facebook pixel

Online dating har taget verden med storm i løbet af de seneste år. Flere mennesker finder kærligheden på internettet end nogensinde før. Der er dog en del, der har problemer med overgangen fra et trin til det næste. Et af de største problemer med online dating er ikke at vide, hvornår man skal mødes i virkeligheden. At gøre det for tidligt kunne ødelægge noget, som har taget tid at opbygge. At gøre det for sent kunne også ødelægge enhver gnist, der måtte være udviklet mellem jer.

Hvis du har startet en samtale, udvekslet nogle få flirtende beskeder, og fået en grundlæggende forståelse for hinanden, så tag det næste skridt, inden det bliver for sent. Vi har samlet nogle gode råd herunder, for at gøre dit online-til-i-virkeligheden møde en glidende overgang.

Overvej hendes synspunkt  

Okay, lad os være ærlige, indsatsen er meget højere for kvinder, end den er for mænd, når det kommer til møder. For det første går det meste af dagen med telefonsamtaler med venner, mens de vælger et passende outfit. For det andet går der lang tid med at lægge perfekt makeup og sætte hår, hvilket betyder, at daten r vigtig for hende. Hun vil bruge en væsentlig større mængde tid og penge på at forberede sig på daten, end du vil.

foerste-dateMed det i baghovedet, bør mænd altid behandle et møde som en første date. Nogle mænd vil gå til ekstremerne for at imponere end kvinde, men husk, at du stadig bliver vurderet, og du har stadig ikke lavet en stor investering endnu.

Dette betyder ikke, at du bør sætte alle sejl til, og tage hende med på en romantisk sejltur på floden med stearinlys og strygekvartet. Det betyder bare, at en drink på en rar bar virker bedre end en kop kaffe på en lokal cafe. Ikke alene giver dette en bedre oplevelse, det vil også vise, at du behandler hende med respekt.

Vær opmærksom

Man hører konstant forfærdelige nyhedshistorier om hvordan kvinder er for tillidsfulde med deres online forhold, hvilket fører til tragiske konsekvenser. Af denne grund bliver kvinder altid informeret om sikkerhed og forsigtighed, når de først skal møde en fyr fra internettet. Det er vigtigt at huske, at dette ikke er en refleksion eller bedømmelse; det er bare en forstærkning af årvågenhed.

Når det er sagt, skal mænd få kvinder til at føle sig godt tilpas. Lad hende vælge et offentligt område, lad hende tage en ven med, og lad være med at blive fornærmet, hvis hun er en smule nervøs de første par minutter. Faktisk vil du måske se hende kigge rundt efter nødudgange. Selvom du ved, at hun ikke får brug for dem, er du nødt til at lade hende føle sig mentalt og følelsesmæssigt sikker. Ellers vil hun ikke åbne sig.

Når det kommer til datingsikkerhed, bliver meget af vægten lagt på kvinder, men mænd har også brug for at føle sig sikre. Vær ikke bange for at tage mange af de samme forbehold, så som at lade en ven vide, at du er på date, beholde din telefon i din lomme osv. Hvis i begge to tager disse nødvendige skridt, vil I begge føle jer sikre og have en mulighed for at opbygge tillid.

folelsesmaessig afbrydelseVær opmærksom på advarselstegn

Online datings skønhed  er at du har en mulighed for at gå på ethvert tidspunkt. I har ikke kendt hinanden længe nok til at få en følelsesmæssig afbrydelse.

Hvis du ikke fortæller nogen af dine personlige oplysninger (hvilket du ikke bør gøre uanset hvad), kan du afslutte en samtale, glemme den person og komme videre. Som vi nævnte tidligere, er mænd ikke de eneste der kan opføre sig på en mistænkelige måde, så det er vigtigt at holde øje med advarselstegn.

For eksempel kan det være, at de er ekstremt ivrige for at mødes efter, at du har fortalt om din interesse for Finans. Hvis dette er tilfældet, har du enhver ret til at afslutte samtalen og lægge den bag dig.

Du kan normalt virkelig sige meget om en person ud fra én enkelt date. Du bør være på vagt, hvis de begynder at tale om fremtiden. En række mennesker har også bemærket, hvordan de kan mærke, hvor omklamrende nogen kommer til at være efter den første date; normalt kan kontante beskeder og at hoppe i seng den første aften være meget indikerende.

Desuden bør du også være på udkig efter uberegnelige spørgsmål, som virker upassende. Spørgsmål, som hjælper hende til at føle sig godt tilpas, er fine, men hvis hun begynder at grave efter tidligere forhold, kunne det være indikerende for besidderisk opførsel. Normalt er dine instinkter din bedste ven her, fordi du kan mærke, når noget bare føles forkert.

For mænd er det let at blive fanget i ideen om at date nogen, bare fordi de er smukke, men den skønhed kan få dig til at overse nogle signaler. Når hun gør noget, der er en smule irrationelt, så lad være med at skubbe det ind under gulvtæppet og lave undskyldninger. Par slår op efter forskønnelseshypnosen fortager sig, og folk begynder at se opførslen bag personen. Vær på vagt overfor kvinder, som bruger en andens profilbillede, oplyser den forkerte alder (hvis der er en betydningsfuld forskel), og inviterer dig til et bryllup tidligt efter at have mødt dig.

afslutte en dateSlut af på en stærk bemærkning

At afslutte en date, uanset om det startede online eller ej, kan være svært. Det kommer an på én ting – er du eller er du ikke interesseret i pigen? Hvis du virkelig er, og ikke kan vente til at se hende igen, så fortæl hende at du har hygget dig, og ville elske at mødes igen. Hvis hun er enig, kan I snakke yderligere over de næste dage.

Dog, hvis hun virkede lidt forkert, vent til hun skriver til dig. Hvis du skriver med hende frem og tilbage over et par dage og tingene lader til at være helt i orden, så skrid til handling for den næste date.

På den anden side, hvis du virkelig ikke  er interesseret i hende, så er du nødt til at være ærlig. Hvis du vil fortælle hende det, uden at være for ligefrem, så sig ’Jeg har virkelig hygget mig, og det var rart at møde dig’. Det værste du kan gøre i dette tilfælde er at lyve og sige at du ’ville elske at se hende igen’, da dette vil give hende falske forventninger. Der er ingen grund til at være ond.

Som du kan se på tipsene anført ovenfor, behøver det ikke være smertefuldt at gå fra at date online til en rigtig date. Så længe du husker disse vigtige detaljer, kan du gøre det vellykket hver gang!