facebook pixel

Til at starte med, kan online dating verdenen være svær at få styr på. Vi har adspurgt adskillige kvinder om deres erfaringer med online dating. Måske kan du relaterer til og lære fra nogle af deres svar.

Vær tilgængelig

Scenariet: ”En mand skrev til mig, og inviterede mig ud på en drink. Jeg fortalte ham, at det ville jeg mægtig gerne, og da jeg spurgte hvornår, sagde han, at han ville være ude af byen i et par dage, men at han ville fortælle mig det, når han kom tilbage.”

Løsningen: Lad være med at invitere en kvinde ud og så udskyde daten. Vær tilgængelig hvis du stiller dig selv til rådighed. Når du er ”klar”, vil hun højest sandsynligt have mistet interessen – der er ingen der gider vente på en fremmed. Vær forsigtig med kvindens sikkerhed under denne begivenhed.

Vær passende

Scenariet: ”En mand spurgte mig, om jeg, en ’køn, hvid pige’, som han kaldte mig, var interesseret i ’muskuløse, sorte mænd’ som ham.”

Løsningen: Lad være med at beskrive dine fysiske kendetegn for en helt fremmed, med mindre du søger et ”hook-up”. Kvinder har ikke lyst til at kende til en fremmeds anatomi på en online datingside.

datingsideVær selvsikker

Scenariet: ”Jeg gider ikke engang bruge tid på at læse resten af en profil, der begynder med, at forfatteren skriver, at han ikke er sikker på online dating…”

Løsningen: Det er normalt at være forlegen for at have en profil på en online datingside. Men ved du hvad? Det er alle de andre medlemmer også.

Ved at fortælle folk at det gør dig utilpas at have en online datingprofil, afslører du dine usikkerheder. Ingen gider at pylre om dig.

Vær komplimenterende

Scenariet: ”Fyre fortæller mig, at mit billede må være falskt, fordi jeg er så smuk, at jeg er for god til at være sand. Jeg ved godt, at det er meningen, at det skal være et kompliment, men det gnaver mig på den forkerte måde”

Løsningen: Hvordan skal en pige kunne svare på sådan en besked? ”Hvorfor ja, jeg er virkelig så smuk!”. Lad være med at bruge en dårlig scorereplik på en datingside. Giv et kompliment og vær på alle måder smigrende, men vær også opmærksom på tilgangen du bruger.

Vær realistisk

Scenariet: ”Jeg afviste en fyr, og gjorde det meget høfligt. Han tog ikke nej for et svar, og nævnte alle grundene til, at han syntes, vi ville passe godt sammen. I satte pris på hans vedholdenhed, men jeg var virkelig ikke interesseret. Jeg endte med at blokere ham efter hans gentagne beskeder til mig.”

Løsningen: Du kommer til at blive afvist. Accepter det og kom videre. Det er online datings skønhed – du har andre muligheder. Når en kvinde ikke er interesseret i dig, så accepter det med ophøjet pande og prøv dit held med en anden person. Lad være med at prøve at overtale nogen til noget, de ikke er interesseret i.

Vær proaktiv

Scenariet: ”Jeg snakker i øjeblikket med en fyr, som jeg finde meget interessant. Der er gået to uger, og han har stadigvæk ikke inviteret mig ud.”

Løsningen: Hvis du finder nogen interessant og kemien er god, så spild ikke tiden. Mod er tiltrækkende og det mulighedsvindue har en holdbarhedsperiode. Frem-og-tilbage skrivning på en online datingside kan være trættende. Du forhandler ikke en pris på markedet.

partnerskabVær antydende

Scenariet: ”Jeg kunne rigtig godt lide den fyr, jeg havde mødt gennem en online datingside. Et par dates inde, fortalte han mig, at han også rigtig godt kunne lide mig, så godt, at han havde tænkt sig at lukke sin online datingprofil…og fortalte mig, at jeg skulle gøre det samme.”

Løsningen: At fortælle en pige, hvad hun skal gøre er en deal-breaker. Ingen gider tage imod ordrer fra en partner. Det er et partnerskab, ikke et diktatur.

Hvis du vil have hende til at lukke sin online datingprofil, så fortæl hende, at du har lukket din. Hun følger formentlig dit eksempel, hvis hun kan lide dig.

GENERISK JUNKIE

Scenariet: ”En fyr skrev til mig for at spørge, om jeg havde nogen planer i weekenden. Det føltes vagt, generisk ikke personligt overhovedet.”

Løsningen: Du bliver sammenlignet med andre fyr, der har skrevet til hende med detaljer. De tilpasser deres beskeder og er så præcise som muligt. En vag besked er åben for fortolkning. Lad være med at tale til hende som en arbejdskollega, du er i en elevator med.

Lær med disse scenarier, bare nyd processen og lad være med at presse nogen eller endda dig selv til at beskæftige sig med online dating. Du kan læse mere om tips til at møde din online date for første gang her. Der er også noget om takt og tone i dating for både mænd og kvinder her.  Det kan være, du er interesseret i, hvad du kan forvente , når du beskæftiger dig med online dating.