facebook pixel

Hundrede tusindvis af danskere har oprettet en bruger på Danmarks dating sider, hvilket på den ene side er en fordel da udvalget af singler er kæmpe stort, men på den anden side er en ulempe fordi det som resultat er meget sværere at skille sig ud fra mængden.

Det kan være svært at blive bemærket hvis man ikke har noget anderledes eller i det mindste fremstiller sig selv på en hvis måde. Denne guide vil forsøge at forklare hvordan du laver den bedst mulige dating profil så du kan skille dig ud fra mængden og finde din drømmepartner.

Vi har sammensat en liste med ti forskellige tips for at hjælpe dig godt på vej:

  1. Se dig selv som produktet. Forestiller du dig at din dating profil er en reklame for et fantastisk stykke tøj i en lækker tøjbutik, så kan du vel nok se at det for dig og din profil – dvs. det fantastiske stykke tøj – er yderst vigtigt at skille sig ud fra alle de andre profiler – dvs. de andre stykker tøj som tøjbutikken tilbyder. Hvis ikke du skiller dig ud bliver du måske erstattet af en ødelagt jakke fordi den har klaret dit job bedre end du har.Tips til en dating profil
  1. Vælg et godt profilfoto. Har din profil ikke et billede kan du ligeså godt glemme alt om en succesrig online dating karriere. På denne måde forsvinder din profil nemlig ubemærket i mængden, da der ikke er et ansigt at forbinde dig og dine informationer med; du ender med bare at være et navn. Derfor er et (godt) profilfoto yderst vigtigt. Yderligere hjælp angående valg at det helt rigtige profilfoto findes under tipslisten.
  1. Vælg en god overskrift. Nøglen til succes er en fantastisk overskrift på din dating profil. Alle de bedste kontaktannoncer går hånd i hånd med en god overskrift som vækker både interesse og opmærksomhed hos singlerne på dating siden som finder din profil. Det er vigtigt at vække nysgerrighed og den bedste måde at gøre det på er via. en god overskrift.
  1. Undgå negativitet. Det er aldrig en god idé at indrømme at det var din veninde der foreslog og pressede dig til at oprette en dating profil. Det kan godt være at det er sendt og det kan selvfølgelig godt være at du ikke er en tilhænger af dating sider… Men har du besluttet at oprette en profil bør du holde dig fra kommentarer der får dig til at virke uinteresseret.
  1. Undgå overdrivelser. Det kan godt være at du ligner George Clooney, er sjovere end Rowan Atkinson, og er en charmetrold som løber cirkler om Richard Gere, men der er næsten ingen der vil tro på det hvis du skriver det på din dating profil. Det virker nemlig for godt til at være sandt og så bliver du pludselig uinteressant. De få som ville tro på det er måske ikke ligefrem den type som du gerne vil indlede et fast forhold med alligevel.
  1. Vær positiv og spændende i din formulering. Inden du begynder at skrive bør du overveje hvad du egentlig har tænkt dig at der skal stå. Det er som regel bedste at gøre profilen kort, positiv, og ærlig, da din kontaktannonce på denne måde er let, opmuntrende, og forfriskende at læse. Overvej hvilke forventninger du regner med at de som læser din profil vil have og se om du kan gøre det klart at du kan opfylde dem.
  1. Fortæl om dig selv. Det er vigtigt at læseren ikke er i tvivl om hvem du er som person og hvilken type partner du leder efter. Fremstil dig selv så detaljeret så muligt så enhver kan danne et godt overblik over dig. Profilens mål er at tiltrække og fascinere læseren så han eller hun opfordres til at lære dig bedre at kende. Sørg for at gøre dig umage.
  1. Skriv lidt om både egenskaber du har og leder efter. De egenskaber som du vælger at skrive på din profil kan være altafgørende når læseren skal vælge mellem at lære dig at kende og vælge en anden person med en online dating profil. Derfor er det vigtigt at gøre det klart hvilke egenskaber du selv har og hvilke egenskaber du leder efter i en partner.
  1. Vær opfordrende. Målet ved en dating profil er at få svar så du kommer tættere på at finde din ideelle partner. Derfor er det ekstremt vigtigt at du opfordrer læseren til at skrive til dig for at lære dig bedre at kende. Føler læseren sig ikke opfordret opnår din dating profil ikke sit mål og det er både spild af tid, penge, og indsats. Husk at være opfordrende.

Bedste dating profilSom lovet tilbyder vi her endnu flere tips angående valg af det bedste profilfoto. Hvis du følger med i de kendtes verden er du sikkert klar over at du aldrig har set størstedelen af skuespillerne og modellerne i usminket tilstand – derudover er de også for det meste blevet retoucherede på billeder. Da det er dette verden er vant til er det det som er idealet når det handler om udseende.

Dog er det vigtigt at huske på at de tanker du har om dig selv – såsom at du er for gammel, tyk, eller grim til at uploade et profilfoto til din online dating profil – er tanker som omverden ikke nødvendigvis er enige med dig i. Læseren af din kontaktannonce kan sagtens mene det helt modsatte og den eneste måde at finde ud af det på er at tage chancen og uploade et fantastisk profilfoto.

Sidst men ikke mindst skal du sørge for at huske på at hastværk ofte er lastværk. Det er vigtigt at du viser dig ansigt og det skader aldrig at beklæde det med et smil. Det anbefales – og på mange dating sider kræves – at det kun er dig på dit profilbillede, hvilket vil sige at du godt kan lade gruppebilledet fra sidste års sommerferie være. Derudover er det sjældent en god idé med collager, skøre rammer, tegneseriefigurer, eller nøgenfotos i din dating profil.

Væk interessen med din dating profil; hold fast i den ved at være opfordrende.