facebook pixel
partner med niveau pris
Design:
Brugervenlighed:
Funktioner:
Aktivitet:
Pris:

Anmeldelse af Partnermedniveau.dk

I forhold til andre online dating sider er PartnerMedNiveau.dk relativt ny på scenen. Dating siden er oprindeligt fra Tyskland, hvor den startede op under navnet ’eDarling’, hvilket den stadig hedder i langt de fleste europæiske lande. Efter cirka seks år på markedet har dating siden mere end 14 millioner medlemmer globalt; medlemstallet i Danmark alene ligger på omkring 120.000, efter næsten tre år på datingscenen. Dette er, blandt andet, takket være dating sidens mange reklamekampagner, hvilket gør at der er nye profiler stort set hver dag.

Opret gratis profil

partner med niveau pris

Fordele

Henvendt veluddanede

God avanceret matchmaking system

God anonymitet

Seriøse medlemmer

Ulemper

Ingen mulighed for personlighedstest

Ingen profiler for homoseksuelle

partnermedniveau priser

Partnermedniveau anmeldelse

Kønsfordeling

Kønsfordelingen på PartnerMedNiveau.dk ligger på omkring 49:51 (mænd : kvinder), hvilket gør at det er en af de mest liggestillede på online datingscenen.

%

Andel mænd

%

Andel kvinder

Derudover er gennemsnitsaldrene på de mandlige og kvindelige bruger næsten den samme, selvom kvinderne, som har et gennemsnit på 34,8 år, er en lille smule ældre en mændene, som har et gennemsnit på 33,6 år.
partner med niveau pris

Abonnement hos Partnermedniveua.dk

Tilmelding er gratis (medlemsskabspriserne kan ses under dette afsnit) og når den er fuldført skal man regne med at skulle bruge omkring en halv time på at udfylde dating sidens videnskabelige personlighedstest. Vurderingen af testresultaterne modtager man gratis når testen er overstået.

Derudover skal man fortælle lidt om siden fysiske krav, såsom aldersgrænse og søgeradius, og disse krav kan ændres når som helst. Når alt dette er overstået begynder man at modtage kontaktforslag på grundlag af overensstemmelsesgraden, men det er ikke muligt at tage kontakt aktivt medmindre man køber et premium-medlemskab.

ProduktsammenligningGratis ProfilAbonnement
Opret en profil
Læs og send e-mails
Chat med alle medlemmer online
Se andre medlemmers fotoalbum
Foretag avancerede søgninger
Foretag lynsøgninger
Se, hvad andre medlemmer søger
Skjul profiler, som du ikke er interesseret i
Se, hvem der er interesseret i dig

Prisliste

Gratis ProfilAbonnement
1 månedDKK 239,- / mdr.
3 månederDKK 149,- / mdr.
6 månedDKK 119,- / mdr.

Opret gratis profil 

Læs om fordelene ved en +PlusProfil
Medlemsskabspriserne kan betales via. kreditkort, kontodebitering, eller PayPal. Indtil videre er det ikke muligt at betale månedligt (med mindre man vælger én måned), så der trækkes f.eks. 2634 kroner på én gang hvis man køber et premium-medlemskab til seks måneder, ikke 439 kroner per måned. Hvis man ikke opsiger sit medlemskab når man ikke længere har brug for, eller interesse i, at have en profil på PartnerMedNiveau.dk, så forlænges ens kontrakt automatisk.

Med et premium-medlemskab er det, som sagt, muligt at være aktivt tage kontakt med sine kontaktforslag og derudover kan man sende fotos til hinanden. Det er også muligt at læse kontaktanmodninger fra singler som dating siden ikke har foreslået og, måske det allervigtigste, reagere på disse kontaktanmodninger.

