facebook pixel

Speed dating og blind dating hjemmesider

For kun et par år siden var speed dating og blind dating helt ukendt på internettet, men der findes i dag et par hjemmesider med denne specielle form for dating.

Blind date eller speeddate kan foregå på lidt forskellig måde, typisk er det dog en lille gruppe af singler der mødes til en event og tilbringer aftenen sammen, og derved har mulighed for at lære hinanden at kende ansigt-til-ansigt.

Herunder har vi lavet en liste over de mest brugte blind- og speeddating hjemmesider i Danmark:

Singlekick.dk
Blind date

Singlekick er en dating side hvor du kommer i gang med en date hurtigt og nemt.

I stedet for at udfylde lange spørgeskemaer og bruge tid på internettet med at sende mails til andre profiler, så mødes I og chatter ansigt til ansigt i stedet.

Det er en dating side der afspejler den virkelige verden, og er baseret på at møde nye mennesker på en sjov og nem måde.

Singlekick er helt gratis at bruge, det eneste du skal gøre er at oprette en profil, og skrive hvilken date du gerne vil på, hvorhenne og hvornår. Derefter kan andre singler nemt vise interesse for din date, men kun du kan se hvem der er interesseret og vælge hvem du gerne vil på date med.

Du kan ligeledes skrive med andre profiler, vise interesse i en date og du får besked når der er dates i dit område der er relevante for dig.

SpeeddatingRunningdinner.dk

Runningdinner er skabt ud fra konceptet at den bedste og mest ærlige måde for to mennesker at mødes er ansigt-til-ansigt.

Der arrangeres mange forskellige events såsom, speeddating, sport for singler, små middage og festmiddage bare for at nævne nogle få.

De fleste events der arrangeres er runningdinners, der foregår på den måde at et antal singler mødes til et ”middagsløb”, hvor de bliver sat sammen i par efter højde, alder og interesser.

I løbet af aftenen er parrene ansvarlige for at tilberede en forret, hovedret eller dessert. Så spiser man sammen på en sådan måde at alle i løbet af aftenen spiser sammen med 18 andre singler.

Det er en sjov og anderledes måde at date på og Runningdinner har omkring 35.000 medlemmer og over 10 års erfaring.

Det koster et beløb for hver event man deltager i.

Hos runningdinner kan du desuden få coaching mod betaling.

Priser

Events (festmiddage, runningdinners osv.):  125-500 kr./event
Coaching:  750 kr. For 75 minutter.

Speeddating.dk (Hjemmeside er under ombygning)

Speed dating og blind dating hjemmesider

Speeddating er en side for dem der hellere vil møde en mulig partner i det virkelige liv end på internettet.

Der bliver arrangeret dating events hvor du møder op, får udleveret et navneskilt og et kort, og derefter har du mulighed for at møde andre singler og sætte kryds ved deres navn hvis du er interesseret, og hvis denne person også er interesseret i dig, modtager du en mail og så kan I selv tage det derfra.

Det er gratis at blive medlem, og du skal kun svare på få spørgsmål om dig selv.

Beløbet for at deltage i speeddating events, varierer