facebook pixel

Firstdate.dk anmeldelse

”Mødegaranti hos Skandinaviens mest populære datingsite”

firstdate.dk anmeldelseFirstDate.dk kom på markedet i 2006 og har i dag mere end 100.000 medlemmer som er aktive dagligt, ud af mere end 1 million i alle de nordiske lande tilsammen. I Danmark logger cirka 20.000 brugere sig på dating siden dagligt.

En af de specielle features ved FirstDate.dk er at man ikke udelukkende kan søge efter andre danskere, men også kan bruge søgefiltrene for at finde en date i de andre nordiske lande. Statistikken viser at 70% af alle premium-medlemmer møder en partner på hjemmesiden – derfor er der ’mødegaranti’ på siden og der mulighed for at få alle sine penge refunderet hvis man skulle have været så uheldig ikke at have fundet sig en date indenfor seks måneder. Indtil videre er FirstDate.dk den eneste af alle nordiske dating sider med mødegaranti. Derudover tilbyder hjemmesiden en ’hot-or-not’ funktion, samt chat og gæstebog.

Det er muligt at benytte siden igennem gratis-service og vælger man dette kan man registrere sig som bruger, oprette en profil med 10 fotos, browse andre medlemmers kontaktannoncer, og sende andre brugere lovemails. Features såsom mødegaranti er derimod en premium-fordel, ligesom at benytte chatten, have mulighed for at få en plads øverst i andre brugeres søgeresultater, forstørre profilbilleder, se hvem der har markeret en som ’hot’, og se alle besøgende. Som ny bruger kan man benytte alle premium-funktioner gratis indenfor det første døgn, så man kan finde ud af om det er noget man synes det er værd at betale for.

Priserne for premium-medlemskab er som følger:

  • Tolv måneder: 199 kroner per måned.
  • Seks måneder: 229 kroner per måned.
  • Én måned: 249 kroner.

Disse priser kan betales via. kreditkort, faktura, PayPal, eller direkte betaling. Dog er det vigtigt at bemærke at ens premium-medlemskab fornyes automatisk, medmindre man opsiger det. Ønsker man at opsige sig abonnement kan man finde ud af hvordan under ’Spørgsmål og svar’ på hjemmesiden.

Kønsfordelingen på FirstDate.dk ligger på omkring 55:45 (mænd : kvinder), hvilket cirka er på lige fod med mange af dating sidens konkurrenter, såsom Match.com. Den gennemsnitlige alder på kvindelige medlemmer er 32 år, hvorimod den mandlige modpart er 30 år. Den gennemsnitlige aldersforskel er derfor overskuelig, hvilket er en bonus hvis man leder efter en jævnaldrende.

Brugerprofilernes kvalitet er god, da alle medlemmer får muligheden for at offentliggøre basis-facts om sig selv, såsom seksuel præference og uddannelse. I modsætning til dating sider såsom C-Date.dk kan man på FirstDate.dk skrive en fri introduktion om sig selv samt frit besvare standard spørgsmål – man er ikke begrænset til standard svarmuligheder. Derudover kan man uploade 10 fotos som medlem af dating siden og benytte både almene og avancerede søgekriterier for at finde den eneste ene. Selve registreringen er relativt ukompliceret.

I det hele taget er dating siden meget interaktiv. Som sagt har siden en ’hot-or-not funktion, hvor premium-medlemmer kan se hvilke brugere har markeret dem som ’hot’. Derudover kan man se hvilke brugere der er online samt hvem der har tilføjet ens profil som en af deres favoritter. Sidst, men ikke mindst, kan man se hvilke profiler der er nye, hvilket kan være en fordel hvis man endte med ikke at klikke med sine kontaktforslag eller fund fra individuelle søgninger og sidder og længes efter at der kommer noget nyt på banen.

Her på FindDatingSider.dk har vi givet FirstDate.dk fire ud af fem stjerner. Dog kan det godt betale sig at læse andre brugeres anmeldelser, hvilket er grunden til at vi har fundet tre anmeldelser fra TrustPilot.co.uk frem til dig. Citaterne er taget direkte fra hjemmesiden, uden vores korrekturlæsning.

JohanStum: ”Godt datingsite”

”Godt datingsite som jeg har været medlem på en tid. Har mødt forskellige piger og logger altid ind, når jeg vil have en date.

Jannika (efternavn ukendt): ”Enkel og rart”

 

”Der gik et par dage, inden jeg fik svar på mit spørgsmål fra Kundetjenesten, men jeg fik et godt svar. Synes sitet er enkel or rart.”

Nellie12: ”Godt site!”

 

”Godt site! Der er ligt rigeligt mange funktioner, som det kan være svært at finde rundt i, men hellere det end for få!”

Gå til Firstdate.dk