facebook pixel

Niche dating

Måske har du prøvet online dating, men synes at de almindelige dating hjemmesider er for generelle og at de ikke hjælper dig med at finde den rigtige partner der opfylder dine helt særlige ønsker?

Så kan niche dating måske være noget for dig. Niche dating er dating hjemmesider hvor mennesker med helt specifikke ønsker kan finde en partner. Det kan være at det er vigtigt for dig at din nye partner er lige så glad for sport som du er, så bør du måske kigge på sportdate.dk, eller måske vil du gerne have at din partner, lige som dig, er fokuseret på at spille golf? Så kan Golfdating være en løsning.

Niche dating hjemmesider er det nyeste skud på dating stammen, og hvert år kommer der flere og flere til. På verdensplan kan du finde en dating hjemmeside for stort set enhver niche, og selv om vi i Danmark ikke er kommet så langt endnu, er der dog en del niche dating hjemmesider, og måske en af dem er noget for dig.

Sportdate.dk

For sundheds enthusiaster.Niche dating

Sportdate.dk startede i Sverige i 2010, og findes nu også i Danmark samt resten af norden og Tyskland.

Sportdates vision er at hjælpe deres medlemmer til øget glæde ved bevægelse, og øget trivsel i hverdagen og det er en seriøs dating hjemmeside, hvor du ikke kun kan finde en livspartner, men også venner og træningspartnere.

Siden der er vel opbygget og har et moderne look. er skabt af sundhedsspecialister, og her kan du finde gode råd om træning, sund kost og helse, samt træningsvideoer og øvelser. Sportsdate har over 45.000 brugere i hele norden, hvoraf 52% er kvinder.

Det er nemt og gratis at oprette en profil og på få minutter kan du se dig om på siden, hvor du kan se billeder, sende mails, chatte, flirte, blogge og meget andet. For at kunne bruge alle funktioner skal du dog være guldmedlem.

Når man opretter en profil, bliver den gennemgået af medarbejderne på Sportdate, for at sikre at der ikke bliver oprettet falske profiler.

Medlemskabet bliver ikke automatisk forlænget efter udløb, og du risikerer dermed ikke at der bliver trukket fra din konto hvis du ikke ønsker at fortsætte medlemskabet.
Prisen for medlemskab ligger i den billige ende.

Priser

1 måned: 155 kr.
6 måneder: 319 kr.
12 måneder: 405 kr.

Farmerdating.dk

Dating side for landmænd.Niche Dating

Farmerdating blev startet i 2003 og har omkring 30.000 medlemmer. Det er en dating hjemmeside der er forbeholdt kontaktsøgende mennesker af begge køn, som lever på landet eller har en interesse i livet på landet.

Farmerdating.dk kan du få hjælp til hvordan du opretter eller sletter en profil, hvilket billedformat du kan anvende og hvordan du sætter billeder ind på din profil, hvordan du chatter og andre spørgsmål som du måske har, hvis du ikke har prøvet online dating før.

Det er gratis at blive oprettet som medlem og få et kig på siden og du har adgang til chatten og til at se profiler som gratis medlem.
For at kunne sende smil, blokere andre brugere, have et billedgalleri på din profil og sende og besvare breve skal du være VIP medlem.

Priser

5 dages VIP-medlemskab: 29 kr.
5 dages VIP-medlemskab (betales via SMS): 49 kr.
10 dages VIP-medlemskab: 58 kr.
30 dages VIP-medlemskab: 129 kr.
90 dages VIP-medlemskab: 299 kr.
180 dages VIP-medlemskab: 429 kr.

Handicap-dating.dk

Dating side for mennesker med fysisk eller skjult handicap

Handicap-dating.dk er Danmarks største dating side for handicappede der ønsker at finde en kæreste, eller for andre singler der ikke har noget imod at have en kæreste med en eller anden form for handicap.

Det er nemt og hurtigt at oprette en profil, men man skal dog oplyse en del information om højde, kropsbygning, postnummer og lignende. Du kan se hvem der er online og der er en sjov feature ”Klar På Dating” hvor du kan tilmelde dig hvis du er klar til en date indenfor de næste 3 dage.

Der kan være problemer med søgning på profiler, at de samme profiler bliver vist flere gange uden at blive opdateret. Handicap-dating.dk har en blog med medlemmernes historier og erfaringer, det er gratis at oprette en profil, og som gratis medlem kan du se profilbilleder og sende mails, men kan ikke læse dem du modtager.

De første 7 dage som VIP-medlem er gratis, hvorefter du kan beslutte om du vil fortsætte og købe et medlemskab.

Priser

1 måned: 119 kr.
3 måneder: 285 kr.
6 måneder: 449 kr.
12 måneder: 649 kr.

Beautifulpeople.dk

Online dating for smukke mennesker.

Niche DatingBeautifulpeople startede omkring 2003 og har over 1 million medlemmer på verdensplan.

Hvorvidt man er smuk nok til at oprette en profil på beautifulpeople.com er op til de andre medlemmer, der har 48 timer til at stemme om et nyt medlem af modsatte køn, er egnet til at få deres profil på siden.

Det er gratis at oprette en profil, og forudsat at du bliver accepteret som medlem kan du forblive gratis medlem indtil der skabes kontakt.

Priser

1 måneds medlemskab: 133 kr.

Golf-dating.dk

Dating for golfspillere

Golf-dating.dk er den største dating side indenfor golfinteresserede og har mere end 6000 profiler. Siden er ikke kun for singler, men også for par der søger venner til at dyrke deres fælles interesser.

