facebook pixel

Er du typen som elsker at møde nye mennesker og nyder at finde ud af hvad det kan blive til, så er casual dating lige dig. Udstråler du oveni købet sensualitet er du den ideel casual dating partner. Denne guide tilbyder tips til denne slags dating, da det kan være svært at komme i gang uden lidt hjælp på vejen.

Homoseksuelle begyndte på casual dating før heteroseksuelle, men nu har fænomenet sneget sig ind hos alle forskellige seksuelle orienteringer. Ønsker man at have det sjovt uden forpligtelser og komplikationerne ved et forhold er casual dating svaret og i det moderne samfund er man ikke alene i dette ønske.

Casual dating blev til et verdensfænomen da online dating sider begyndte at blive etablerede. Online dating går ud på at personer som møder hinanden online enten flirter eller indleder et fast forhold, men lige siden dating sidernes oprindelse har der været et antal medlemmer på de forskellige sider som ønskede noget midt imellem en flirt og et forhold. Ønsket var at finde noget uforpligtende – at have sex og aldrig ses igen. Dette kaldtes engang adult dating.

Desværre for adult dating har pornobranchen i mange år misbrugt konceptet udelukkende til kommercielle formål. Derefter fik konceptet et nyt navn – casual dating. Målet var at indgå en aftale mellem to mennesker angående et mødested og begivenhederne som ville tage sted under mødet. Det eneste der sker under mødet er derfor det på forhånd aftalte – ikke mere, ikke mindre.

Leder man efter partnere til casual dating, så kan det være en god idé at benytte nogle af de dating sider som findes i Danmark, som f.eks. FlirtFair.dk. Det er vigtigt at man finder frem til en dating side som man føler sig godt tilpas med og dette kan du kun opnå ved at prøve dig frem.

Hvor du føler dig bedst tilpas afhænger af forskellige faktorer, såsom din alder, dine præferencer, og dit ønskede anonymitetsniveau. En anden dating side som er god når det gælder om at finde partnere til casual dating er C-Date.dk.casual dating

Når man har fundet en som man gerne vil på date med, så er det tid til at forberede sig. Det er vigtigt at man er klar på alle mulighederne en casual date byder på men at man stadig sørge for at være sikker i sin adfærd – der skulle nemlig helst ikke være besværlige forpligtelser følgende en casual date.

Følgende er en liste over en casual date uden forpligtelsers vigtigste tips:

  1. Vær forberedt på at der skal ske noget nyt. Ved en uforpligtende casual date lader man et fremmed menneske komme en meget nær og det er derfor en dårlig idé at møde op med en masse overdrevne hæmninger som vil stå i vejen for datens udvikling. Er man derimod åben og har man en positiv indstilling er der større sandsynlighed at daten er vellykket.
  1. Mød offentligt først, hvis det kan lade sig gøre, for at sikre dig at din date hverken vil dig noget ondt eller har bedraget dig online. Det er ikke ansvarligt at mødes privat for første gang med en man har mødt online, da man aldrig kan være helt sikker på hvad den anden er ude på. Derefter kan I selvfølgelig mødes lige hvor I vil – privat, hotel, og så videre…
  1. Beklæd dig passende alt efter lejligheden. Det er altid en godt idé at være smart og forførende, hvilket som kvinde kan opnås på mange forskellige måder, lige fra smarte bluser til sexet lingeri. Som mand bør man enten klæde sig i formelt eller smart tøj og det anbefales som regel at undgå jeans og T-shirt. Hvide underbukser er især et no-go.
  1. Medbring et minimum af ting som kan benyttes morgenen efter hvis daten ender med et seksuelt samvær, da det sjældent er den bedste idé at ligne et trafikuheld når partneren står op om morgenen. En tandbørste og rent undertøj er altid en god idé og kvinder bør overveje lidt makeup.
  1. For at være på den sikre og diskrete side hvis man f.eks. bare er ude på et ’one night stand’, så er social beskyttelse ekstremt vigtig. Undgå uanset hvad at tage, eller være med på, foto eller video, især i nøgen tilstand og under seksuelt samvær. Du kan hurtigt komme til at stå i en grim situation hvis du ikke passer på med hvordan du præsenterer dig selv. Læs mere om din dating profil.casual dating
  1. Sidst, men langt fra mindst, skal du huske at tænke på helbredsmæssig beskyttelse. Som kvinde bør man være på p-piller og som man bør man benytte et kondom, da kombinationen af disse to er den mest effektive måde at undgå både graviditet og at blive smittet af kønssygdomme på. Tag gerne to kondomer med. Du bør måske også overveje at have en hemmelig mobil med som kan bruges hvis der skulle opstå problemer.

Når du har så taget stilling til alle disse forholdsregler er der ikke andet at gøre end at nyde din casual date fuldt ud.