facebook pixel

Facebook Dating – Sådan finder du en date på Facebook

facebook dating

Ligesom enhver eneste person derude, er du nok en af de mange der stadig forsøger at finde den person, du kan tage på en fancy date, eller til film eller noget. Men lige så nemt som at finde en date lyder, er det ikke altid så nemt. Mens andre er derude, der nyder deres øjeblik, sidder du fast derhjemme mens du ruller gennem Facebook eller nogle dating websites, som du sandsynligvis bare har fundet på en tilfældig google-søgning.

Og vi bebrejder dig ikke. Der er mange mennesker, ligesom dig, der har stilt ­os det samme spørgsmål “Hvordan får jeg en date”.

Og mens mange mennesker ville sige “gå derud!”, ville vi på den anden side fortælle dig, at du bare skal blive lige hvor du er, åbne din telefon og gør dig klar til at bruge Facebook til dating!

Online verdenen

I dagens generation er online dating en enorm trend ikke kun for de unge, men også for resten af befolkningen, herunder voksne og seniorer. Og med online dating er der opstået gigantiske gennembrudsprogrammer gennem årene.

I øjeblikket er der mange af disse såkaldte “dating apps”, der er meget tilgængelige på markedet. Nogle kan i vid udstrækning anvendes af mennesker i forskellige aldre, race og interesser og så videre, og nogle er lavet til at imødekomme mere målrettet gruppe af mennesker eller interesser.

Og mens der er disse applikationer, der er nemme at bruge og meget effektive, nogle mennesker ved ikke, at de ikke behøver at gå så langt for at finde en af disse apps til at skaffe en date. Alvorligt talt behøver du ikke se så langt. Der er Facebook.

Facebook? Til dating? Virkelig?facebook dating

Facebook er en af de største sociale medier applikationer på markedet i dag. Den blev lanceret den 4. februar 2004 af Mark Zuckerberg og hans team af medudviklere. Programmet blev lavet med det formål at bringe interaktion mellem mennesker over hele verden og dermed bringe dem tættere til mange forskellige formål.

Og så med selve programmet ville det være fornuftigt, at selv den “håbløse” dig, har den store mulighed for at få en date derinde.

Mens de fleste venner på din Facebook-konto består af folk fra din familie, skolekammerater eller arbejdskammerater, er der altid den margen af mennesker, som du kun ved ved ansigt eller kun er gensidige venner med en af dine aktuelle venner. Og så trivielt som det ser ud, kan det være det perfekte sted for dig at finde din fisk i det store hav.

Så? Hvad gør jeg med min Facebook?

Nu, hvor du har tænkt dig at starte din jagt på Facebook, er der et par ting, du skal se på, forberede og gøre for at få den date. Ligesom alle andre dating apps, websteder eller endda i person er forberedelse er alt.

Lav en god profil

Nå selvfølgelig, i Facebook dating, ligesom når du faktisk går på en date, skal du se godt ud og præsentabel. En god profil kan give folk et indtryk af, at du er seriøs i dit formål, og at du ikke bare leder efter en gang hurtig sjov tid.

Ryd op I dine foto

Selv om det at være ærlig og sand til dig selv, kan det være en god ting, når du lærer en at kende, er der er nogle gange, hvor det ikke får dig så gode resultater. Er du virkelig ok ved at lade hende se det barmavede billede af dig, hvor du bunder en hel flaske tequila, mens du får en lapdance fra en tilfældig pige? Nemlig. Det tror jeg ikke.

Hold disse billeder til dig selv for nu, og måske i den nærmeste fremtid, hvis tingene går godt ud med dig og din partner, kan hun måske være klar til at se billedet.

facebook datingRyd op på din væg

Dine billeder er en ting, men din væg er generelt noget, du skal se på. Billeder er ikke de eneste ting, der kan være pinlige, men også indlæg og kommentarer. Ville du være rigtig ok med at lade hende se, at du skrev om, hvor hot din gymnasielærer var og dine venners kommentarer om, hvor meget du fantaserer for at have en fantastisk nat med hende?

Hvad med det indlæg du lavede om din vens mor der er så lækker og hvordan hun altid bærer afslørende tøj, når du kommer der til gruppestudier. Hvor meget du vil altid vil til gruppestudier, når du ikke engang har eksamener kommer op. Vil du have hende at hun ser det? Igen, det tror jeg det ikke.

