facebook pixel

Nogle gange kan online dating sammenlignes med ”Find Holger”. Der er et væld af profiler at gennemgå, så mange, at det ikke tager længe før alle begynder at se ens ud. De lader til at have de samme beskrivelser også:

”Jeg er en livsglad person, som nyder hver eneste dag. Jeg elsker sport, musik, træning, venner og familie. Jeg leder efter en med et godt hjerte, som ikke tager sig selv for seriøst og elsker at have det sjovt.”

”Jeg er virkelig god til at have det sjovt. Jeg elsker at hænge ud med mine venner, og generelt få folk til at grine og hygge sig, uanset hvad vi laver. Morskab er en nødvendighed hver dag.”

”Jeg hader at skrive de her. Jeg er virkelig god til at være en flink fyr. Jeg kan godt lide at tage i biografen og hænge ud med mine venner, betragte mennesker og lave alt, der er sjovt. Jeg er virkelig afslappet og følger ligesom bare med strømmen.”

Her er et eksempel på en ærlig profil:

”Jeg kan godt lide at holde mig for mig selv. Jeg er meget aktiv uden for arbejdet, så jeg tager på bjergklatring to aftener om ugen og dyrker af og til yoga. De fleste weekender tager jeg på dagsture til klatringsdestinationer i området.

Jeg er ret atletisk og kan dyrke de fleste sportsgrene uden at gøre mig selv til grin, hvilket er noget jeg er stolt af. Jeg spillede fodbold næsten hele min barn- og ungdom, og begyndte at interessere mig rigtig maget for Ultimate Frisbee i gymnasiet, men nu kaster jeg mest bare lidt med nogle venner i stedet for at konkurrere.”

Det betaler sig at lære ordentlig grammatik og rette fejl efter bedste evne før du offentliggør det. Den, du prøver på at imponere, bør se, at du kan kende forskel på ”lægge” og ”ligge”.

 potentielle bejlere Desuden bør du aldrig have ondt af dig selv på din profil. Ingen er interesserede i at lære et fjols at kende – alle har deres egne problemer, og er ikke interesserede i at optage dine.

Nylig forskning indikerer, at mindst 35% af moderne forhold begynder online.* Den samme forskning indikerer også, at disse forhold måske skaber mere længerevarende lykke end dem, der begynder offline.**

Vær stolt af at være  proaktiv. Udnyt at vi lever i en tidsalder, hvor vi kan møde potentielle bejlere uden at forlade huset!

Online datingprofiler er ikke stedet, hvor du skal vise alle hvor ondt du har af dig selv, eller opremse alle de måder hvorpå folk har svigtet dig. Ingen bryder sig om klæbende og nødlidende personlighedstyper. Her er et perfekt eksempel på en profilbeskrivelse, der bør få dig til øjeblikkeligt at løbe langt væk:

”Godt, jeg er bare ærlig. Jeg er træt af at blive såret, enkelt og ligetil. Jeg går lige nu igennem en skilsmisse, så jeg søger ikke kærlighed. Jeg har været igennem så meget, for mange gange, af alt for mange kvinder. Jeg vil ikke være en levende pengeautomat eller et sexlegetøj eller en trofækæreste for nogen længere, nogensinde.”

Hvis du har datingproblemer fra fortiden, så lad være med at bruge en online datingprofil til at lufte dine frustrationer. Hold altid de områder positivt informative.

Vær altid ærlig, men lad være med at fortælle det hele på én gang. Prøv heller aldrig på at skjule dine usikkerheder.  Du får ikke nogen anden date, hvis du gør. Hvis du skjuler din sande personlighed, vil personen, du dater, ikke være i stand til at finde ud af, hvem du virkelig er, og spilder både din egen og deres aften.

Jeg gik engang ud med en fyr, som skrev på sin profil, at han var 1.83, men da vi mødtes, var han 1.75. Troede han, at jeg ikke ville lægge mærke til hans rigtige højde, når vi mødtes i virkeligheden? En løgn fra starten var en advarselslampe, der ikke gav ham en anden date med mig.

datingprofilsFyld din datingprofil med ærlige svar. Det er okay, hvis den er ufuldendt – ikke alle har forstået sig selv helt endnu. Vi har alle fejl, og at dække dine egne til vil kun skildre dig som uærlig. At fortælle din livshistorie om alle måderne du har lidt på vil kun skræmme folk væk. Hvis du derimod er positivt ærlig, vil folk sætte pris på din ægthed, specielt hvis du gør det med selvsikkerhed.

Din online profil er et sted, hvor du skal sælge dig selv. Snarer end at oplyse alle dine negative side, hvorfor så ikke oplyse alle de måder du er fantastisk på? Pral en lille smule, fortæl folk hvorfor det er værd at møde dig.

Lad være med at sælge mere end du kan levere – du skal bare fortælle folk, hvad du er stolt af. For at få det til at se intelligent og pålideligt ud, kan du bruge en online grammatiktjekker til at hjælpe dig med det.

De mest tillokkende profiler er dem, der viser, hvad der gør en person til, hvem de er, hvad der gør dem lykkelige, og hvad de har i sinde at finde. Det er de profiler, som får beskeder fra fremmede, som tager initiativ til at lære mere om dem.

Hvis der er aspekter af dig, der er igangværende arbejde, så vær ikke bange for at nævne disse ting også. Selvforbedring er et attraktivt træk og viser, at du er progressiv.

Når du skriver til folk, så behandl dem på samme måde, som du gerne selv vil behandles. Vi er alle i samme single-båd, og vi prøver alle på at finde vej ind til bredden med nogen, vi synes virker interessante. At være anstændig og lade tvivlen komme andre til gode kan ende med at være gensidigt.

online-dating-spilHvis der er beskeder fra mennesker, du helst ikke vil møde, så lad være med at være uhøflig. Hav et hjerte. Der er ingen grund til at spilde din tid, lad bare personen vide, at du satte pris på deres besked, og ønsker dem held og lykke.

Hvis du får den samme høflige afvisning fra nogen, så lad være med at tage det personligt. Det online dating spil er et sted, hvor du kan blive afvist uden at blive såret, fordi du ikke rent faktisk har mødt nogen af disse personer endnu.

At følge disse tips vil sikre dig, at din profil er en der får henvendelser. Nu ved du, hvad du skal gøre med dem du kan lide, og dem du ikke kan. Du kan også læse om tips til samtalestartere, og fejl mænd ofte begår i online dating samt råd og advarsler tilsigtet mænd i online dating.