facebook pixel

Når man først træder ind i online dating verdenen, har mange mennesker den fejlagtige opfattelse, at det er lettere end dating i det virkelige liv, men finder senere ud af det helt modsatte. Online dating kan i sandhed være lige så svært som at henvende sig til nogen i en bar, men vi har nogle tips til at gøre det en smule lettere.

Tusindvis af mennesker, som har mødt hinanden online, bliver nu gift hvert eneste år, og ved at bruge vores tips, vil du skubbe dig selv endnu tættere på denne magiske dag. Vi vil vise dig, hvordan du sætter din profil op for mænd og kvinder, hvilken tilgang man skal have og hvordan man fortsætter til første date. Uden videre, lad os tage et kig!

Din profil

Din online dating profil er en reklame for dig, så hvis den ikke er interessant eller tilbydende overhovedet vil der ikke være meget interesse omkring din side. Af denne grund, bør du altid forsøge at fortælle anekdoter snarere end bare fladt at nævne dine interesser. Med millioner af online dating brugere, nævner en høj procentdel bare deres vigtigste detaljer, men dette virker ikke nu til dags. I stedet for at sige ’jeg kan godt lide at dyrke sport’, så sig ’Jeg er medlem af ’x’-holdet’.

Du bør altid være klar i din beskrivelse uden at bruge sarkasme, fordi det ikke fungerer så godt på internettet. Uden stemmebetoning online, er sarkasme svært at læse, og måske bedst udeladt indtil du rent faktisk møder nogen i virkeligheden. Faktisk, hvis du har skrevet noget, du tror kan misforstås, er det meget sikrere bare at fjerne det og skrive noget klarere.

billedDine billeder

Når du tilmelder dig en online dating platform, bliver størstedelen af tiden brugt på det meget vigtige profilbillede. Vi bruger timer på at lede igennem en række billeder og spørge venner om, hvilket der er det bedste.

Hvis du ikke har et profilbillede, vil du få betydeligt færre beskeder og svar. Online er medlemmer opmærksomme på cyberkriminalitet og alting der følger med det, så de ignorerer simpelthen beskeder fra nogen uden billede.

Når man vælger et billede, er det første man skal huske, at man bør undgå gruppebillede, eftersom ingen vil være i stand til at bestemme, hvem du er på billedet. Desuden kan nogle mennesker finde på at spørge om nogen på billedet (som ikke er dig) er single. Vær altid sikker på at du smiler, og at fokus ligger udelukkende på dig.

Så længe du har dette grundlæggende billede på plads, kan du poste tre/fire andre med andre i billedet, og alle vil være i stand til at genkende dig. Hvis du vil vise din selvsikkerhed, så vær sikker på at poste et billede, hvor mange kan se hele din krop. I det hele anbefales det, at du uploader regelmæssige billeder, men ’selfies’ kan også have en positiv effekt.

Billeder taget med en mobiltelefon ved at holde kameraet ud, kan faktisk hjælpe folk, der kommer forbi din profil med at føle sig tættere på dig som person. Udover dette, vil det også vise, at du er imødekommende og ikke for seriøs.

Send en besked

Det fantastiske ved online dating er at kønsroller er helt væk, og kvinder skriver til mænd ligeså ofte som mænd skriver til kvinder. Dog bør åbningsbeskeden være god, uanset hvor den kommer fra. Når det kommer til at øge din chancer for svar, bør du altid nævne deres beskrivelse i din besked. Et nyligt studie viser, at der var tre hovedsætninger, som havde stor sandsynlighed for at få svar – ’lagde mærke til at’, ’du nævner’ og ’god smag’. Mens det kan være cheesy at komplimentere nogens fysik, lader det til at virke godt at komplimentere noget de har skrevet.send-en-besked

Efter dette er en anden vigtig ting længden af din besked. Nogle mennesker vælger at skrive i ti minutter, mens andre bruger få sekunder på en besked. Det er vigtigt at huske, at det bare er åbningssætningen, så du behøver ikke skrive hele din livshistorie så de kan bedømme dig. Undersøgelser viser, at 200 anslag passer godt. De viser også, at des længere besked, des mindre sandsynlighed for et svar.

