facebook pixel

I den moderne verden er online dating meget almindeligt. For nogle er det den eneste måde fremmede møder hinanden på. For andre, som nye singler, kan det være splinternyt og helt anderledes. Disse personer synes måske online dating er frustrerende og giver op på det tidligt.

Grunden til, at disse mennesker har frustrationer, er deres urealistiske forventninger. Det tror fejlagtigt at reglerne i online dating er de samme, som hvordan man gør tingene offline.

Med det i baghovedet, er her, hvad der sker, når online dating bliver tacklet forkert:

Du finder formentlig ikke ”den eneste ene” i første forsøg

Online dating involverer at møde mange mennesker. Der er nødt til at være adskillige ”dårlige dates” før du finder nogen du føler dig tilpas med. Det går begge veje – en date du er på, kan måske være god for dig, men den anden part føler måske ikke det samme som dig. Du skal ikke blive modløs, når dette sker. Ryst det af dig og prøv igen. Det er skønheden ved online dating – du kan blive ved at prøve indtil du rammer rigtigt, uden konsekvenser.

At date online er en talleg

Traditionelt lærer de fleste mennesker nogen lidt bedre at kende før de tager på en date med dem. Dette er i nogen grad en udfølelsesproces. Hvad der gør online dating anderledes er, at daten du tager på er udfølelsesprocessen.

Din date med nogen, du har mødt online, kan blive mødt med skuffelse, siden personen, du har læst om, skrevet med eller snakket med over telefonen, måske ikke er, hvad du havde forventet, når i mødes i virkeligheden. Introverte har en tendens til at give op efter bare en af disse dates.

traditionel-datingOnline Dating = Andre dates udover dig

I traditionel dating, er det ikke normalt for nogen at jonglere med flere bejlere på en gang, i det mindste ikke diskret. I online dating vil du formentlig have et par potentielle partnere som muligheder, da du vil være midt i processen hvor du skal beslutte, hvem du har det bedst sammen med.

Du skal huske dette, og indse at det går begge veje. Lad være med at straffe din date, hvis du finder ud af at han eller hun har udsigt til andre dates. Hvis I er skabt for hinanden, vil du være målestokken for de andre dates, og vejene vil lede tilbage til dig.

Første dates varrierer

Traditionelle dates involverer noget hjerteligt og professionelt. At klæde sig fint på, få en god reservation og lignende. I online dating verdenen, kan dette være for fremskredent. En traditionel date involverer at gå ud med en, du allerede kender mere eller mindre.

En online date er det allerførste møde mellem to parter.  Derfor har du ikke lyst til at skræmme nogen væk med elegante middage eller tvungen håndholdning.

Bebrejd ikke upræcise billeder

Du vil finde ud af, at de fleste menneskers profilbilleder ikke viser deres virkelige udseende. Nogle gange er der mennesker som bruger billeder, der er årtier gamle, og andre bruger billeder taget med dårligt lys. For det meste er upræcise billeder ikke en menneskelig fejl.

Det er generelt virkelig svært at bedømme en person ud fra et billede. Højde, modermærker, hårtab eller enhver anden ufuldkommenhed kan ikke opfanges bare ved at se på et billede, og det er meget sandsynligt, at du måske projicerer, hvordan du forventer at de er, baseret på billedet du ser, og sætter dig selv op til skuffelse.

Vær proaktiv

Hvis du ikke får et svar, så hurtigt som du ønsker det, så lad være med at blive ked af det. Mænd er generelt utålmodige, og kvinder kræver mere at gå videre på før de involverer sig med mennesker. Dette handler ikke om at være for fremskridende eller uhøflig, det er bare sådan vi som mennesker opfører os. Vær proaktiv og opsøg en date med nogen, du gerne vil lære bedre at kende.

Kvinder: At få e-mails fra de forkerte mænd er normalt

dating-e-mailsDu kommer til at få en masse svar fra folk, du ikke engang ville overveje at gå ud med. Du er ikke forpligtet til at gøre noget som helst, men du bør have et hjerte. Hvis nogen skriver til dig, og er gammel, tynd, fed eller hvad end du ikke bryder dig om i en person, så husk at for dem, var der noget tiltrækkende over dig.

Nogen syntes at du var interessant eller smuk, og det er et kompliment, såvel som et løft for din selvtillid. Du skylder dem ikke en forklaring for hvorfor du ikke er interesseret, men det ville ikke slå dig ihjel at sige ”tak” og ønske dem held og lykke med at finde en anden. De fleste mennesker kan opfange en høflig afvisning og vil sætte pris på dit svar.