der besøger din profil
Se hvem der har udvist interesse for dig
Kom med til +PlusEvents
Kan have foto på egen profil
Se billeder i galleri
Se profilbilleder på andre profiler
Se fotoalbum på andre profiler
Listet og fremhævet blandt de øverste i søgninger
iPhone app
Android app

Prisliste

Gratis Profil+PlusProfil
30 dagesDKK 0,-DKK 149,-
10 dageDKK 0,-DKK 100,-

Opret gratis profil

Brugerprofilerne er af topkvalitet, da der er mulighed for at indsætte profiltekst for at fortælle lidt mere om sig selv. Der er to spørgsmål som man selv kan bestemme hvordan man vil besvære. Derudover kan man indsætte detaljeret profilinfo for at gøre ens profil mere indbydende og skille sig ud fra mængden. Sidst, men ikke mindst, tilbyder Dating.dk CPR-validering, som sagt tidligere. Selve hjemmesiden er meget interaktiv da man som bruger kan se hvem der har besøgt ens profil eller hvem der er online og er klar til at chatte for at lære en at kende. Man modtager en e-mail når Dating.dk finder en profil som matcher godt til ens egen og derudover kan man både vise og modtage andre brugeres interesse via. hjemmesidens helt eget ’interesse-system’. Ved at bruge søgefiltrene kan men derudover tage sin partnersøgning i helt egen hånd. Heldigvis er søgningen detaljeret, så man kan søge efter præcis det man leder efter til enhver tid samt tilføje favoritter.

Opret gratis profil