Sæt din profilinformation op

Mens du arbejder på at klargøre din Facebook til dating, så prøv at sørge for, at du også opsætter dine grundlæggende profiloplysninger, din alder, hvor du studerer, hvad er dine interesser og især din forholdsstatus. Sørg for at indstille det til single. Ellers kan det medføre en smule akavet luft, hvis du ikke er sikker på, om den person du snakker med er tilgængelig eller ej. Det tager jo en del mod for nogle mennesker at spørge om du er single eller ej.

Slut dig til Facebook dating grupper

Dette er nok det nemmeste skridt til at tage. Der er mange Facebook-grupper, der er lavet til forskellige formål. Der er de grupper, der er brede og er åbne for at byde folk velkommen fra hele verden, der har en enorm blanding af interesser, og der er også dem, der er lavet til visse typer, racer, interesser osv. Dette er ikke gjort for at opdele folk, i stedet for at forbinde dem; det er kun lavet til de mennesker, der har specifikke præferencer. Selvfølgelig er der som nævnt også de mere brede grupper med en blanding af forskellige slags mennesker. Og du kan også være i disse grupper, hvis du vil.

I betragtning af at du er i en gruppe, hvor du har masser af mennesker, der stort set har de samme interesser som du gør, vil det helt sikkert være lettere for dig at finde folk, der kan interessere dig og komme ind i en samtale med dem. Det er ligesom speeddating, men online.

facebook datingDeltag i en af dine venners aktiviteter

Så en af dine venner uploadede et billede af et mundvandende stykke cheesecake og i kommentarafsnittet ser du en person, der fanger dit øje, der kommenterer hvordan kagen ser godt ud og hvordan hun vil have en i øjeblikket. Det viser sig at du også kan lide kager! Du kan lave et smukt svar på hendes kommentar om, hvor meget du er en fan af kager. Hvis hun svarer, kan det være dit valg at gå videre og holde samtalen i gang. Man ved aldrig. Måske er du heldig nok til at tage hende på en date til en berømt lokal kagebutik med gode kager.

Lær at skabe kontakt

At tage kontakt kan være en udfordring, når du nærmer dig nogen. Du skal sørge for, at du ikke bare hopper ind i en samtale og lader som om i har været venner i lang tid. Det er bare underligt og lidt uhyggeligt. Du skal tage det langsomt. Du kan sige hej først. Fortæl hende, hvordan du fandt hendes profil og hvordan du måske har set eller læst noget, der gjorde dig interesseret i hende. Spørg hende om det er ok at tilføje hende. Ideelt set ville det være bedre at skrive til hende først, starte en god samtale, før du beder om at tilføje hende. Nogle mennesker er meget forsigtige og accepterer ikke tilfældige venskabsforespørgsler fra fremmede. Vær lidt mere tålmodig. Det vil være det værd.

Vær en pålidelig person

Ikke alle forsøg på at blive venner med nogen kan være en succes. Hvis det ikke virker, så accepter det og lær at du ikke altid kan få alting. Tving dig ikke ind på dem og få dig selv til at virke som en uhyggelig stalker. Mund til mund rejser temmelig hurtigt, og hvis du ødelægger det, vil det være nemt for dem at sprede ordet om hvor underlig og uhyggelig du er. Jeg siger ikke, at du er, men igen, hvis du ikke bruger korrekt social media etikette, kan du vise dig som en person, du ikke vil være.

Hold dit privatliv kontrolleret

Mens du er på jagt efter din prins eller din dame i nød, betaler det sig altid at være ekstra forsigtig. Der er forskellige slags mennesker, der lurer på Facebook, og hvis du ikke er forsigtig nok, kan du være offer for sociale medie forbrydelser.

Der er mange mennesker, der bruger andres identitet til at lave en falsk profil og bruge den til det formål, de har.

Så sørg for, at du korrekt vælger de personer, du deler din profil med.

elite datingDu er klar!

Dating er generelt ikke let. Der er mange ting, du kan gøre, for at forsøge at få en date. Der er dem, der mødes på det perfekte sted på det perfekte tidspunkt, og der er dem, der skal gå ud af normen for at få det til at fungere for dem, og dermed Facebook dating. Men uanset hvilken strategi eller hvilken stil du gør for at få din retfærdige chance for kærlighed, så længe du finder ud af, hvad du skal gøre, mens du samtidig er ærlig ved dig selv, er det sikkert at det vil virke for dig. Så hvad venter du på? Gå derud og fortæl os, hvordan det gik for dig!

Dating via facebook kan være sjovt, men hvis du virkelig ser alvorligt med at finde den specielle person (eller bare en sexet date), er intet bedre end et godt datingside.

Her er vores mest populære datingsider:

  1. PartnerMedNiveau
  2. Match.com
  3. Ashley Madison
  4. Academic Singles