Flere beskeder

Selvom du ikke ville tale med to personer på samme tid på en bar, er online dating helt anderledes, og du skal drage fordel af hvad der er foran dig. De fleste datingsider har tusindevis af burgere, og der er intet der siger, at du ikke bør snakke med flere mennesker på en gang – faktisk, jo flere du snakker med, jo større sandsynlighed har du for at finde en du har forbindelse med. Selvfølgelig, når det kommer til dating og tingene bliver mere seriøst, bør du stoppe med at skrive med andre mennesker. Men indtil det øjeblik, er du mere end velkommen til at få mest muligt u af din oplevelse.

Spil ikke spil

Du bør aldrig beslutte dig for at spille nogen spil eller lade nogen hænge, fordi de finder bare en anden. Husk at alle formentlig snakker med andre ud over dig, så hvis du vælger at ’optræde helt kølig’ i nogle dage, vil de ikke være nervøse for at snakke med nogle andre mens du er væk. Online dating verdenen kan fremprovokere jalousi, så hvis du virkelig er interesseret i nogen, vær direkte og fortæl dem det, før nogen anden gør det samme.

Når det er sagt, er der stadig en grænse for, hvor mange gange du bør skrive til nogen. Hvis du ikke har fået svar efter den første besked, kan du altid sende en opfølgende, fordi de måske har overset den første (eller ikke har haft tid til at svare). Dog, hvis der stadig ikke er noget svar efter den anden, er det tid til at give op på det forsøg og komme videre.

At tage næste skridt

At skrive sammen online kan være godt, men hvis du I bliver ved for længe, kan gnisten forsvinde, og mødet vil ikke finde sted. En god test af kemien mellem to mennesker er at snakke i telefon før et potentielt møde; hvis du ikke vil give dit telefonnummer væk, så vær sikker på, at du ringer til dem. Telefonsamtaler kan være akavede, men ikke så akavede som ansigt-til-ansigt møder, så hvis der ikke er nogen forbindelse over telefoner, vil der formentlig heller ikke være det i virkeligheden. Hvis i bege har det sjovt med at snakke samen, kan du tage det næste skridt, og invitere dem ud på en date.

foerste-dateFørste date

Så snart du er begyndt at snakke med nogen, har snakket i telefon og fundet ud af, at I har en god forbindelse, vil du have lyst til at tage på den perfekte første date. Normalt kan du vurderer ud fra den anden person, hvor interesserede de er, og du kan tage en beslutning om at mødes til frokost eller middag.

Der er fordele og ulemper ved begge disse muligheder, fordi en frokost kan være kort, og ikke give nok tid til at snakke om ting. Middag kan være lang nok til at have dybere samtaler, men for lang, hvis de ender med ikke at være som du troede. Når det kommer til det sidstnævnte, optræder et falsk eller redigeret profilbillede tid til anden, og du har enhver ret til at være høflig og holde daten kort, hvis det er tilfældet.

Eksklusivitet

Efter en succesfuld første og måske endda anden og tredje date, føler du dig måske klar til at holde en pause fra online dating og fokusere på denne nye person. Men har de det på samme måde? Den eneste måde, du nogensinde vil kende svaret på dette spørgsmål, er hvis I tager samtalen. Indtil da, vil i begge være usikre. Hvis de er klar, kan i begge fortsætte og give tingene en chance. Hvis de ikke er, er du fri til at snakke med andre mennesker.

