Senior dating

Senior dating er et bredt udtryk der dækker alle fra 40 og opefter der søger en kæreste, og er for dig der er lidt oppe i årene og som gerne vil møde andre seniorer eller singler, for at finde venner, mennesker med samme interesser, eller en ny kærlighed.

At være senior behøver i denne forbindelse ikke at betyde at du er gammel og grå, men derimod at du er et voksent og modent menneske, der af forskellige årsager gerne vil finde en partner på dette tidspunkt i dit liv.

Måske har du efter mange år som single besluttet dig for at du gerne vil have en fast partner, måske er du blevet enke eller enkemand. Uanset hvilken årsag,
kan det være både spændende og lidt skræmmende at skulle i gang med dating efter at du måske har været ude af datingscenen i lang tid, og det er netop her senior dating kan hjælpe dig.

Det bliver mere og mere populært at benytte sig af dating hjemmesider for mennesker over 40, og succesraten for at finde en varig partner er meget højere end for yngre mennesker.

Senior dating hjemmesider er for dig der måske hverken har tid eller lyst til at gå i byen eller til enkeballer for at møde nye venner eller en ny partner. På senior dating sider kan du finde andre i samme aldersgruppe og komme i gang med dating igen i dit eget tempo, få en masse gode råd og læse spændende artikler.

Hvis du gerne vil finde en yngre partner, er der andre dating sider med dette formål.

Blandt de dating hjemmesider der henvender sig til ældre singler, har vi udvalgt de mere troværdige og seriøse sider, der er for både 50+ og 40+ dating.Senior dating

be2 senior

be2.com er en tysk dating hjemmeside der blev startet i 2004, og som siden 2008 også har eksisteret i Danmark.

Det er et af de største online dating bureauer med ca.28 millioner medlemmer i 37 forskellige lande, heraf er ca. 260.000 danskere registrerede medlemmer.
Selv om det ikke er en decideret senior dating hjemmeside, er mere end 100.000 af de danske medlemmer i 40+ aldersgruppen.

Be2 er en matchmaking hjemmeside, hvor du får foreslået passende partnere efter et system der vurderer jeres kompatibilitet ud fra sociologiske, psykologiske og antropologiske kriterier.
Det er gratis at blive registreret som medlem, tage personlighedstesten og få testresultater, men du skal betale et abonnement for brug af siden.

Priser:

3 måneder:    455 kr./måned
6 måneder:    250 kr./måned
12 måneder:    250 kr./måned
Du kan betale via kreditkort (Visa/Dankort, Visa, Mastercard, American Express)

50plusmatch.dk

Senior Dating50plusmatch.dk startede i 2010 og er en senior dating hjemmeside der er aktiv i norden, Holland og Belgien.
Det er en seriøs dating side med kontaktannoncer for alle modne og aktive singler i Danmark der søger både venner og/eller en ny partner, med over 25.000 aktive profiler, hvoraf 59% er kvinder.
Siden virker ved hjælp af kontaktannoncer hvor du selv gennemser profiler for at finde egnede emner og får oplyst din match procent med andre medlemmer, baseret på det skema du udfylder når du opretter en profil.

Det er valgfrit hvor mange af spørgsmålene du vil svare på, men jo flere svar du giver, des større chance har du for at finde en god match.
Det er gratis at oprette en profil, og du kan forblive gratis medlem så længe du vil. Som gratis medlem kan du se andre profiler og sende interessemeddelelser, men for at sende personlige meddelelser eller benytte chatrummet skal du betale abonnement.

Priser:

1 måned:      179 kr.
3 måneder:   119 kr./måned
6 måneder:     79 kr./måned
12 måneder:     59 kr./måned

40plus.dk

40plus er en dansk dating hjemmeside der startede i 2006, og som i dag også har portaler i Belgien og Sverige og er en af de største dating sider for mennesker over 40 år.
Det er en seriøs datingside der er beregnet for mennesker der gerne vil finde en varig partner, med en minimumsalder af 37 år for at blive registreret som bruger.
40plus har over 50.000 medlemmer i Danmark, er hurtig at komme i gang med at bruge, har et moderne design og et væld af forskellige muligheder for at lære hinanden at kende, gennem interne mails, deltagelse i diskussioner, chat og arrangementer.

Det er meget nemt og gratis at oprette sin profil, du skal kun udfylde få felter for at komme i gang, og siden virker med kontaktannoncer, hvor matching følger nogle få og enkle kriterier såsom køn, alder, geografi og aktivitet.
Når du opretter en profil skal du udfylde om du leder efter en ven eller en kæreste, og du kan vælge at søge på profiler ved hjælp af en udvidet søgning baseret på f.eks. interesser, børn, stjernetegn eller andet.
Som gratis medlem har du ikke adgang til de forskellige kommunikationsfunktioner.

Priser:

1 måned:      179 kr.
3 måneder:   369 kr.
6 måneder:   549 kr.
12 måneder:   719 kr.

Senior-date.dk

Senior DatingSenior-date.dk er en dansk dating hjemmeside der blev startet i 2002 af et par der havde lært hinanden at kende gennem en dating side.

Der er over 70.000 medlemmer, hvoraf mere end 10.000 er aktive på siden og fordelingen mellem mænd og kvinder er ca. 50:50.

Senior-date har et meget enkelt design, og selv om det virker meget skrabet, får du den nødvendige information og det er ligetil og nemt at komme i gang med at oprette en profil.
Senior-date laver en hel del events og arrangerer rejser for brugerne, de har et aktivt forum, en bruger brevkasse og artikler med gode råd og tips om netdating.

Det er gratis at oprette en profil, men hvis du vil gøre brug af alle kommunikationsmulighederne skal du betale et abonnement.

Priser:

Introduktionstilbud:   3 dage for 19 kr.

1 måned:             99 kr.
3 måneder:        199 kr.
Varigt medlem:  299 kr.

Varigt medlem (indtil du sletter din profil), er noget helt særligt for Senior-date og findes ikke på nogen anden dating hjemmeside.