Det er nemt og hurtigt at oprette en profil, og golfdaters har sjove features, som at man kan oprette sine egne arrangementer og lade de andre brugere deltage. Når man opretter en profil får man 5 dages gratis prøvemedlemskab og skal derefter betale for At kunne bruge alle funktionerne.

Xl-dating.dk

Dating side for xl mennesker.

Xl-dating.dk er en dating side for buttede mennesker hvor udseendet ikke betyder noget, og det er dine indre værdier der sættes pris på. Medlemstallet oplyses ikke, men som med andre niche dating sider er medlemstallet begrænset.

Det er nemt og hurtigt at oprette en profil og der er mange funktioner på siden, såsom auktioner, chat, fotos og videoer og aktiviteter der arrangeres af brugerne. Det er gratis at oprette en profil, og som gratis medlem kan du se profiler, sende mail og give og få ”knus”.

For at svare på mail og bruge chat og alle andre funktioner skal du være betalende medlem.

Priser

1 måned: 119 kr.
3 måneder: 285 kr.
6 måneder: 449 kr.
12 måneder: 649 kr.

XLpeople.dk

XLpeople startede i 2010.

Det er en dating side for kvinder og mænd der har et par ekstra kilo, eller dem der gerne vil finde en XL partner. Det er gratis at oprette en profil, men for at gøre brug af sidens funktioner såsom chat, skrive beskeder eller se hvem der har besøgt din profil, skal du være Plus profil medlem.

Singleplus.dk

Netværk for singleforældre.

Niche DatingSingleplus.dk er et socialt netværk hvor medlemmerne er drivkraften bag aktiviteterne. Som medlem kan man deltage i arrangementer, debatter, blogs og grupper, og der bliver også arrangeret børnevenlige singlerejser og fællesspisninger.

Der er et stort og aktivt forum hvor der kan diskuteres emner som skilsmisse, dagligliv, højtider og meget andet. Man får 7 dages gratis medlemskab når man opretter en profil, hvorefter man skal betale.

Som betalende medlem kan man få rabat til forskellige aktiviteter og udflugtsmål, som f.eks. cafeer, BonBon-Land, Spies, Jesperhus og mange mange flere steder.

Priser

30 dage: 89 kr.
90 dage: 239 kr.
180 dage: 399 kr.

Singleparent.dk

Dating side for single forældre.

Singleparent.dk er et mødested for forældre der søger et seriøst forhold og som ikke har tid i hverdagen til at finde en ny partner. Det er en meget aktiv side med chat, debat og arrangementer og er for alle single forældre der synes det er rart med en side hvor alle er forældre.

Det er nemt og hurtigt at komme i gang, man skal blot svare på et par enkelte spørgsmål om sig selv og hvad man søger. Det er gratis at oprette en profil, men man skal betale for at bruge siden senere hen.

Priser

1 måned: 119 kr.
3 måneder: 285 kr.
6 måneder: 449 kr.
12 måneder: 649 kr.
Man skal betale via banken.

Solidlove.com

Mødested for kristne.

Solidlove.com er et mødested for singler med kristne værdier. Det er en side hvor du kan finde en partner eller nye venner der deler din tro. Solidlove startede i 2000 under navnet 7e Himlen og har i dag ca. 10.000 medlemmer i Danmark, Sverige og Norge.

Der er mange aktiviteter såsom spændende arrangementer, debatter og blogs. Det er gratis at blive registreret som bruger, men man skal efterfølgende betale for et VIP-medlemskab. Som nyt VIP medlem får du den første måned til halv pris.

Priser

1 måned: 99 kr.
3 måneder: 249 kr.
6 måneder: 399 kr.

Zawaj.dk

Nordens første muslimske ægteskabsbureau.

Niche DatingZawaj.dk har til formål at gøre det muligt for muslimer at finde en kommende partner på islamisk vis.

Som mandlig ansøger om medlemskab skal du være muslim. Som kvinde skal du være muslim, kristen eller jødisk. Man skal ligeledes være fyldt 18 år og bosiddende i Danmark.

Priser

1 måned: 100kr.
2 måneder: 200kr.
6 måneder: 500 kr.

dk.gay-parship.com

En seriøs dating side for homoseksuelle.

Gayparship.dk var en af de første dating sider der indførte et spørgeskema. Siden er rettet mod modne homoseksuelle der leder efter et seriøst forhold. Når du opretter en profil, skal du udfylde en ret omfangsrig videnskabelig personlighedstest, der finder partner forslag til dig med de bedste muligheder for succes.

Du kan selv bestemme hvem der kan se dine billeder, og du kan være helt anonym når du kommunikerer gennem gayparships email system. Du kan gratis oprette en profil og se på andres profiler og endda sende mails. Derimod skal du være betalende medlem for at læse mail sendt til dig og bruge sidens andre funktioner.

Priser

3 måneder: 399 kr/måned
6 måneder: 249 kr./måned
12 måneder: 199 kr./måned

Boyfriend.dk Niche dating

Dating side for homo-, bi- og transseksuelle.

Boyfriend.dk er Danmarks største hjemmeside for homoseksuelle, biseksuelle og transseksuelle. De har mere end 30.000 medlemmer og siger selv at 50% af deres medlemmer er aktive på siden hver dag.

Det er nemt at oprette en profil på siden, også selv om du ikke har den store erfaring med computere. Når du laver en profil, bliver den tjekket af folkene bag Boyfriend.dk, hvilket giver en sikkerhed om seriøsitet bag de andre profiler.

Det er gratis at oprette en profil på Boyfriend.dk