facebook pixel

Det er fornuftigt at være forberedt på alting, når du er på date, specielt hvis det er første gang du beskæftiger dig med online dating. Én lille fejl kunne koste dig din date, eller værre, kunne fange dig I en date, du ikke kan komme ud af.

Overvej de følgende fem forslag for vellykket at overleve den kamp, online dating er.

Hav mynte i nærheden! Hvis du har spist noget stærk I løbet af en date, er det ingen der vil have lyst til at komme I nærheden af dit ansigt. Medbring noget mynte. Ikke den slags som er tyggelige, ikke engang tyggegummi, da du ikke har lyst til at være uhøflig, når du lærer nogen at kende for første gang.

Sikkerhed først! Forberedelse fører til muligheder. Medbring kondomer npå din date. Lad dog være med at opbevare dem i din pung, da de let kan gå i stykker, når de ligger der. Eftersom vi ikke ved, om du vil deltage i et engangsknald eller du er til løs dating.

Forbered forud

Hvis du ikke kan komme på en plan for daten, kunne aftenen blive kaotisk. Lad være med at improvisere, selv hvis noget spontant sker, som du ikke kan sige nej til, som hvis I går forbi en klub, hvor dit yndlingsband spiller. Når du planlægger hvor I skal hen, ved du, hvor du kan finde ting. Samtalen bør være spontan, men datens lokalitet og tidsplan bør ikke. Eftersom begge parter vil udvikle nogle forventninger  til arrangementet og til hinanden, er det bedre at være forberedt og lad det flyde. Du kan også læse mere her, hvis du er en kvinde, og gerne vil vide mere om det.

klæd dig til dateTag det rigtige tøj på

Klæd dig afslappet, men med kvalitetstøj. Lad være med at tage noget på, som du ville tage på i byen med dine venner – klæd dig på til lejligheden for at vise at du har lagt en indsats i aftenen. Tag nogle rensede habitbukser på og stryg din skjorte. Kvinder har det med at klæde sig let på på dates, hvilket betyder, at de let kommer til at fryse. Lad en let sweater ligge i din bil for den slags tilfælde. Måske endda også en paraply. Læs flere generelle råd til mænd og kvinder om at møde din online date her.

Planlæg en telefonopringning

Hvis du er på en forfærdelig date – måske rabler hende, du er sammen med, om sin eks – overvej at komme væk, men gør det uden at såre din dates følelser. Planlæg forud, at en ven skal ringe til dig i løbet af daten. På den måde, når han eller hu ringer, har du en undskyldning for at forlade bordet. Hvis du er på en dårlig date, kan telefonopkaldet være en redning. Virk overrasket over telefonen og undskyld for at du er nødt til at gå med et øjebliks varsel. Betal regningen og kom af sted.