facebook pixel

Tinder anmeldelse

Tinder App DanmarkNutildags kan man få apps (applikationer) til mobilen til stort set alt, selv til dating, og Tinder App Danmark er netop en sådan app.

Tinder app blev startet i USA i 2012, har over 6 millioner brugere over hele verden og får hver dag mellem 10.000-20.000 nye medlemmer ifølge Tinder.

Tinder App har kunnet fås i Danmark siden 2013 under navnet Tinder App Danmark. og kan downloades fra iTunes på Apples hjemmeside til iPhone, iPad og iPod Touch eller på Google play til Android.

Tinder App er gratis at downloade og bruge, men du kan dog købe Tinder App Plus som er en udvidelse der tillader dig at finde matches over hele verden, se tidligere matches, og fortryde dit ”swipe” og lave det om (se nedenfor).

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med at bruge Tinder App fordi du ikke skal udfylde lange spørgeskemaer, da Tinder App virker på en sådan måde at den tager dine oplysninger om alder, køn, interesser, fælles venner og andet der er relevant for matchmaking. direkte fra din Facebook profil.

Når du har tilmeldt dig Tinder App, får du forslag til matches baseret på disse oplysninger, og du kan derefter vælge at enten ”pass” (skub til venstre) eller ”like” (skub til højre).

Du vælger om du vil pass eller like udelukkende ud fra et foto, der er ingen medfølgende oplysninger. Først hvis I begge har valgt ”like” kan I se oplysninger om hinanden.

Tinder App bliver mest brugt af unge mennesker fordi den er så simpel at bruge, hurtigt finder nye matches og du kun behøver at ”pass” eller ”like”. Tinder App er primært for matchmaking til hurtige dates og flirts, men kan også bruges til at finde nye venner hvis du er ude og rejse (med Tinder App Plus).

Hvis du er på udkig efter et mere seriøst forhold kan denne app virke noget overfladisk, da dit valg i første omgang udelukkende er baseret på et foto.

Fordele:

Tinder App Danmark er hurtig og nem i brug og du får ikke beskeder fra folk du ikke er interesseret i, da I begge skal ”like” for at en match kommer i stand, hvorefter du får en ”match” besked på din skærm.

Hvis du afviser en person, får de ikke at vide at de er blevet afvist.

Tinder App Danmark er gratis.

Ulemper:

De fleste der bruger denne app er unge mellem 18-24 år. 54% af brugerne ligger i denne aldersgruppe.

Der er endnu ikke så mange danskere der bruger Tinder App, så du kommer ofte ud for at der ikke er nogle ”match” i dit lokalområde.

Tinder App er ikke så velegnet til at finde seriøse forhold.

Konklusion:

Som gratis app, kan Tinder App være en hurtig, nem og sjov måde at finde en ny date eller venner til at gå i byen med.

Som sagt vil du ofte komme ud for at de matches den finder er langt væk fra dit lokalområde.
Appen er mest beregnet til unge mennesker, og er ikke så passende for folk der søger et seriøst forhold.

Hvis du er ude efter en nem og hurtig dating app, så er Tinder App Danmark måske noget for dig.

Hvis du leder efter et mere seriøst forhold, så er du bedre tjent med en af de almindelige dating services som f.eks. Partnermedniveau.dk, Single.dk eller Dating.dk.

Er der nogle farer forbundet med dating apps? Læs mere om det her