facebook pixel

Vores vurdering af Senior.dk

senior dating mennesker
Design:
Brugervenlighed:
Funktioner:
Aktivitet:
Pris:

Anmeldelse af Senior.dk

Senior.dk blev lanceret i januar 2012 som en af de første datingsider til et mere modent publikum, og henvender sig til brugere over 50 år. De har pt 6521 brugere hvor af de 5386 er aktive, og er således et af de større sites inden for seniordating.

Det er en seriøs og flot side med et overskueligt og velfungerende design. De har 5 stjerner på Trustpilot.dk og ligger nr. 1 under kategorien dating, og det siger lidt om brugernes tilfredshed med siden.

Line

Fordele

Henvendt 50-årige +

Største dating side i sin kategori

Begivenheder for singler i hele landet

Nem at bruge

Ulemper

Ingen mulighed for personlighedstest

Ingen profiler for homoseksuelle

Line
Senior.dk anmeldelse

Kønsfordeling

Lidt atypisk for Senior.dk er, at der lidt flere kvinder på siden end der er mænd, nemlig 61:39, men kønsfordelingen er ikke så skæv som det ses på andre ”yngre” datingsider.

%

Andel mænd

%

Andel kvinder

Når man opretter sig på Senior.dk skal man angive sin alder, og det yngste man kan vælge er 47 år, hvilket passer fint til de 50 plus som siden henvender sig til. De fleste brugere er er imellem 60 og 70 år, og gennemsnitsalderen på Senior.dk er 60 år.
Dating.dk anmeldelse

Abonnement hos Senior.dk

Det er muligt at have en gratis profil, men så kan man kun ’kigge’ og ikke benytte alle sidens funktioner.

Først når man har betalt for et VIP medlemskab kan man læse og skrive breve, se alle fotos, benytte chat, forums og events, og se hvem der har besøgt og vist interesse for ens profil.

 

Prisliste

GratisProfilVIP Profil
1 månedDKK 0,-DKK 125,- / mdr.
3 månederDKK 0,-DKK 83,- / mdr.
6 månederDKK 0,-DKK 69,- / mdr.

Opret gratis profil 

Læs om fordelene ved en +PlusProfil
Jo flere måneders abonnement man køber af gangen jo billigere bliver det. Der er mulighed for at betale med bankoverførsel eller kort (Dankort, Visa, Visa Elektron, MasterCard og Maestro). Medlemskaberne bliver automatisk fornyet med den periode man oprindeligt har tilmeldt sig, med mindre man afmelder sig.

ProduktsammenligningGratis ProfilVIP Profil
Se profiler
Læse og skrive breve
Se alle fotos på profiler
Se besøg på din profil
Se hvem der viser interesse for dig
Benytte chat, forum og events m.fl.
Kan have foto på egen profil
Se fotoalbum på andre profiler
Profilbillede
Se profilbilleder på andre profiler
Oprette events
Deltage events

Prisliste

GratisProfilVIP Profil
1 månedDKK 0,-DKK 125,- / mdr.
3 månederDKK 0,-DKK 83,- / mdr.
6 månederDKK 0,-DKK 69,- / mdr.

Senior.dk kalder sig et ”Dating og mødested for dig over 50”, og kan således også bruges til andet end at søge en potentiel partner. Man kan angive at man søger ”venner og veninder”, der er mulighed for at man kan søge på folk af sit eget køn, så siden kan benyttes hvis man vil have en ny omgangskreds og ligesindede venner. Der gøres meget for at fremme den sociale del, og der udbydes nogle gode rammer der gør det nemmere at lære nye folk at kende.

Systemet bliver løbende opdateret og vedligeholdt, og useriøse og inaktive datingprofiler bliver slettet. Administratorerne på siden sikrer sig at der ikke er nogle falske profiler eller svindlere, og fordi det er en betalingsside er den ikke fyldt med reklamer og bannere.

