facebook pixel

Online dating er et fantastisk værktøj, der har hjulpet mange med at finde sammen og finde deres livs kærlighed; desværre har det også ført til nogle chokerende datinghistorier. For nyligt tog en kvinde på en første date og alt virkede til at gå fint. Til hendes overraskelse så han bedre ud i virkeligheden end online, hvilket er et sjældent tilfælde.

Dog, fik kan lidt senere et telefonopkald…fra sin kone. Selvom de var ’separerede’, boede han stadig med sin kone, som troede, at deres ægteskab stadig var igangværende.

Hvis du har bare snust til online dating, har du helt sikkert nogle sjove historier, selv hvis de ikke er ligeså alvorlige som den her. Tjek de her 10 ultimative online dating tips ud, samlet af eksperter og baseret på andres erfaringer.

Pointsystemet

Lad os begynde med pointsystemet. Først skal du beslutte dig for, hvilke kendetegn du ønsker at finde i din partner. Derefter skal du påføre disse træk på menneskerne i dit liv, så som dine venner, kollegaer, familiemedlemmer osv.

Efter at have besluttet, hvordan disse mennesker tegner sig baseret på dit pointsystem, kan du bestemme vigtigheden af dine mærkater, og vurdere mennesker, du møder på online datingsider med det samme pointsystem. Dette vil forhindre dig i at spilde din tid på folk, som ikke har de træk, som du søger i en person.

Ønskeliste

Bortset fra trækkene, bør du også skrive ned præcis, hvad du ønsker fra din næste partner og forhold. At skrive alle disse oplysninger ned, vil hjælpe dig med at indse præcis, hvad du vil have og du bliver måske endda overrasket over nogle af tingene. Prøv at brug så mange detaljer som muligt, når du nedskriver vigtige emner som karriere, fremtidige børn, livsstil osv.

profilForkort din profil

Med alle eksperimenterne og testene vi har set gennem årene, har de alle sammen én vigtig pointe til fælles – lad være med at skrive et essay i din profilbeskrivelse.

Efter du har tilmeldt dig, er det let at tænke ’Nå, de skal vide alt om mig’, men kort og godt er altid bedst.

Udvid dine muligheder

Af en eller anden grund, tror samfundet, at vi ikke bør være på mere end én datingside på en gang, men der er intet problem i at prøve forskellige hjemmesider.

Hver side og app tilbyder forskellige funktioner og en forskellig menneskemængde, så det er til din fordel at prøve adskillige.

Tag dig god tid til at søge

Selvom vi bruger meget tid på at udfylde alle de forskellige spørgeskemaer, når vi tilmelder os en online datingside, kan de miste deres værd, hvis dine søgevaner ændrer sig. Resultatet af dine søgninger vil skifte afhængigt af dine præferencer.

Drop sarkasmen

Komedie kan være et vanskeligt emne online, da du er afhængig af, at dit publikum læser det præcis som det skal læses. Hvad er problemet med dette? Størstedelen af tiden, læser folk det ikke på den måde, du vil have dem til. Af denne grund, bør du fjerne ethvert forsøg på jokes og sarkasme.

Væk deres interesse

Hvis besøgende på din profil lærer alt der er at vide om der på få sekunder, har de ingen grund til at skrive til dig. I stedet skal du vække deres interesse, så de øjeblikkeligt får lyst til at lære mere. Så snart du skaber den mystiske kvalitet på din profil, vil folk ikke have andre valg, end at lære mere om dig.

Vær positiv

Undersøgelser viser, at negativitet på en profil er en deal-breaker. Når man er online, leder folk efter nogen, som kan gøre deres dag bedre, ikke værre. Brug positivt sprog på din profil og vær optimistisk.

dating-guideSælg din profil

En af de største fejl, folk begår, når de går fra side til side er at bruge den præcis samme profil og profilbillede. Forskellige sider tiltrækker forskellige mennesker, så vær sikker på at du justerer din profil hertil.

Prøv at bruge forskellige ord og forskellige billeder for at se hvilken slags reaktion du får. Der er intet galt i at skifte dit billede og din beskrivelse en gang i mellem, hvis du ikke opnår nogen resultater

Giv eksempler

Hvis du søger nogen med de samme interesser som dig, skal de interesser være i din beskrivelse. Husk at nogle af de bedste forhold bygger på modsætninger. Med dette i baghovedet, vær forsigtig med at være alt for selektiv, når du bruger Tinder og Match.com.