ProduktsammenligningGratis ProfilAbonnement
Opret en profil
Læs og send e-mails
Chat med alle medlemmer online
Se andre medlemmers fotoalbum
Foretag avancerede søgninger
Foretag lynsøgninger
Se, hvad andre medlemmer søger
Skjul profiler, som du ikke er interesseret i
Se, hvem der er interesseret i dig

Prisliste

Gratis ProfilAbonnement
1 månedDKK 239,- / mdr.
3 månederDKK 149,- / mdr.
6 månedDKK 119,- / mdr.
En af fordelene ved PartnerMedNiveau.dk er at kontaktforslagene ikke strømmer ind i en uoverskuelig masse, da dating sidens matchnings-algoritme er af topkvalitet. Resultatet er at man ’kun’ modtager en håndfuld, men at der er meget større chance for at kontaktforslagene passer godt. Dette gør at det er mere sandsynligt at finde en livspartner, da man slipper for de irrelevante flirts der findes på andre dating sider.

Da hver eneste nyoprettede profil bliver testet af PartnerMedNiveau.dk er matchnings-algoritmen af topkvalitet. Hjemmesiden kommer med gode kontaktforslag, da den videnskabelige personlighedstest drastisk reducerer antallet af kontaktforslag ved at sammenligne sidens brugeres personligheder og fysiske krav. Derudover findes der hverken inaktive eller forældede profiler, hvilket gør at algoritmen har mulighed for at gøre et fantastisk stykke arbejde.

Ligesom matchnings-algoritmen er brugernes profilkvalitet også af topkvalitet. Dette er, igen, takket være den videnskabelige personlighedstest, da de gør det muligt at udfærdige brugerprofiler som er mere grundige end den gennemsnitlige online dating profil. Derudover er det også en klar fordel at de mest aktive medlemmer foreslås i kontaktforslag før deres inaktive modpart. Jo mere man bruger dating siden, jo større er chancen for at man finder sin livspartner.

For nogle er det vigtigt at kende til de tekniske aspekter ved en dating side, så derfor har vi også lidt at sige om selve teknikken bag PartnerMedNiveau.dk. Selve hjemmesiden har et flot og moderne design den er utroligt brugervenlig, hvilket altid er et stort plus. Sidens særlige features er som følger:

  • Det vigtigste er måske at fortælle at der findes en PartnerMedNiveau.dk app til både iPhone og Android, så man kan lede efter sin livspartner uanset hvor man er. Dette er en klar fordel hvis man er en iPhone eller Android bruger.
  • Dating siden tilbyder en guidet introduktion i at tage kontakt til kontaktforslag, til dem som helst vil undgå at skrive e-mails. Denne guide er delt op i fire skridt for at gøre det så let som muligt at tage kontakt.
  • Det er muligt at foretage søgninger helt frit, så det er ikke en ulempe at man kun modtager en håndfuld kontaktforslag. Derudover kan man se hvilke brugere der har besøgt ens profil, ligesom man nemt kan finde ud af hvilke brugere der er nye på dating siden og hvem der i det hele taget er online.
  • Har man problemer under oprettelsen, eller måske bare en håndfuld spørgsmål, så kan man komme i kontakt med en medarbejder hos PartnerMedNiveau.dk, så man ikke står helt alene med sine problemer.

Udtalelse fra bruger på siden

Når det gælder elitedating er PartnerMedNiveau.dk helt klar en af de bedste online datingsider man kan benytte.

Overstående information er dog kun vores anmeldelse af PartnerMedNiveau.dk og inden man beslutter sig for at oprette sig som bruger kan man med fordel undersøge hvad nogle af de nuværende brugere har at sige om hjemmesiden. Under dette afsnit er der tre forskellige anmeldelser af dating siden, taget fra TrustPilot.dk:

Udmærket datingside, der er anderledes end de fleste andre på markedet. Meget seriøst koncept med lang personlighedstest og et overskueligt antal udvalgte matches. Der er mange useriøse sider (f.eks. ”affæresider”) i Danmark, men det her lader til at være en side man kan stole på.
Eline (efternavn ukendt):

Udtalelse om Partnermedniveau.dk