facebook pixel

Zoosk matchmaking hjemmeside og app

zoosk

“Onlinedating på en bedre måde”

Zoosk er en af verdens største og førende datingsider. Siden startede op i USA i … og startede ud som en Facebook dating app.

I dag har siden dog udviklet sig til langt mere end det, og du kan i dag bruge siden helt uafhængigt af Facebook. Samtidig er siden en af de bedste apps til din mobil eller tablet.

Siden er blevet rigtig populær og har i dag mere end 27 millioner medlemmer på verdensplan, hvoraf 70.000 er danske medlemmer. Zoosk har formået at adskille sig fra andre datingsider, ved at fokusere på simpelhed og effektivitet. I stedet for at bruge personlighedstest og spørgeskema forsøger Zoosk at lægge vægt på det simple, sjove og hurtige.

Det tager faktisk ikke mere end 10 sekunder at oprette sig på datingsiden. Alt du skal gøre er at oprette et brugernavn og uploade et profilbillede, så er du i gang. Du skal herunder hverken udfylde spørgsmål eller test.

Ved oprettelse hos siden vil du blive spurgt om du ønsker at downloade en tilhørende Messenger App (i stil med Facebook), og hvis du gør dette vil du med det samme have mulighed for at chatte. Du kommer herved rigtig hurtigt i kontakt med de brugere du er interesseret i og I kan hurtigt lære hinanden at kende.

Det generelle formål med denne datingside er derfor ikke at finde det perfekte match gennem personlighedstest og parametre, men om at komme i gang med at skrive med folk, og derigennem enten finde sig en ny ven eller mere end det. Der er herunder massere muligheder for at finde både venner og flirts.

Siden tilbyder blandt andet en ’Karrussel’ funktion, hvor man bliver matchet med en single der er i nærheden af en selv. Herefter er det op til en selv om man ønsker at mødes med personen. Her kan man bruge Messenger appen til at skrive med det fundne match. Du kan også selv søge efter hvem som er online.

Konceptet bag Zoosk

Konceptet på datingsiden er i sig selv ikke super revolutionerende, men det er den ideelle datingside hvis man søger efter en mindre alvorlig datingside, hvor det bare handler om at komme i gang med at chatte og date.

Samtidig behøver du ikke engang at gøre hele søge arbejdet selv, idet Zoosk hver dag vil præsentere dig for en såkaldt SmartPick, der er baseret på din adfærd på siden og derved passer til dig og dine interesser.

Selve registreringen til siden er rigtig simpel. Du kan enten bruge dit Facebook eller dit Google login, eller blot en e-mail adresse. Efter du har registreret dig skal du udfylde et kort skema med spørgsmål til blandt andet: din højde, etnicitet og religion. Herefter har du muligheden for at uploade et billede. Det er frivilligt, men det kan klart anbefales, da mulighederne for et match uden et billede er meget små.

Hjemmesidens design og brugervenlighed

Selve datingsidens design minder umiddelbart mere om Facebook, end om andre datingsider. Indtrykket med design, farver og brugeroverfladen er forholdsvis ungdommelig, og yngre vil hurtigt føle sig godt tilpas med siden.

Hele siden er rigtig brugervenlig. Så snart du er logget ind får du vist de medlemmer som passer til dine søgekriterier. Herefter kan du vælge at tilføje brugerne som venner eller ’blinke’ til dem. Du kan endvidere også vælge at købe dem en digital gave for at vise interesse.

Zoosk går meget op i sikkerhed. Herunder anvender datingsiden det mest moderne krypteringsteknologi system, som sikre at dine data er sikre og bevares fortroligt. Derudover gør sidens kundeservice alt hvad de kan for at slette de eventuelle falske profiler, og dermed sørge for at der er stor aktivitet på siden.

I forhold til Zoosk’ funktioner, findes der ikke en helt masse features men stadig nogen helt specielle for netop Zoosk. Herunder er der det førnævnte spørgeskema, som også indeholder kreative spørgsmål til andre brugere som for eksempel: ”Hvad ville du gøre hvis du vandt en masse penge?”. Du kan yderligere som funktion uploade lige så mange billeder til din profil som du ønsker, og du selv efterbehandle dit foto online.

Ud over dette har Zoosk et Behavioral MatchmakingTM program som lærer og forbedre sine forslag for hver gang du bruger siden.

