facebook pixel

FlirtFair.dk anmeldelse

flirtfair.dk anmeldelseFlirtFair.dk kom til Danmark i 2010 og har siden da tiltrukket 120.000 medlemmer i vores land alene. I hele Europa har dating siden fået mere end 4 millioner medlemmer efter dens grundlæggelse i 2007. Det høje brugerantal hjælper hjemmesiden med at opnå dens mål, hvilket er at præsentere alle bruger for nye ansigter dagligt, så man altid har forskellige muligheder.

Dog er det vigtigt at minde sig selv om at listen over kontaktforslag som man modtager sorteres efter hvor attraktive forslagene er – så jo tidligere på listen man søger efter sit erotiske eventyr, jo større er konkurrencen.

Som kvinde er alt uden beregning, medmindre man vælger at skrive til andre kvinder samt læse og besvare deres mails. FlirtFair.dk er ikke ude på at være diskriminerende mod lesbiske; de er nødt til at gøre det på denne måde for at sikre at mænd ikke bare opretter en kvindelig profil hvorfra de kan få kontakt til de kvindelige singler uden at betale. Man kan, som mand, benytte siden gratis hvis man kun ønsker at oprette en profil, se andre profiler, og bruge søgefunktionen, men den bedste løsning er at købe et premium-medlemskab.

Priserne for premium-medlemskab er som følger:

  • Seks måneder: 99 kroner per måned.
  • Tre måneder: 129 kroner per måned.
  • Én måned: 199 kroner.

Disse priser kan betales via. kreditkort eller bankoverførsler. Dog er det vigtigt at man opsiger sit premium-medlemskab hvis man af en eller anden grund ikke har interesse for det længere. Hvis ikke man opsiger kontrakten fornyes ens abonnement nemlig automatisk af FlirtFair.dk.

Kønsfordelingen på dating siden er omkring 71:29 (mænd : kvinder), hvilket er en betydeligt større mængde mænd en på C-Date.dk, hvilket også er en casual dating side. Dette gør at der er større konkurrence for at opfylde sine erotiske fantasier. Den gennemsnitlige alder på sidens kvindelige brugere er 32,6 år, hvorimod den mandlige modpart er på omkring 31,2 år.

Registreringsprocessen er enkel og man registreres anonymt, som kvinde, mand, par, trans, eller gruppe. Derefter fortæller man om sine idéer og præferencer, hvilket gør at FlirtFair.dk ved hvilke typer de skal lede efter for at tilfredsstille. Dagligt modtager man derefter kontaktforslag som opfylder ens kriterier og der er mulighed for at tage kontakt anonymt. Alle kan have succes med at finde en partner, da der er mange brugere at vælge imellem og ens kriterier skiller ethvert match fra mængden ved bare et klik.

Der findes heldigvis ikke mange ubrugelige profiler, da registreringen er kontrolleret og falske profiler blokeres. Derudover slettes inaktive profiler efter 180 dages inaktivitet, for at yderligere reducere antallet af ubrugelige profiler. Selve hjemmesiden er let at forstå, hvilket gør at man hurtigt falder på plads og kan fokusere på at finde en at dele sit erotiske eventyr med fremfor at skulle bøvle med at finde ud af hvordan dating siden virker.

I forhold til andre dating sider er interaktiviteten på dating siden meget begrænset, for at sikre anonymitet. Til gengæld er det enkelt at kreere en attraktiv profil som tiltrækker partnere til sine seksuelle lyster.

Her på FindDatingSider.dk har vi givet FlirtFair.dk tre ud af fem stjerner. Det kan dog sagtens betale sig at høre hvad andre brugere har at sige om hjemmesiden, da de bruger siden aktivt og derfor kender til det praktiske ved den.

Tommy Andersen: ”Folk er urealistiske i deres dårlige anmeldelser.”

 

”Jeg har brugt deres service i noget tid nu. Jeg vil gerne gå med til, at vi ikke snakker om et perfekt produkt, den har sine skønhedsfejl. Nu har jeg cirkuleret rundt på flere af disse casual dating sider, og den her er den bedste jeg har prøvet.

Jeg synes, at den kritik der bliver givet af dem, virker for mig ret uretfærdig. Jeg har set de profiler, som ligger derude og jeg kan kun sige dette ”Hvad regner nogle folk med?”. Det er halve profiler, hvor der kun står ulækre ting. Det er jo ikke med fedtet-pølsen-garanti man går derind, uanset casual dating eller ej, så skal man stadig kæmpe lidt for det. Jeg har mødt flere piger derinde, men jeg har også færdiggjort min profil i stedet for dårlige billeder og ringe tekster.”

Gå til Flirtfair.dk

Kriterier for valg af datingside:

  1. Ingen fake profiler
  2. God kundetilfredshed
  3. Fornuftige priser
  4. Mulighed for support
  5. Ligefordelt mænd og kvinder