facebook pixel

Beslutter man at forsøge at finde den store kærlighed via. online dating er der mange ting som man skal tage stilling til inden man vælger sin søgeplatform. Prisen er især vigtig når man skal frasortere de dating sider man ikke vil benytte. Det kan dog være svært at forstå hvad det egentlig koster at bruge dating sider og derfor tager denne guide udgangspunkt i at forklare hvilke udgifter der rent faktisk forbindes med dating siderne man kan vælge at benytte.

Medlemskabspriserne til online dating sider varierer alt efter hvad du leder efter, hvor du leder, og hvor seriøst du har tænkt dig at tage det. I det moderne samfund findes der en lang række forskellige slags online dating sider. Nogle er gratis, andre er langt fra gratis.

Hver eneste slags dating side har sine fordele og alt efter hvad men leder efter er det forskelligt hvilke hjemmesider man vil tage mest gavn af at være medlem af. Priserne er tit gode indikatorer for seriøsitetsniveauet som medlemmerne på dating siden har hvad angår partnersøgning. Der er derfor tre hovegrupper indenfor dating sider:

  • De gratis dating sider. Disse er, som sagt, gratis, og er man ikke på udkig efter et seriøst parforhold er disse som regel det bedste bud. Via. disse dating sider kan man snakke med andre singler uden at skulle betale for medlemskab og ligesom med de andre portaler der chance for at møde en person som man gerne vil se mere til.Online Dating Priser
  • De dating sider hvor medlemskabspriserne ligger på omkring hundrede kroner i måneden, såsom Dating.dk, hvilket koster 19 kroner om ugen (ca. 80 kroner i måneden). For a sætte det i perspektiv koster disse dating sider omtrent det samme som et diskoteksbesøg. Fordelen ved at søge online i stedet for på diskoteket er at man undgår både larm og masserne og man kan tage sin tid mens man sidder godt tilpas derhjemme. Det er på denne måde lettere at lære nye mennesker at kende, da man rent faktisk kan snakke sammen, i modsætning til på et diskotek. Det er mere afslappet og man slipper for alt det stress og jag som hører natklubberne til, hvis altså man er ude på at score. Medlemmerne leder efter en partner, ikke én aftens sjov.
  • De dating sider hvor medlemskabspriserne ligger på to hundrede kroner i måneden og derover, såsom PartnerMedNiveau.dk. Er man først oppe i dette prisleje bliver det pludselig meget mere interessant at lede efter en partner. Én måneds medlemskab på den førnævnte dating side koster 799 kroner, så man kan sagtens gå ud fra at medlemmerne tager eftersøgningen af en partner seriøst. De fleste har sat sig for at finde den store kærlighed – er man klar til at betale så højt et beløb i måneden er man som regel klar til et fast og langtidsvarigt forhold. Disse dating sider tilbyder som regel yderst succesrige oplevelser med online dating.

Det kan være overvældende at blive mødt med den lange række tilbud som de forskellige dating sider tilbyder. Mange singler falder i lokkefælden og takker ja til priser fra Gud og hvermand, hvilket sagtens kan ende med at blive et rent og skært mareridt – især når man modtager regningen.

Som nybegynder er man som regel ikke velinformeret hvad angår priser og vilkår og det er derfor særligt vigtigt at man er opmærksom hver eneste gang man bekræfter noget.

Mange online dating sider tilbyder rabatter hvis man køber flere måneders premium-medlemskab af gangen. Det er derfor vigtigt at overveje hvor længe man reelt set ønsker at beholde sit premium-medlemskab, da man sagtens kan blive snydt at de rabatter man bliver tilbudt, da de får en til at tro at det sagtens kan betale sig at købe medlemskabet i en længere tidsperiode.

En lang tidsperiodes månedlige priser kan virke velvillige, men har man ikke tænkt sig at udnytte et premium-medlemskab i længere end, f.eks., tre måneder sparer man intet, da man bliver nødt til at fortsætte med at betale. Følgende er et eksempel:

  • Én måned: 190,90 kroner per måned.
  • Tre måneder: 130,30 kroner per måned.
  • Seks måneder: 98,40 kroner per måned.
  • Ét år: 82,50 kroner per måned.
  • Hundrede år: 8,30 kroner per måned.
    Online Dating Priser

Der er ingen online dating sider som tilbyder et medlemskab som varer hundrede år, men for at illustrere pointen er tidsperioden blevet brugt som eksempel. Det er et simpelt psykologisk trick, ligesom nedsatte priser på en vare man ikke havde planlagt at købe. Det er ikke et tilbud medmindre man i forvejen havde planlagt købet – det er bare et billigere køb.

Det er ikke klogt at lade sig snyde af rabatten på de lange tidsperioder, men modsat er det også uheldigt hvis man finder en man snakker godt med, men løber tør for medlemskab inden man når længere fordi man kun har købt den første og dermed dyreste måned. I denne situation bliver man nødt til selv at vurdere om det kan betale sig et købe én dyr måned til, bare for den ene person.

Anbefalingen hvad angår medlemskab er enten tre eller seks måneder, afhængig af hvor længe man selv føler at man har brug for at lede.