Senior.dk har lidt de samme features som sociale medier har. Man kan skrive i gæstebog på andre brugeres profiler, oprette og deltage i begivenheder, skrive private beskeder eller chatte åbent med alle, og deltage i forskellige fora. Der er funktionen ”nyt” hvor man kan skrive et par relevante linjer, der fungerer lidt ligesom en Facebook-opdatering, som andre medlemmer så kan læse. Chatten er overskuelig og nem at gå til, og her kan man skrive om løst og fast med de andre der er online og på den måde bruge mange timer i hyggeligt samvær. I forummet behøver de andre brugere ikke være online, her kan man bidrage til andres indlæg forskudt af tid.

Der bliver jævnligt afholdt forskellige begivenheder under funktionen events, hvor man kan deltage i alt fra ferier til fester, museums eller bowlingture og koncerter, alt sammen for at lave noget socialt sammen med andre i samme aldersgruppe.

Søgefunktionen på Senior.dk er også i topklasse, med mange forskellige valg og specialiseringsmuligheder, ud over de sædvanlige parametre som alder og afstand, kan man vælge at få søgeresultaterne vist efter onlinestatus, nyeste brugere først, dagens fødselarer og inddelt i brugere man har vist interesse i eller har på sin favoritliste. Der er også en ”quick søg” mulighed hvor man kun søger ud fra alder, by, og hvorvidt de har profilbillede. Generelt har siden et meget brugervenligt og overskueligt design.

Senior.dk laver mange muligheder for redigering af ens profil; man kan udfylde en liste over interesser, som andre brugere kan søge efter og der er mulighed for at overføre profilbilleder og galleribilleder som kan være åbne eller private. I alt kan man have 5 profilbilleder, 10 private billeder og 10 galleribilleder.

Profilteksten har mange redigeringsmuligheder som skrifttype, farver, punktopstillinger og endda smileys.

Senior.dk har en del artikler tilgængelige om forskellige aspekter af netdating, som forklarer hvordan tingene fungerer og giver gode råd til hvordan man finder en kæreste, venner, eller bare skriver en god profiltekst. Alle artiklerne er skrevet i et flot og forståeligt sprog, som viser hensyn til aldersgruppen de er henvendt til. Man får en fornemmelse af at sproget er mere letforståeligt, og ikke fyldt med ”slang” ord eller moderne udtryk. Der er eksempelvis en artikel der forklarer hvad ”chat” i virkeligheden betyder og går ud på. De har også en samling af artikler kaldet Senior Tidende som skrives af mennesker der er kloge inden for områder som parforhold, dating og singleliv.

Senior.dk har en overskuelig liste over ofte stillede spørgsmål, som er inddelt i kategorier og lige til at gå til. Alternativt kan man kontakte kundeservice via e-mail eller en kontakt formular direkte på siden, hvor man får svar inden for en dags tid. De kan også kontaktes på telefon nummer 7199 3101 fra 9-15 i hverdagene og fra 9-11 om fredagen, og de er søde og behjælpelige uanset hvad man har brug for hjælp til.

Senior.dk har en overskuelig liste over ofte stillede spørgsmål, som er inddelt i kategorier og lige til at gå til. Alternativt kan man kontakte kundeservice via e-mail eller en kontakt formular direkte på siden, hvor man får svar inden for en dags tid. De kan også kontaktes på telefon nummer 7199 3101 fra 9-15 i hverdagene og fra 9-11 om fredagen, og de er søde og behjælpelige uanset hvad man har brug for hjælp til.

Udtalelse fra bruger på siden

Her på FindDatingSider.dk har vi givet Senior.dk fem ud af fem stjerner. Dog er det også nogle gange vigtigt at høre andre brugeres mening og derfor tilbyder vi her en anmeldelse af 40plus.dk fra TrustPilot.dk:

Seneste trustpilot anmeldelse

[kw_recent_trustpilot_review site=”senior.dk” /]