facebook pixel

Uanset hvor sjovt online flirting er, vil der komme et tidspunkt, hvor du vil være nødt til at møde din udkårne i virkeligheden. Her er nogle råd, som får det til at forløbe uden problemer

Mød hinanden i virkeligheden tidligt

At have et pennevensforhold er sjovt til at starte med, men på et tidspunkt, bør al flirtningen udføres i virkeligheden. Hensigten med online dating er at have det sjovt med nogen væk fra tastaturet. Den eneste måde at opbygge den gnist på – hvis den overhovedet er der – er gennem et møde ansigt-til-ansigt. Aftal at mødes tidligt efter, at der er udviklet en tilknytning mellem jer, ellers kan det ret hurtigt løbe ud i sandet.

Sikkerhed først

Afhold altid jeres første møde i et offentligt område. Hold igen med at afsløre for mange personlige oplysninger til at begynde med. Fortæl en ven, hvor du er og så meget information om daten som muligt inden du tager på den. Opdater dem for sikkerhedens skyld også.

Lad dem længes efter mere

Den første date burde ikke vare for evigt. At holde den kort og frisk vil give din date lyst til at se dig mere for at lære dig at kende, og lægge op til en opfølgende date. Det første møde handler i virkeligheden om at udvikle kemi, eller finde ud af om der er noget mellem jer. At klare sig igennem en date i løbet af en middag første gang du møder nogen, kan være kedeligt, hvis der ikke er nok at snakke om. Samtalen bør flyde naturligt, og tiden vil flyve forbi, hvis de har lydt til at lære dig bedre at kende.

Tips til at moede en online date i virkelighedenKlæd dig pænt på

Du får kun en chance for at gøre et godt førstehåndsindtryk i enhver situation, og de første dates er ikke anderledes. Klæd dig pænt på til din date, vis hvad du har at byde på.

Lad være med at klæde dig i noget du ikke føler dig tilpas i, for så vil din date synes, at du prøver for hårdt på  at imponere dem, hvilket kun vil få dig til at se desperat ud. Spørg en ven om deres mening om, hvad du skal tage på, hvis nødvendigt. Og hav altid pæne sko på, uanset om du er en fyr eller en pige.

Sats på drinks

Cocktails på en første date er mere passende end at sidde ved et bor og drikke kaffe på din lokale Starbucks. Led efter et sted med en luksuriøs indretning og dæmpet lys. Selv en pub kunne være et godt sted, og drinksne I kan få mens i snakker, vil dræbe nervøsiteten mens i flirter.

Noget at tale om

Lad være med at plapre løs, men du skal heller ikke bare sidde i akavet stilhed. Kig din dates online profiler igennem, og skim jeres e-mail-korrespondance for emner, I kan diskutere. Vær opmærksom på nylige begivenheder og aktuelle ting, der kan være passende at tale om. Stil spørgsmål til deres interesser, hobbyer, yndlingsfilm osv. Hold samtalen naturligt kørende.

Hav det sjovt

Hvis daten ikke går godt, er det ikke verdens undergang. Det er pointen ved online dating – at sondere dem, som du synes lader til at kunne være potentielle bejlere. Du kommer formentlig til at tage på adskillige dates før du finder nogen, du føler dig tilpas ved.