Til sidst fås Zoosk som App til Iphone, Ipad og Android, så du altid kan have dine matches med hånden og skrive med dem på Messenger appen.

Bemærk at du også har mulighed for at søge efter samme køn som du selv. Her vælger du bare ’kvinde søger kvinde’ eller ’mand søger mand’.

Fordele

 • En af verdens førende datingsider – derfor stort antal medlemmer
 • Sjovt og ligetil
 • Gode muligheder for matches
 • Ungdommeligt og brugervenligt design
 • Nemt at bruge
 • Messenger App gør det nemt at skrive med brugere
 • Muligt at søge efter samme køn
 • Sjovt og unikt koncept med intelligent SmartPick matching.
 • Ungt og moderne design, der er optimeret for desktop, mobil og tablet.

Ulemper

 • Begrænsede gratis funktioner
 • En del fake profiler
 • Det kan være lidt svært at regne den fulde pris, inkl. ekstra gebyrer, ud.
 • Det kan være svært at overskue hvordan man melder sig ud.

Kønsfordeling

Kønsfordelingen på Zoosk.com er forholdvis lige mellem kvinder og mænd. Siden henvender sig især til unge.

Abonnement hos Zoosk.com

Du kan sagtens være gratis medlem af Zoosk. Funktionerne er dog forholdsvis begrænsede som gratis medlem, ligesom det er hos andre gratis dating sider.

Som gratis medlem kan du indsætte kontaktannoncer, bruge søgefunktionen, få anvist egnede partnere, modtage og se mail. Der dog et begrænset antal hvor mange du kan svare på.

Ved medlemskab kan du derimod chatte ubegrænset med brugerne via Messenger Appen, sende gaver, ’Blinke’, samt benytte sidens Behavioral MatchmakingTM program som sørger for du finder de bedste dates.

Det er både muligt at betale medlemskabet via kreditkort eller Paypal. Dog kommer der et gebyr på for Paypal-betalere.

Du skal være opmærksom på at få opsagt dit medlemskab hvis du ikke længere ønsker at være medlem, idet din kontrakt forlænges automatisk, hvis du ikke selv opsiger den. Det er dog nemt at opsige det, og du kan gøre det til hver en tid.

Prisliste

Medlemskab hos Zoosk.com bliver billigere jo længere tid du ønsker at være medlem, så hvis du for eksempel vælger 6 måneder vil prisen være 98,74 DKK månedligt sammenlignet med 217,44 for én måned. Det kan derfor sagtens betale sig at vælge 12 måneder med det samme, istedet for kun at tilmelde sig én måned.

 • 6 månader = 98,74 DKK/mån – i alt 592,44 DKK (besparelse på 50 %)
 • 3 månader = 141,23 DKK/mån – i alt 423,69 (besparelse på 30%)
 • 1 månad = 217,44 DKK

Produktsammenligning

 

Produktsammenligning Gratis Profil Abonnement
Opret en profil  X  X
Læs og send beskeder Begrænset  X
Chat med alle medlemmer online  X
Se andre medlemmers fotoalbum X
Blink  X
Messenger App Begrænset  X
Se, hvad andre medlemmer søger  X
Machmaking ™ program X
Se, hvem der er interesseret i dig  X

Facts om Zoosk.com

 • En af verdens førende datingsider
 • Sjovt og ligetil
 • Ungdommeligt og brugervenlig side i stil med Facebook
 • Nemt at bruge og oprette sig
 • Bedste datingapp til både iPhone og Android

Udtalelse fra bruger på siden

Finddatingsider.dk indtryk af Zoosk er dermed godt. Siden er anderledes og har formået at skabe stor popularitet på en forholdsvis simpelt koncept. Siden er ideel hvis man ønsker at se hvad datingverdenen har at byde på, og gerne vil hurtigt i gang med at skrive med folk, enten for at finde venner eller en date. Der er massere af medlemmer online, og siden udbyder præcis de funktioner som man reelt skal bruge. Oprettelsen er tilmed nem, så det er da bare med at komme i gang!

Ovenstående beskrivelse er dog kun vores egen anmeldelse afElitsinglar.se og det kan derfor være en god idé også at undersøge hvad de nuværende brugere synes om datingsiden, inden man opretter sig som bruger.