facebook pixel

Selvom online datingsider har en tendens til at håndhæve høj-sikkerhedsmetoder for at holde medlemmernes private oplysninger sikre, skal medlemmer selv være lige så årvågne. Hvis du vil holde dine personlige oplysninger sikre , når du bruger en online datingside, så overvej følgende forslag:

Online Tips

Beskyt dine oplysninger

Du har kontrol over oplysningerne på din konto. Lad være med at oplyse dit fulde navne eller e-mailadresse, hvis det gør dig utilpas. Vælg aldrig et brugernavn, som indeholder nogen form for kontaktoplysninger.

Desuden bør du altid være forsigtig, når du logger ind på din konto fra en offentlig enhed, fordi hvis du glemmer at logge ud igen, kan den næste bruger måske få adgang til din konto og se alle dine oplysninger. Hvis du bor sammen med andre mennesker, vil du måske have lyst til at logge ud hver gang du er færdig med din computer, og sikre dig at ’automatisk log-ind’-funktionen er slået fra.

Hold dine penge sikre

Det virker som om, at der hver uge er en historie i nyhederne, som handler om nogen, som sender penge til en fremmed, og det ender aldrig godt. Så snart du sender penge over internettet fra en ikke-pålidelig hjemmeside, bliver transaktionen sværere at spore for hvert øjeblik, der går.

Af denne grund, bør du ignorere og rapportere enhver anmodning om penge øjeblikkeligt. Højest sandsynligt vil du ikke være den første person, der er blevet snydt den dag. Desuden bør du heller aldrig give dine finansielle oplysninger til nogen, der spørger efter dem. Disse data inkluderer bankoplysninger, bankkortnummer, CPR-nummer osv.

Pas på mistænkelige brugere

Selvom vi alle ønsker, at det ikke var sådan, kan internettet til tider være ekstremt usikkert, så du bør altid blokere og rapportere mistænkelige burgere, når du støder på dem. Denne proces er simpel, og du finder de passende links på profilsider, IM-vinduer og e-mails.

mistaenkelige-brugereDu bør også gøre det samme, hvis du ser nogen trodse sidens Servicevilkår. Den slags opførsel inkluderer: At bede om penge, at opføre sig upassende, at sende forstyrrelsesbeskeder, at finde mindreårige brugere, at sende spambeskeder og at opdage falske profiler.

Hvis du ser nogen af disse situationer, kan det hjælpe til at holde siden sjov og behagelig for alle andre, hvis du rapporterer dem.

Tænk før du handler

Selvom online datingsider gør deres bedste for at beskytte alle deres medlemmer, skal du stadigvæk være opmærksom og handle, hvis du ser noget mærkeligt.

I sidste ende bør du undgå: folk som ’har brug for’ at tale med dig udenfor datinghjemmesidens beskedtjenester, folk som hævder, at de rejser eller arbejder i udlandet, folk som påstår fornyligt at have mistet deres ægtefælle, beskeder der indeholder links, anmodninger om personlige oplysninger så gaver kan sendes, folk som forsvinder et stykke tid før de kommer tilbage med et andet navn, folk der beder om penge og enhver som gør dig mistænksom.

Offline Tips

Det sjoveste ved online dating er at møde den person, du har talt med online, i virkeligheden. Bliv dog ikke for revet med af øjeblikket, så du sænker dine parader.

Tag dig god tid

Hvis du ikke føler dig klar til at møde nogen, så fortæl dem det; hvis de virkelig gerne vil møde dig, vil de være villige til at vente. Desuden er du mere end velkommen til at lave dit eget baggrundstjek på personen, det drejer sig om som et ekstra lag beskyttelse.

Mødes og bliv i offentligheden

Acceptér aldrig en anmodning om at mødes i et privat hjem eller sted, hvis det er første gang i mødes; vælg et offentligt sted og bliv i befolkede områder. Hvis din date spørger, om du vil med hjem til dem, prøv at vente til jeres andet møde. Hvis de kan lide dig, vil de være villige til at vente. Hvis de ikke accepterer dette, er det deres tab. Bare stol på, at du har investeret i din egen sikkerhed.

Drik ikke

At drikke kan påvirke din tænkning og din dømmekraft, så vær sikker på at holde dig til ikke mere end en enkelt drink, hvis du absolut skal have en. Hold dig ovenpå ved at drikke alkoholfrie drikkevarer i løbet af aftenen.

Informer en ven

Vær sikker på, at du fortæller nogen, uanset om det er en ven eller et familiemedlem, at du skal på date. Hold din mobiltelefon tændt.

Ma ikke drikke med datoKør og behold personlige ejendomme

For det første bør du altid selv transportere dig til daten, så du har total kontrol over, hvordan du kommer hjem. Behold dine personlige ejendomme i dine lommer og tasker, så du ikke behøver bekymre dig om, at andre kan få adgang til dem uden at overskride en personlig grænse.

Vær forsigtig med langdistance

Book altid dit eget hotel, hvis du skal mødes med en langdistancedate. Fortæl aldrig din date, hvor du overnatter. Husk at hold dine nærmeste underrettede, så de ved hvor du er, og kan komme og hente dig, hvis det skulle blive nødvendigt.