facebook pixel

Vores vurdering af Match.com

match.com priser
Design:
Brugervenlighed:
Funktioner:
Aktivitet:
Pris:

Anmeldelse af Match.com

Match.com blev grundlagt i USA i 1995 og er en af de mest benyttede og velkendte dating sider i verden, med cirka 60 millioner medlemmer rundt omkring i verden. Hjemmesiden kom til Danmark i 2002 og har siden 2005 haft mere end 300.000 medlemmer på dansk jord.

Opret gratis profil

match.com priser

Fordele

Verdenskendt dating side

Siden giver datingtips

Har mobil app

Sjovt flirtsystem

Ulemper

Ingen mulighed for personlighedstest

Ingen profiler for homoseksuelle

match.com priser

Match.com anmeldelse

Kønsfordeling

Kønsfordelingen på Match.com ligger på omkring 56:44 (mænd : kvinder), hvilket er en relativt lige fordeling, i forhold til dating sider såsom FlirtFair.dk, hvor der er langt flere mandlige brugere.

%

Andel mænd

%

Andel kvinder

Den gennemsnitlige alder på brugerne er 27,5, og er, i modsætning til på mange andre online dating sider, såsom PartnerMedNiveau.dk, uafhængig af køn.
match.com priser

Abonnement hos Match.com

Ligesom på mange andre dating sider kan man dog ikke aktivt tage kontakt til andre brugere medmindre man køber et premium-medlemskab. Priserne for dette findes under dette afsnit. Det er dog muligt at benytte hjemmesiden med en gratis profil, da man stadig har mulighed for at oprette en profil og uploade et foto samt tage en gratis personlighedstest, hvis svar man kan vælge at tilføje til sin profil. Man kan også læse kontaktannoncer – men ikke besvare dem.

Prisliste

 
Gratis ProfilPremium
1 månedDKK 499,- / mdr.
3 månederDKK 379,- / mdr.
6 månederDKK 279,- / mdr.

Opret gratis profil 

Læs om fordelene ved en +PlusProfil
Disse medlemskabspriser kan betales via. kreditkort, betalingskort, eller PayPal. Det er dog vigtigt at bemærke at, hvis man ikke længere ønsker at være medlem, så skal man opsige sit medlemskab. Hvis ikke fornyes det automatisk.

ProduktsammenligningGratis ProfilPremuim
Passende partnerforslag
Videnskabelig baseret personlighedsprofil
Se alle billeder
Ubegrænset udveksling af beskeder
Skriv og læs beskeder
Vis interesse
Se alle profilbesøgere
Bliv foreslået oftere for andre medlemmer

Prisliste

Gratis ProfilPremium
1 månedDKK 499,- / mdr.
3 månederDKK 379,- / mdr.
6 månederDKK 279,- / mdr.

En af fordelende ved Match.com er at der ikke findes mange falske medlemmer, da hjemmesiden grundigt kontroller både fotos og tekst som brugerne slår op. Udover at være grundige er disse tjeks også hyppige, hvilket gør at falske medlemmer hurtigt bliver spottede og smidt ud. Derudover slettes enhver konto som ikke har været i brug i 6 måneder i træk.

Brugernes profilkvalitet er af topkvalitet, da der er mulighed for at uploade hele 26 fotos per profil. Derudover bliver man ved opstart bedt om at besvære et spørgeskema som indeholder standard spørgsmål om brugerens personlighed og ønskekvaliteter ved en eventuel partner. De forskellige spørgsmål er, som bruger, en fordel, da man har mulighed for at skille sig ud fra mængden igennem sine svar omkring hvem man er og hvad man leder efter.

En af de specielle features ved Match.com er at man som bruger har adgang til kontaktannoncer udover dem som stammer fra Danmark – man kan få kontakt til mere end 60 millioner singler på verdensplan, hvilket øger chancen for at finde den eneste ene. Derudover er det muligt at blive udvalgt til at bruges annonceringer på hjemmesiden, hvilket, ligesom det internationale element, øger chancen for at man støder på sin kommende livspartner. Sidst, men ikke mindst, kan man tilmelde sig Match Finder, hvilket er dating sidens nyhedsbrev, hvori man modtager informationer angående kontaktforslag på grundlag af andre medlemmers profiler som matchnings-algoritmen har sat en sammen med.

Selve hjemmesidens design er yders professionelt og meget brugervenligt, hvilket er en fordel for alle – især dem som ikke er vant til at bruge dating sider, eller computere i det hele taget. Hjemmesiden er overskuelig, hvilket øger chancen for at man er tilfreds som bruger og bliver hængende indtil man finder sit livs kærlighed. Teknisk set er dating siden fejlfri og har den fordel at alle siderne indlæses hurtigt, så man ikke behøver at vente længere end nødvendigt.

En anden fordel ved Match.com er at dating siden er yderst interaktiv. Det er altid muligt at skelne mellem offline og online brugere og hjemmesiden tilbyder profilmatchninger dagligt, så man ikke behøver at vente på nye kontaktforslag i overdrevet lang tid. På dating siden kan man ’blinke’ til andre brugere, hvilket gør at det virker mere livagtigt, selvom man mødes igennem en skærm. Sidst, men langt fra mindst, er der mulighed for at finde ud af hvilke brugere der har besøgt ens profil, hvilket kan lede til samtaler med singler som hjemmesiden ikke havde foreslået, men som måske bare fandt en ved et heldigt tilfælde.

Derudover tilbyder Match.com enhver bruger at søge aktivt via. hjemmesidens søgefiltre, i stedet for kun at vente på sidens kontaktforslag. På denne måde har man bedre chance for at finde en man klikker med så snart man tager kontakt. Hjemmesidens søgefiltre er fantastiske og tilbyder gensidig matchning.

Udtalelse fra bruger på siden

Her på FindDatingSider.dk har vi givet Match.com tre ud af fem stjerner. Dog er det også nogle gange vigtigt at høre andre brugeres mening og derfor tilbyder vi her en anmeldelse af Match.com fra TrustPilot.dk:

Har mødt min kæreste via. Match.com. Jeg er ikke typen der finder sig en kæreste over nettet og var derfor ekstrem skeptisk da jeg meldte min ind, men det var min eneste mulighed for at møde nye mennesker, så jeg prøvede i en måneds tid. Fik mange henvendelser fra alle slags mennesker, ligegyldige mennesker, uinteressante mennesker, åndssvage mennesker, flinke mennesker, osv., men imellem alle de ligegyldige kontakter, dukkede pludseligt op en der fangede min opmærksomhed. Han var bare den jeg søgte!

Min kæreste og jeg har nu boet sammen i nærmest 4 år og det er bare så fantastisk at have fundet ham, især på sådan en utraditionel måde. Jeg må indrømme at jeg ikke havde forventet at finde en kæreste sådan her, via. en dating side. Men det fungerede godt og det er vi begge taknemmelige for :). Og nyder vores liv sammen med masser af projekter :). Vi håber det vil også fungere for andre, men man skal jo give det en chance og være ærlige og realistiske!”

Charlotte Reinholdt

Udtalelse om Match.com