facebook pixel

ParShip.dk anmeldelse

“Hvis du tager kærlighed alvorligt”

parship.dk anmeldelseParShip.dk kom på markedet i 2001 og blev aktiv i Danmark i 2003. Globalt har hjemmeside omkring 5 millioner medlemmer, hvoraf mere end 50.000 er bosat i Danmark. I Europa er denne dating side en af de mest populære match-making platforme, da den benytter en videnskabelighed personlighedstest for at finde de mest kompatible partnere til hver bruger. Denne test spørger ind til 24 karakteregenskaber og tager cirka en halv time. Hjemmesiden garanterer at hver eneste medlem at de vil modtage 10 kontaktforslag til kompatible singler.

Ønsker man ikke at betale for at benytte hjemmesiden kan man fortsætte med en gratis profil. Vælger man at være en ikke-betalende bruger får man stadig muligheden for at udfylde sin profil samt tage personlighedstesten og se ens resultater. Derudover modtager man kontaktforslag, men ulempen er at man ikke kan svare udover igennem standardbeskeder. For at tage kontakt mere aktivt bliver man nødt til at købe et premium-medlemskab til ParShip.dk. Derudover får man mulighed for at udveksle billeder med andre brugere samt læse or reagere på alle ens kontaktsøgninger.

Priserne for premium-medlemskab er relativt høje (dog ikke på samme plan som PartnerMedNiveau.dk), da hjemmesiden er egnet til singler med en vis status og den kan derfor klassificeres som en online elitedating side. Premium-medlemskabets priser er som følger:

  • Tolv måneder: 199 kroner per måned.
  • Seks måneder: 249 kroner per måned.
  • Tre måneder: 399 kroner per måned.

Disse priser kan betales via. kreditkort men ønsker man ikke automatisk fornyelse af sit medlemskab skal man gå ind under ’mit medlemskab’ under ’data og indstillinger’ for at takke nej til automatisk fornyelse.

Kønsfordelingen på ParShip.dk ligger på omkring 49:51 (mænd : kvinder), hvilket, ligesom på de fleste af de andre dating sider vi har anbefalet på FindDatingSider.dk, er en yderst lige fordeling. Den gennemsnitlige alder på de kvindelige brugere er 42,6 år, mens den mandlige modpart ligger på 40,6 år. Dette betyder at den gennemsnitlige alder på ParShip.dk er den højeste gennemsnitlige alder på vores liste, for begge køn.

Med et seks-måneders abonnement får man en kontaktgaranti, hvilket vil sige at dating siden garanterer at man vil komme i dialog med mindst 10 forskellige potentielle partnere. Udover dette har hjemmesiden specielle features såsom en personlighedsrapport – en udvidet version af ens personlighedstest, som indeholder næsten 100 siders psykoanalyse. Denne analyse får man tilsendt i bogform, så man oven i købet kan lære lidt om sig selv. Det er også muligt at have kontakt til de mange millioner singler rundt omkring i Europa, ikke kun dem som er bosat i Danmark, hvilket gør at chancen for at møde den eneste ene er øget.

Selve hjemmesiden har et flot design og er brugervenlig, hvilket er et bonus både for dem som ikke har tid at spilde på at finde ud af hvordan dating siden samt dem som ikke har raffinerede computerfærdigheder. Udover dette er brugerprofilerne af god kvalitet, takket være personlighedstesten som gør det muligt at psykoanalysere enhver bruger samt de aktive medlemmer på siden. Jo mere aktiv man er, jo tidligere bliver man foreslået til andre brugere – hvilket igen øger chancen for at finde den rette, da netværket ikke er meget begrænset.

Matchnings-algoritmen blev udviklet i Hamborg, i samarbejde med byens universitet, for at nemt kunne udregne kompatibiliteten mellem de forskellige brugere. Matches er ikke udelukkende baseret på hvor meget to brugere har tilfælles, men også hvordan to brugere kan supplere hinanden. Dette er vigtigt i et langvarigt forhold da man altid har brug for en som er god til det man ikke selv er så god til. Det er ikke altid nok ’bare’ at have en masse tilfælles.

Her på FindDatingsider.dk har vi givet ParShip.dk tre stjerner ud af fem, men du kan med fordel se hvad nuværende bruger har at sige om hjemmesiden. Af denne grund har vi fundet en anmeldelse af siden på TrustPilot.co.uk.

Søren Jensen: ”Jeg fandt min kæreste.”

”Ja jeg havde altså ingen problemer med Parship.

Jeg synes selve designet er lidt kedeligt, men ellers har jeg været glad for de 3 måneder jeg var medlem – var på en 4-7 dates og den sidste date endte med at blive til et forhold ;o)

Og det har varet ved i 7 måneder nu, så jeg er glad.”

Gå til Parship.dk