facebook pixel

Online dating er nu en kæmpestor industri, og det er som om, at alle har prøvet det mindst en gang. Med en simpel smartphone, kan du i bund og grund mødes med hvem som helst, på ethvert tidspunkt. Resultaterne har været hovedsagligt positive, da der har været en stigning i mængden af forhold og bryllupper siden online dating boomet. Forhold, der starter online, siges at være mere vellykkede end dem, som opbygges på andre måder, fordi de to mennesker har gennemgået en form for udvælgelsesproces for at finde hinanden.

Med dette i tankerne, er der stadig en del mennesker, som mangler en vis takt og tone, når de dater online. Der er nogle hovedfejl, der begås af deltagerne i online dating-verdenen, som kan påvirke dine chancer for at finde nogen. Der er en masse information på internettet om, hvordan man finder en partner, men ikke så meget om, hvad man ikke bør gøre. Vi har samlet de tre største fejl der begås. Lær af disse brølere for at perfektionere din søgen efter nogen speciel.

At komme med undskyldninger for Deal-breakers

En af de største fejl mænd begår, når de dater online er at ignorere de deal-breakers, der er lige foran dem. Og hvad der er endnu værre er, at mange fyre kommer med undskyldninger og siger ’Ja, men…’ Online dating er et fantastisk værktøj, fordi du kan skrive præcis hvad du leder efter og forsøge at finde nogen der passer fuldstændigt til den beskrivelse; hvis du begynder at ignorere disse ting, bare fordi du kan lide nogens udseende på deres profilbillede, ender du med at gå på kompromis med dit formål.

deal-breakersFor eksempel, hvis du siger, at du ikke vil være sammen med nogen, der ryger, har du tydeligvis skrevet det af en grund. Uanset om det er fordi, du for nyligt er stoppet med at ryge og ikke vil falde tilbage i gamle vaner, eller at du engang har været i et forhold med en, som kæderøg, har du dine grunde til ikke at ville være sammen med en, som er afhængig af cigaretter.

Alligevel, når du ignorerer dette og vælger at fortsætte på en date med en, som ryger, bare fordi vedkommende er sød, er dine håb for at finde den rigtige pige allerede stille i vandet.

Løsning

Et vellykket forhold er ikke kun bygget på, at i begge to kan lide hinandens udseende. En af måderne, du kan frasortere smukke mennesker med dårlige karaktertræk er at skrive det du ikke bryder dig om på din profil.  Hvis du er på en side, som ikke bruger en sådan funktion, så vær sikker på, at du gennemlæser en profil, før du beslutter at kontakte vedkommende.

Lad os sige, at du ikke vil have et langdistanceforhold. Hvis du ikke læser hele profilen igennem på alle du er interesseret i, kan du ende ud med at snakke med en, som vil kræve et kompromis med dine hensigter, sådan en der bor langt væk fra dig.

Nogle gange kan disse uviljer let ændres; for eksempel, hvis de ikke kan lide rygere og du i øjeblikket forsøger at lægge det på hylden, kunne et forhold af denne type faktisk hjælpe dig. Efter at have været på en date, og du indser, at du virkelig godt kan lide den pige, du har mødt, vil du være motiveret til at holde op med at ryge, så du kan fortsætte med at date hende. Hvis de ting du ikke kan lide er mindre, kan de måske løses, men alt væsentligt vil bare ende med at være spild af din tid. Med det sagt, prøv at lede efter potentielle deal-breakers på folks profiler lige med det samme.

Søger kun sex

Du bør kun nævne sex for en person, hvis de har skrevet det som et hovedinteresseemne på deres profil. Ellers bør emnet ikke bringes op. Hvis hun ikke har lagt op til en kommentar om sex på nogen måde, og du bringer nogen form for hentydning op, vil du virke klam.

afslappet-datingHvis sex er din hovedprioritet – i modsætning til at starte et forhold og lære nogen at kende, er der hjemmesider og apps specielt lavet til bollevenner-forhold. Online dating er for folk, som vil finde nogen, de kan være forbundet med i og udenfor soveværelset.

Hvis alt du har i tankerne er det fysiske aspekt af at være forbundet med folk, så vær sikker på, at du er på den rigtige side. Du kan læse alting om afslappet dating her , hvis du kan lide den slags tankegang.

