facebook pixel

Elite dating sider

Elitedating er dating for mennesker der har en højere uddannelse, penge, position eller på anden måde ønsker en højere standard end hvad der er normalt for almindelige dating hjemmesider.

Hvem vil ikke gerne møde en millionær eller en person med en prestigefyldt uddannelse? Eller hvis du selv tilhører gruppen af premium danskere, vil du måske gerne finde en ligesindet partner, så hvor finder man en sådan elitedate?

Mange mennesker betaler tusindvis af kroner for en håndplukket partnersøgning, men det behøver ikke at koste dig så meget, idet der er flere forskellige elitedating hjemmesider at vælge imellem hvor du kan finde en egnet partner.

Især hos kvinder er elitedating populær, da de fleste kønne og kloge kvinder gerne vil finde en mand der tilhører denne gruppe af eliter, og også mænd vil gerne finde deres egen premium kvinde.
Den mest almindelige form for elitedating hjemmesider benytter sig af partnerformidling, hvor siden finder en egnet match til dig baseret på dine ønsker og en personlighedstest.

Der er de senere år kommet flere elitedating sider til, og ikke kun for dem der vil have en varig partner, men ligeledes for mennesker der ønsker en midlertidig affære, for en enkelt nat eller for et par dage.

Da det ikke er alle dating hjemmesider hvor du betaler for et Premium medlemskab der rent faktisk tilbyder elitedating, har vi lavet en liste over de mest seriøse elitedating sider:Elite dating

PartnerMedNiveau.dk

PartnerMedNiveau er en dating hjemmeside der blev startet i 2008 og som siden 2012 har været aktiv i Danmark. De har over 13 millioner medlemmer i 25 lande, hvoraf 120.000 er danskere.

Det er en seriøs dating side for mennesker der leder efter en varig partner der matcher både hvad angår uddannelses niveau, interesser og personlighedstræk.

PartnerMedNiveau benytter sig af en psykologisk personlighedsprofil, demografiske data og personlige præferencer når de finder et egnet partneremne til dig.

Når du opretter en profil, skal du udfylde en meget grundig og detaljeret personlighedstest, og du får straks tilbudt egnede matches baseret på dine svar.

Du kan oprette en profil gratis og kan derefter se profiler, sende ”smil”, foretage søgninger og gemme favoritter.

Som Premium-medlem kan du læse og skrive, se billeder, hvem der har besøgt din profil og bruge siden fuldt ud.

Som Premium-Plus-medlem får du tilsendt flere partner forslag, en detaljeret personlighedsprofil, mulighed for at blive verificeret medlem og bekræftelse på læste beskeder.

Priser:

1 måneds Premium: 499 kr.
3 måneders Premium: 1137 kr.
6 måneders Premium: 1674 kr.
1 måneds Premium-Plus: 549 kr.
3 måneders Premium-Plus: 1197 kr.
6 måneders Premium-Plus: 1794 kr.

Besøg side

Be2.dk

Be2 blev grundlagt i Tyskland i 2004 og kom til Danmark i 2008 hvor den har udviklet sig til at være en af de største online dating hjemmesider, med ca. 36 millioner medlemmer i 37 lande, heraf 410.000 danskere.
Det er en dating side for mennesker der søger seriøse varige forhold.

Be2.dk bruger matchmaking baseret på en omfattende videnskabelig, analytisk model, der arbejder ud fra sociologiske, psykologiske og antropologiske kriterier.

Der er ligeledes en test omkring dine interesser, din idealpartner og så videre, og du bliver foreslået passende partneremner baseret på dine svar i disse tests.
Gennemsnitsalderen af medlemmerne er 36 år og fordelingen mellem mænd og kvinder er 43:57.
Det er gratis at oprette en profil, se et kort personlighedstest resultat, modtage partnerforslag, søge partnere og udtrykke gensidig sympati.
For at benytte siden ubegrænset skal du betale et abonnement.

Priser:

1 måned: 49 kr. (prøvemedlemskab)
3 måneder: 1365 kr.
6 måneder: 1500 kr.

Besøg side

C-Date.dk

C-Date står for casual dating, og er en dating side for mennesker der søger et midlertidigt forhold eller sex for en enkelt dag/nat.

C-Date blev startet i 2008 og har over 8 millioner medlemmer i Europa, heraf ca. 420.000 i Danmark.

C-Date er anonym og diskret og du får passende kontaktforslag tilsendt dagligt.

Når du opretter en profil registrerer du dig anonymt som enten kvinde, mand eller par og skal derefter specificere dine ønsker om et erotisk forhold/eventyr.

C-Date er baseret på et matchmaking system og garanterer dig et minimum antal kontaktforslag (så længe dine søgekriterier ikke er for snævre), og de forlænger gratis dit medlemskab hvis du ikke opnår dette antal i løbet af din oprindelige abonnementsperiode.

Det er gratis for kvinder at være medlem, mænd kan oprette en gratis profil og modtage anonyme kontaktanmodninger.

Priser:

Gratis for kvinder.

3 måneder: 1185 kr.
6 måneder: 1770 kr.
12 måneder: 2364 kr.

Besøg side

Læs eventuelt mere omkring Elite dating i vores guide til Elite dating her.