At afslutte forhold

Uanset om forhold starter online eller offline, er reglerne for at slå op de samme. Selvom det måske er fristende at falde tilbage til e-mail og ende det der, bør du altid behandle folk med respekt og enten ringe til dem eller se dem i virkeligheden. I sidste ende, vil du være nødt til at behandle folk som du gerne selv ville behandles i samme scenarie.

forbliv-sikkerForbliv sikker

Gennem alle trinene nævnt ovenfor, er den vigtigste ting du kan gøre at forblive sikker. Dette inkluderer ikke at udlevere dine personlige oplysninger, ikke oplyse finansielle informationer, at mødes i et offentligt rum, være sikker på at folk ved, at du er på date osv. Hvis du vil føle dig endnu mere sikker, hvorfor så ikke bede en ven om at tage med?

De behøver ikke sidde ved siden af dig og se daten folde sig ud, bare hav dem indenfor synlig afstand og hav et signal for både ’godt’ og ’dårligt’. Til sidst, hvis daten varer længere end forventet, vær sikker på, at du kontakter din ven/familiemedlem, så det ved det.

Tålmodighed er vigtigt

Når det kommer til online dating, finder nogle mennesker ægte kærlighed i første forsøg, mens andre bruger år på at finde nogen at forbinde sig til. Af denne grund, bør du altid forblive tålmodig og give alle en lige mulighed. Du kan måske ikke mærke en forbindelse med nogen lige med det samme, men det kan bare være fordi de er generte. Giv dem tid til at komme ud af deres skal, og du finder måske en speciel.

Vid hvor du skal lede

Vi efterlader dig med nogle af de mest populære online datingsider på internettet. Alle disse sider har store antal brugere. Du bør gøre fremskridt, så længe du husker de tips vi har gennemgået. Forbliv målbevidst! over 20 millioner brugere, er Match  er de tips vi har gennemgider på internettet. Alle disse sider har store antal brugere.

Med over 20 millioner brugere, er Match en af de mest populære datingsider, der findes. Som et resultat menes det, at en kvart million mennesker om året finder forhold på denne side.

Dating.dk finder en profil som matcher godt til ens egen og derudover kan man både vise og modtage andre brugeres interesse via. hjemmesidens helt eget ’interesse-system’. Ved at bruge søgefiltrene kan men derudover tage sin partnersøgning i helt egen hånd. Heldigvis er søgningen detaljeret, så man kan søge efter præcis det man leder efter til enhver tid samt tilføje favoritter.

Senior.dk kalder sig et ”Dating og mødested for dig over 50”, og kan således også bruges til andet end at søge en potentiel partner. Man kan angive at man søger ”venner og veninder”, der er mulighed for at man kan søge på folk af sit eget køn, så siden kan benyttes hvis man vil have en ny omgangskreds og ligesindede venner. Der gøres meget for at fremme den sociale del, og der udbydes nogle gode rammer der gør det nemmere at lære nye folk at kende.

Denne dating side blev relanceret i 2012 under navnet ’Single.dk’ hvor den tidligere var kendt som ’Netdate.dk’. Relanceringen var yderst vellykket, på det tekniske plan samt det stilmæssige. Hjemmesiden er lillesøster til Dating.dk og er blevet yderst populær på det seneste, takket være en lang række reklamekampagner.

Single.dk har omkring 380.000 medlemmer, hvoraf ca. 40.000 er meget aktive. En af grundende til sidens popularitet er at den også kan bruges fra smartphones såsom iPhone og Android-mobiler.

40plus.dk er en rigtig hyggelig og social datingside med mange funktioner, og så er den samtidigt i den billige ende. De sociale rammer er i topklasse med muligheder som chat, events, grupper/loger, diskussionsfora osv. Der er mange muligheder for at lære hinanden at kende, og det er hurtigt og nemt at komme i gang.

En af fordelene ved PartnerMedNiveau.dk er at kontaktforslagene ikke strømmer ind i en uoverskuelig masse, da dating sidens matchnings-algoritme er af topkvalitet. Resultatet er at man ’kun’ modtager en håndfuld, men at der er meget større chance for at kontaktforslagene passer godt. Dette gør at det er mere sandsynligt at finde en livspartner, da man slipper for de irrelevante flirts der findes på andre dating sider.