Løsning

Med så mange tilgængelige muligheder når det kommer til dating, er det ekstremt let at finde en side, som matcher dine behov. Hvis du bare vil have sex, er der hjemmesider tilgængelige, som lever op til dine behov. Hvis du er seriøs omkring et forhold, skal du fange en kvindes interesse.

Nogle mænd har den fejlagtige opfattelse, at scorereplikker udviser selvsikkerhed, men sandheden er, at de fleste kvinder synes det modsatte. Selvfølgelig vil kvinder hellere end gerne snakke om sex, de skal bare føle sig afslappede og tillidsfulde med dem, de snakker om det med.

Nogle gange leder du måske efter et seriøst forhold, men dine seksuelle præferencer er lige så vigtige. I dette tilfælde, skal du finde en tilgang som fungerer. For eksempel, er den første og mest effektive ting, du kan gøre at lede igennem profiler, for at se om der er nogen med den samme seksuelle præference som dig. Fejlen som både mænd og kvinder begår er at tro, at online dating giver dem retten til at snakke om alting.

Du kan læse mere om det her. Dette er simpelthen ikke sandt – hvornår var den sidste gang, du gik op til nogen i en bar og begyndte at snakke om sex med det samme? Så snart du lærer personen du taler med at kende, vil i føle jeg mere afslappede sammen, og det er tidspunktet, hvor du kan tage hul på de personlige samtaler.

At være frustreret over afvisning

Mænd og kvinder har helt forskellige syn på, hvordan man bør håndtere afvisninger. Kvinder foretrækker at få en kort afvisningsbesked, mens mænd hellere bare slet ikke vil have et svar. Alligevel kan de modsatte reaktioner opstå. Mænd ignorerer beskeder, de ikke rigtig er interesserede i, og kvinder sender afvisningsbeskeder, som mænd ikke bryder sig om at læse.

kvinderDesværre indeholder online dating for tiden en lille procentdel af mennesker, der sender grove beskeder efter at være blevet afvist. Dette ikke bare genspejler sig negativt for kvinden, som modtager beskeden, men i nutidens verden, kan disse beskeder nemt blive kendte på sociale medier. Desuden er der nogle mænd, som ikke bryder sig om at blive ignoreret, hvilket gør online dating skræmmende for kvinder.

Hvis de svarer, skal de igennem en ordstrøm af grovheder. Når de vælger at ignorere beskeder, bliver de set som ’uhøflige’. I sådanne situationer, beslutter kvinder måske bare at droppe online dating helt.

Løsning

Du vil altid blive afvist en gang i mellem. Der er intet du kan gør ved det, men du kan kontrollere din reaktion. Det kan utvivlsomt skade din selvsikkerhed og selvtillid at blive afvist, men der er absolut ingen grund til at lade afvisningen stige dig til hovedet.

Det er helt sikkert bedre at finde ud af, at en pige ikke er interesseret lige i starten, i modsætning til, hvis man tager på et par dates, og så finder ud af, at hun aldrig rigtig var interesseret, ikke sandt?

Herudover har nogle afvisninger måske ikke engang noget at gøre med individet, men bør i stedet tilskrives udefrakommende situationer som mangel på fritid eller pludselige ændringer i familiehelbred. Hvis du slet ikke får noget svar, er du velkommen til at sende en opfølgningsbesked. Hvis der stadig ikke er noget svar, så kom videre til den næste kvinde. Lad være med at dvæle ved nogen, som du aldrig kommer til at få svar fra.

I sidste ende har vi ingen ide om, hvilken situation andre mennesker er i, så vi har ingen ret til at dømme dem eller fornærme dem, når de afviser os. Hvorfor ikke lade tvivlen komme andre til gode, ved ikke at tage afvisningen så tungt? Det er faktisk meget bedre, da det er ligetil og du kan komme videre fra det, snarere end at være offer for online dating svindel.

Resumé

Du skal tage en beslutning. Har du tænkt dig at blive irriteret over de beskeder du modtager, som du ikke har nogen kontrol over? Eller har du tænkt dig at fokusere på de ting, du kan kontrollere. Undgå at begå de ovenstående fejl, og så vil du måske finde den eneste ene, på den rigtige måde!