facebook pixel

Vores vurdering af Single.dk

SingleDK
Design:
Brugervenlighed:
Funktioner:
Aktivitet:
Pris:

Anmeldelse af Single.dk

Denne dating side blev relanceret i 2012 under navnet ’Single.dk’ hvor den tidligere var kendt som ’Netdate.dk’. Relanceringen var yderst vellykket, på det tekniske plan samt det stilmæssige. Hjemmesiden er lillesøster til Dating.dk og er blevet yderst populær på det seneste, takket være en lang række reklamekampagner. Single.dk har omkring 380.000 medlemmer, hvoraf ca. 40.000 er meget aktive. En af grundende til sidens popularitet er at den også kan bruges fra smartphones såsom iPhone og Android-mobiler.

Dating.dk anmeldelse

Fordele

Unik matchmaking system

Facebook oprettelse

Mobil applikation tilgængelig

50.000 aktive medlemmer

Ulemper

Ingen mulighed for personlighedstest

Ingen profiler for homoseksuelle

Dating.dk anmeldelse

Single.dk anmeldelse

Kønsfordeling

Kønsfordelingen på Single.dk er på omkring 49 : 51 (mænd : kvinder).

%

Andel mænd

%

Andel kvinder

Den gennemsnitlige alder på dating sidens kvindelige brugere er 30,1 år, hvorimod den mandlige modpart er 31,2 år. Igen, en relativt lav gennemsnitlig aldersforskel.
Dating.dk anmeldelse

Abonnement hos Single.dk

Man har uden videre adgang til et gratis medlemskab, hvor der en den komplette søgefunktion som siden tilbyder gratis. Derudover kan man udstyre sin profil med et profilbillede samt svare på personlige spørgsmål som kan være med til at lokke folk til sig. Man modtager også kontaktforslag som ikke-betalende bruger. Dog kan man hverken skrive eller modtage beskeder eller se hvem der har besøgt ens profil – dette skal man købe en premium-medlemskab for at kunne gøre.

Prisliste

[wp-svg-icons icon="credit" wrap="i"]
GratisProfilGuldmedlem
Minimum 1 månedDKK 0,-DKK 199,- / mdr
Minimum 3 månedDKK 0,-DKK 149,- / mdr
Minimum 6 månedDKK 0,-DKK 99,- / mdr

Læs om fordelene ved en guldmedlem
Som guldmedlem har man adgang til dating sidens chat, hvilket kan være en fordel når man har mødt én man kan lide eller gerne vil lære bedre at kende.

Se alle funktioner for guldmedlem nedenfor:

ProduktsammenligningGratis ProfilGuldmedlem
Adgang til søgning og visning af andre profiler
Se hvem der har udvist interesse for dig
Læs og besvar beskeder
Se hvem der besøger din profil
Matchmaking system
Kan have foto på egen profil
Se billeder i galleri
Se profilbilleder på andre profiler
iPhone app
Android app

Prisliste

GratisProfilGuldmedlem
Minimum 1 månedDKK 0,-DKK 199,- / mdr
Minimum 3 månedDKK 0,-DKK 149,- / mdr
Minimum 6 månedDKK 0,-DKK 99,- / mdr

Brugerprofilerne af god kvalitet. Registreringsprocessen er, som sagt, enkel, og det er muligt at uploade mere end 20 forskellige profilbilleder. Single.dk tilbyder hver profil 4 spørgsmål til besvarelse, hvor det er muligt at skrive lige hvad man vil, modsat profilerne på C-Date.dk. Dette kan være med til at lede til en bedre matchning, da det hjælper matchnings-algoritmen.

Selve hjemmesiden er meget interaktiv da man kan se hvem der er online på ethvert tidspunkt. Derudover er der mulighed for at se hvilke brugere der har besøgt ens profil og hvilke ’favorit’-lister man er på. Dem med premium-medlemskab kan bruge dating sidens FlirtMails, hvilket virker på samme måde en normal e-mail, hvor man kan indsætte smileys og vedhæfte bilag. Derudover kan man bruge chatsystemet for at komme i kontakt med andre brugere.

I forhold til mange andre dating sider er der god beskyttelse mod falske profiler på Single.dk, især da man kun kan oprette sig som medlem hvis man er bosat i Danmark. Denne beskyttelse er mulig da hjemmesiden foretager kontrol af et profilbilledes ægthed, hvilket gør at det er svært at snyde sig til en profil. Dating siden har andre specielle features, såsom en enkel tilmeldingsproces som kan klares via. Facebook – det er endda muligt at importere ens Facebook billeder, så det ikke tager lang tid at få kreeret en personlig profil.

Udtalelse fra bruger på siden

Her på FindDatingSider.dk har vi givet Single.dk fire ud af fem stjerner, men det kan også være en god idé at høre hvad andre brugere har at sige. Derfor har vi fundet to anmeldelser af dating siden på TrustPilot.dk som findes herunder. Citaterne er taget direkte fra hjemmesiden, uden korrekturlæsning.

”Single.dk er uden sammenligning blandt de absolut bedste dating sites i Danmark.

Siden er utrolig brugervenlig og flot præsenteret. På andre sites får man en masse henvendelse fra det jeg vil kalde fake profiler hvor ansøger gerne vil have ens email. Det oplever man ikke på single.dk. Her er der tale om rigtige mennesker :-)

Jeg kan varmt anbefale single.dk til alle singler som søger den eneste ene”

Maja (efternavn ukendt): ”Fandt kærligheden.”

”Single.dk har for mig kun være en stor positiv oplevelse.

Det er nu over 2 år siden jeg sidst var på en datingside, og den seneste var single.dk. Men efter at have været medlem et par måneder og have mødtes med nogle forskellige modne fyrer fandt jeg ham jeg har ledt efter.

Min kæreste og jeg mødtes efter at have skrevet sammen i en kortere periode på single.dk og efter blot en måned mødte jeg ham og nu her 2 år senere bor vi sammen i en fin lejlighed på Amager og vi nyder hinandens selskab. Jeg kunne ikke være lykkeligere.

Så jeg anbefaler helt klart venner, bekendte og familie til at oprette en profil på single.dk hvis man seriøst vil springe ud på de sociale medier..

Jeg takker og sætter stor pris på at jeg har fundet kærligheden igennem single.dk :-)

Anders Jensen - 25 år

Udtalelse om Single.dk