facebook pixel

Hvis du har overvejet online dating har du sikkert også tænkt over om der overhovedet er nogen der finder en ny partner ved hjælp af disse online dating hjemmesider. Alene det faktum at der i de seneste år er myldret hundredvis af dating hjemmesider frem på internettet, giver et fingerpeg om at de har ganske god succes.

Dating sider, matchmaking, nichedating, speed dating og blind dates, der var næsten ukendte før i tiden, er nu et almindeligt fænomen som over 500.000 danskere benytter sig af, og det er ikke længere noget man lægger skjul på. Online dating hjemmesider bliver markedsført i både presse, TV og radio, og det er i dag en fuldt ud accepteret måde at finde en ny partner på. Mange brugere af dating hjemmesider eller dating apps, linker til deres facebook og fortæller dermed familie og venner at de seriøst leder efter den store kærlighed.

Kan man faa succes med online datingI vores travle liv er det ikke mange der har tid til at finde en partner ved at gå i byen, til fester eller andre sammenkomster og undersøgelser viser at langt over halvdelen af alle singler i Danmark benytter sig af en eller flere former for dating hjemmesider i søgen efter den eneste ene, og mere end en tredjedel af alle disse er villige til at betale for deres medlemskab af en dating hjemmeside. Det viser hvor seriøse singler i Danmark er, når det gælder online dating.

Det er praktisk og tidsbesparende at kunne finde din partner hjemme fra stuen, og selv om der er stor chance for at du finder en kæreste hvis du møder din date i byen eller på arbejdspladsen, så er der lige så stor chance gennem online dating, simpelthen fordi man ofte går på mange flere dates når man benytter sig af online dating.

I dag har 11% af danske par faktisk mødt hinanden gennem en eller anden form for online dating, og er dermed nok den bedste reklame for at online dating virker. Der er stor sandsynlighed for at et eller flere af de par du kender har mødt hinanden online.

Der er naturligvis lavet masser af undersøgelser af succesraten for online dating. De undersøgelser der er lavet kommer fra forskellige kilder, og nogle tal er mere troværdige end andre. De enkelte dating hjemmesiders egne undersøgelser der viser at de har en så og så stor succesrate, ofte omkring 90-98%, skal nok tages med et gran salt, eftersom det er dating siderne der har ansat de forskere der har foretaget undersøgelsen.

Derimod kan du bestemt godt stole på de uvildige undersøgelser der er fortaget både herhjemme og i udlandet af uafhængige forskere og institutter (Gallup, bare for at nævne en), da de ingen interesse har i at fremkomme med utrolige og fantastiske resultater.

NKan man faa succes med online datingetop disse uvildige undersøgelser viser at der faktisk er rigtig god chance for succes hvis du benytter en online dating hjemmeside eller en dating app.

For Denmark, viser tallene, at over en fjerdedel af alle de danske par der mødte hinanden fra 1997-2010, fandt hinanden på internettet, og det placerer Danmark på en tredjeplads over listen af mest aktive netdating lande.

En tredjedel af alle danskere erklærer at de er klar til at finde kærligheden på internettet, og det er i stigende grad mennesker over 40 år der benytter sig af online dating. Blandt de danskere der bruger netdating, har 79% mødt en date i virkeligheden, og dette tal er højere for kvinder end for mænd. 46% af de netdatere der møder hinanden i virkeligheden har fundet en fast partner.

Disse tal viser alle at online dating faktisk virker. Der er en rigtig god chance for at du kan finde en livsledsager ved at benytte en eller flere af de dating hjemmesider der findes, men det er ikke noget der kommer helt af sig selv. Selv om det er nemt og praktisk at benytte sig af online dating, involverer det en hvis del arbejde. Det er ikke nok at lave en profil på en dating hjemmeside og derefter læne sig tilbage og vente på at den berømte appelsin skal falde ned i din turban.

Du skal være aktiv på din foretrukne dating side, læse og sende mails til de profiler du er interesseret i, og selvfølgelig også gå på dates med de personer som du har gensidig interesse i.
Selv om du skal bruge noget tid, er det stadig en tidsbesparende metode at finde en partner på, tillige med at være bekvem og sjov, og hvem ved, måske er din store kærlighed kun et par klik væk.