facebook pixel

Victoria Milan anmeldelse

victoriamilan

Victoria Milan startede i Norge i 2010 og spredte sig hurtigt i norden, og derefter til resten af Europa. Der er i dag  3.1 millioner medlemmer i 19 lande, heraf 250.000 danskere.

Victoria Milan er en dating hjemmeside for gifte og folk der på anden måde er i et forhold, og det er således ikke en side hvor du finder en partner til at bygge et varigt forhold med, men en online ”side-spring” side.

Victoria Milan startede i Norge i 2010 og spredte sig hurtigt i norden, og derefter til resten af Europa. Der er i dag  3.1 millioner medlemmer i 19 lande, heraf 250.000 danskere. Victoria Milan er en dating hjemmeside for gifte og folk der på anden måde er i et forhold, og det er således ikke en side hvor du finder en partner til at bygge et varigt forhold med, men en online ”side-spring” side.

Forholdstallet mellem mænd og kvinder der er tilmeldt dating siden, er omkring 3:1 og det er gratis for kvinder at være medlem. Som mand kan du tilmelde dig gratis for at tage et kig omkring på siden. men for at kunne kontakte de personer du er interesseret i, skal du købe et abonnement.

Da kun ca. halvdelen af de mænd der er tilmeldt betaler gebyr, er forholdet mellem mænd og kvinder omtrent 50:50 af personer der aktivt kan bruge siden. Victoria Milan DK er nummer 1 dating hjemmeside i Danmark for ”online sidespring”, og en af grundene til at hjemmesiden har haft så stor succes, er at de i modsætning til andre sidesprings hjemmesider, ikke reklamerer i pornoblade, men i TV, radio og dameblade. Dermed har de haft langt større succes med at tiltrække kvindelige medlemmer.

Hvad får du hos Victoria Milan?

Kan man have sex på første date?

Hos Victoria Milan får du en dating hjemmeside hvor du kan være ærlig omkring din civilstatus.

Der er næsten ingen ”fake” medlemmer, da hjemmesiden overvåges og mistænkelige aktiviteter kan rapporteres af brugerne. Hvis en bruger ikke overholder brugsvilkårene eller er mistænkt for at være falsk, bliver disse profiler slettet.

Din profil er helt anonym, der kræves ingen personlige oplysninger eller identifikation og der er en panik knap, der ved et tryk lukker siden og åbner en uskyldig side i stedet så din faste partner ikke overrasker dig med siden åben.

Du får gode råd og tips til at oprette din profil, blandt andet får du tips til hvilke billeder du kan eller bør bruge, og hvordan du kan sløre dem ved hjælp af en software du har adgang til på dating siden, så du ikke bliver genkendt.

Når du bliver registreret skal du udfylde et skema med felter omkring ting som udseende, ansigtsbehåring, piercinger, tatoveringer, uddannelse, om du har et sted i kan mødes osv.

Du bestemmer selv hvem der kan se dine billeder, og du kan afvise eller godkende anmodninger om at se dine billeder.

Victoria Milan kan følges på Facebook og Twitter og har en blog med emner om utroskab; hvordan utroskab kan redde dit ægteskab, den perfekte elsker og mange andre interessante artikler.

Victoria Milan sender løbende tips og råd til deres medlemmer om hvordan man undgår at blive opdaget og hvordan du gør et godt første indtryk på din eventuelle date.

Hvad koster det at være medlem?

vixtoria milan naevnt

Som før nævnt er det gratis for kvinder at være medlem og bruge dating siden.

Mænd kan blive medlem gratis, men er begrænset til kun at se på profilerne. Hvis de vil bruge siden aktivt til at kontakte kvinder, må de købe et abonnement.

 

Betalingsprocessen er opbygget således at du bevarer din anonymitet. Regningen for abonnementet bliver sendt via et anonymt firma og dukker således ikke op som værende fra en dating side.

Abonnement:

  • 1 måned: 399 kr.
  • 3 måneder: 299 kr./måned
  • 6 måneder: 219 kr./måned
  • 12 måneder: 199 kr./måned

Gå til Victoria Milan

 

Kriterier for valg af datingside:

  1. Ingen fake profiler
  2. God kundetilfredshed
  3. Fornuftige priser
  4. Mulighed for support
  5. Ligefordelt mænd og kvinder