facebook pixel

Nextlove.dk anmeldelse

Nextlove
“Danmarks sociale netværk fra fraskilte og singleforældre”

Nextlove er et socialt netværk grundlagt i 2013, som specialiserer sig i single og fraskilte. Denne datingside er den første der henvender sig specifikt til fraskilte og giver dem muligheden for at finde en ny kærlighed. Formålet med siden er dermed ikke bare et erotisk eventyr eller en flirt, men at komme sig over et mislykket forhold og finde sig et nyt, med en person som står i samme situation.

Nextlove oplyser selv at 25 % af gifte danskere i dag bliver skilt eller separeret, hvoraf 50 % af dem er enlige forældre. Der er derfor rig mulighed for at finde et match som står i præcis samme situation som du selv!

Nextloves match system og brugervenlighed

Nextlove har et match system som er baseret på videnskabelig forskning omkring kærlighed og forhold og giver dermed sidens medlemmer de bedst mulige match. Matchet baseres på spørgsmål omkring dig selv og din livsstil, som du besvarer ved oprettelsen.

Tilmelding til siden er herved også nem. Alt du skal gøre er at oprette dig og besvare disse spørgsmål. Samtidig er siden sikker, idet du skal bekræfte din e-mail, hvilket mindsker risikoen for fake profiler betydeligt.

Designet på Nextlove.dk er moderne, men samtidig enkelt og brugervenligt. Der bruges så vidt muligt symboler frem for tekst, ligesom ved apps, så det er nemt at finde rundt på siden.

Søgefunktionen er også simpel. Du har enten muligheden for at lave en lynsøgning efter en partner, eller lave en mere detaljeret søgning, for eksempel efter religion, etnicitet eller antal af børn. Herefter vil siden frembringe en partnerliste, bestående af store billedebokse, som gør det nemt at vurdere og sammenligne de potentielle matches.

Siden giver yderligere mulighed for at skrive en forholdsvis lang profiltekst med forskellige emner, som hvem du er, hvad du laver til hverdag, hvad du ønsker eller hvordan du er som forælder. Dette gør det nemmere for dig at finde det helt rigtige match, samtidig med at andre også kan få de nødvendige informationer omkring dig.

Teknisk set er datingsiden dermed helt opdateret, både i forhold til det app- lignende design samt at du kan registrere dig igennem Facebook, importere kontakter fra Google og Yahoo og få billeder ind på din profil fra blandt andet Instagram, Flickr og Picasa.

Dating sides kundeservice

I henhold til kundeservice gør Nextlove meget ud af at sikre medlemmernes sikkerhed og kun at have de rigtige brugere på siden. Her bliver alle profiler og billeder manuelt screenet af specialister hos Nextlove Safety Team og der benyttes den nyeste teknologi til at sikre databasen. Fagfolkene bag siden sørger samtidig for at sikre din fortrolighed på siden, hvor en ‘Privatliv’ funktion sørger for at de andre brugere kun ser de data man selv har lyst til at dele.

Nextlove har generelt skruet meget op for kundeservicen i forhold til andre datingsider, hvor du kan få hjælp gennem linksene ‘Hjælp’. ‘Kontakt os’ og ‘Feedback’. Yderligere er det også muligt at kontakte siden direkte gennem en support e-mailadresse som oplyses på siden.

Det er dermed rigtig nemt at få hjælp hvis du oplever et problem på siden.

Fordele og ulemper

Fordele

 • Specialiserede medlemmer – fraskilte og singleforældre
 • Nem at tilmelde sig
 • Forskningsbaseret matchsystem
 • Nemt at bruge
 • Stor opmærksomhed på sikkerhed
 • Godt søgesystem
 • Top kundeservice

Ulemper

 • Automatisk fornyelse
 • Ingen profiler for homoseksuelle
 • Begrænsede gratis funktioner

Kønsfordeling

Nextlove har ifølge siden selv 100.000 danske medlemmer.Kønsfordelingen på siden er dog lidt skæv, da der indtil videre er flest kvinder.

Abonnement hos Nextlove.dk

Du har muligheden for at vælge Gratis, Premium eller Premium Plus medlemskab. Man kan sagtens være medlem af siden gratis, men de gratis funktioner er ret begrænsede. Som Premium medlem kan du læse og skrive private beskeder, se dem der har besøgt din profil, chatte online, sende virtuelle gaver og deltage i et matching spil. Som Premium Plus medlem kan du yderligere skrive med de ‘gratis medlemmer’ gennem online chat eller beskeder.

Man kan til hver en tid opsige sit medlemskab på Nextlove, uanset hvilken årsag der er til det. Din profil vil herefter blot blive nedgraderer og der vil ikke ske nogen yderligere betaling. Dette kræver dog at du har deaktiveret den automatiske fornyelse af medlemskabet.

Prisliste

1 måneds Premium 299,00 kr.
3 måneders Premium 597,00 kr.
6 måneders Premium 894,00 kr.
Premium Plus (tillægsydelse) 99,00 kr.

Produktsammenligning

Produktsammenligning Gratis Profil Premium Profil
Se profiler  X  X
Sende virtuelle gaver  X
Se alle fotos på profiler X
Se besøg på din profil  X
Deltage i ‘matching spil’  X
Benytte online chat  X
Profilbillede  X  X
Se profilbilleder på andre profiler  X  X
Som Premium Plus medlem  kan du yderligere skrive med de ‘gratis medlemmer’ gennem online chat eller beskeder.

 

Facts om Nextlove.dk

 • Specialiserede i fraskilte og singleforældre
 • Nem at tilmelde sig
 • Forskningsbaseret matchsystem
 • Begrænsede gratis tjenester