facebook pixel

Erovie anmeldelse

“Nyd. Ægte. Erotiske eventyr”

erovie anmeldelseNavnet på denne dating side er en sammensætning af ordende ’eros’ og ’la vie’, hvilket henholdsvist betyder ’kærlighed’ og ’livet’ på fransk, hvilket er eksistensprincippet bag erotik. Dating siden er en tvillingeside til C-Date.dk og trods det faktum at tvillingen virker mere ’almindelig’ er de to casual dating sider stort set ens når det gælder teknikken bag hjemmesiderne. Siden har omkring 4 millioner medlemmer på verdensplan, hvoraf omkring 150.000 er danskere.

Kønsfordelingen Erovie.dk ligger på omkring 59:41 (mænd : kvinder), ligesom C-Date.dk. Antallet af mænd er baseret på antallet af premium-medlemmer, da ikke-betalende kunder ikke kan tage kontakt med kvinderne. Den gennemsnitlige alder på de kvindelige brugere er 34 år, hvorimod den mandlige modpart ligger på omkring 33,7 år.

Som kvinde er der ingen omkostninger ved at være medlem, medmindre man tager kontakt til andre kvinder eller par. Dette er ikke for at være diskriminerende mod lesbiske – det er for at sørge for at mandlige brugere ikke opretter kvindelige profiler, gratis, for at komme i kontakt med kvinderne. Vil man gerne tage kontakt er det nødvendigt at købe et premium-medlemskab.

Priserne for premium-medlemskab er som følger:

  • Tolv måneder: 179 kroner per måned.
  • Seks måneder: 269 kroner per måned.
  • Tre måneder: 359 kroner per måned.

Priserne kan betales via. kreditkort eller Visa/Dankort. Ønsker man at opgive sit premium-medlemskab skal man sørge for at opsige det – ellers fornyes kontrakten automatisk, hvilket er en negativ overraskelse for de fleste.

Hjemmesiden har visse specielle features såsom kontaktforslag direkte efter en fuldendt registrering, så man ikke når at kede sig på dating siden. Miljøet er et af de sikreste for kvinder: hvis de føler sig truede eller irriterede af andre medlemmer bliver disse hurtigt spærrede. Der findes 5 forskellige regioner man kan søge i, hvilket gør at der er et større udvalg af folk til sine erotiske fantasier – derudover kan man tage kontakt med folk fra hele Europa.

Designet på hjemmesiden gør det klart at erotikken der er at finde er af topkvalitet og derudover er siden også overskuelig og enkel, hvilket gør at stort set alle voksne kan bruge den uden at skulle bøvle med at finde ud af hvordan det hele virker. Betjening og handlinger går hurtigt igennem så der ikke er spildtid at komme efter. Sidst, men ikke mindst, er indlæsningstiderne korte.

Man registreres som anonym hvorefter man udfylder sin profil for at fortælle de andre brugere om hvad det er man leder efter, hvilke præferencer man sidder inde med, og så videre. Efter dette begynder Erovie.dk at sende kontaktforslag som indeholder fotos, så man kan se om der er en fysisk tiltrækning.

Derefter kan man vælge at tage kontakt eller vente på at blive kontaktet. Dating siden er en del af gruppen af sider som tilbyder kontaktgaranti. På Erovie.dk er man som premium-medlem garanteret 5 kontakter, hvilket kan gøre at man som bruger føler sig mere sikker på succes, især når det kommer til at skulle betale.

Hjemmesidens formidlingssystem er ansvarlig for at sende kontaktforslag til alle brugere, selv hvis man ikke er i seksuel overensstemmelse. Man modtager ikke kontaktforslag til inaktive profiler, så man bliver ikke snydt ved at blive tilbudt kontakt til et passivt medlem på siden. Derudover kan man med fordel ændre sine søgekriterier (såsom udseende og seksuel præference) lige når man vil.

Her på FindDatingSider.dk har vi givet Erovie.dk tre ud af fem stjerner. Dog kan det nogle gange være en god idé at høre hvad andre brugere har at sige om hjemmesiden, da de bruger dem ofte og derfor ved mere om siden i praksis. Herunder findes en anmeldelse fra Top10DatingSites.com.au (på engelsk):

Sheil_ahhh: “Shy, but learning to be bold”

 

“I am a little embarrassed to say this, but I have found my home at Erovie. I used to be so shy and introverted. But on Erovie, I learned to let my freak out! And — I’m loving it! I did not date much when I was younger. Now I’m in my 30s and out just about every night. I’m not ready to settle down. It is time to celebrate my sexuality! I met so many guys already and I am not stopping. Come look for me on line!”

Gå til Erovie.dk