facebook pixel

Hvad du behøver at vide om elite dating

elite dating

Dating, i dagens moderne tid, har udviklet sig til mere end blot at købe en cocktail til nogen, som mange eliter gør i dating. Dating kan gøres med blot et enkelt swipe fra enhver smartphone. Med det sagt, er det blevet mere tilgængeligt for næsten alle, uanset deres sociale status, hvilket for nogle mennesker, især dem der betragtes som eliten, ikke er noget, der er behageligt for ørerne.

For mange elite-singler, især travle fagfolk, har de ikke tid til at holde sig længe på hurtige dating-applikationer som Tinder, Match, Zoosk osv.

Desuden er apps, som dem der er nævnt, alt for stort et tværsnit af offentligheden for den professionelle elite.

Elite dating apps

På grund af dette presserende problem, er mange udviklere kommet med ideen om at skabe programmer, der kun henvender sig til en bestemt gruppe af samfundet, specifikt fagfolk og eliter. Og hvis du er en af de mennesker, der er for optaget til at sidde og tilbringe en time eller to på en af de hundredvis af gratis dating apps, så har du lige fundet den bedste mulighed for dig. Du kan læse mere om dating apps generelt lige her.

BeLinked

Ringer det en klokke? Ja. Ved ordet “linked”, denne applikation bruger ikke din facebook-profil, men din LinkedIn-konto i stedet. Denne app fortæller dig stort set, at hvis du er en kartoffel, der sidder i din sofa hele dagen, med en spand is på dit skød, så er den nok ikke det rigtige for dig.

Men hvis du er den professionelle, der har brugt en rigelig tid til at oprette din LinkedIn-konto, så er den perfekt til dig. Og, hvis du er professionel, der ikke rigtig har haft tid til at oprette din LinkedIn-konto, vil jeg sige, at det nu ville være det perfekte tidspunkt at gøre det.

Det er nemt, plus det gør det nemt for dig at vise folk hvem du er og hvad du laver. Denne app er helt sikkert perfekt til dem, der er vil ind i elite dating.

elite datingThe League

Ud fra selve ordet er dette klart ikke et nemt sted at gå ind. I modsætning til BeLinked henter denne applikation profiler fra både facebook og LinkedIn. Men med denne er der mæglere, der sætter dig i kø til kontrol af visse standarder for troværdighed. Du bliver nødt til at vente på, at de gennemgår din profil for at se, om du kan komme ind.

På den anden side, hvis du har venner, der allerede er medlemmer, kan de give dig en VIP-billet, der lader dig skære igennem den lange proces. Det er dog ventetiden værd, da du helt sikkert vil være i en kreds af fagfolk og karriereindstillede folk, ligesom dig.

The Inner Circle

The Inner Circle er en anden eksklusiv “udelukkende på invitation”-app, som gør det muligt for fagfolk fra samme by at interagere. Ligesom mange programmer kan du også ”like” billeder eller indlæg, opbygge en tiltalende profil, gennemse forskellige profiler og kommunikere med andre medlemmer.

I modsætning til almindelige datingapplikationer, undersøger The Inner Circle omhyggeligt alle ansøgere baseret på hvor succesfulde og attraktive de er.

Suitr

Denne særlige dating app er også lavet udelukkende til fagfolk. Den får helt sikkert et vindende stempel af godkendelse for fagfolk derude. App’en har et team af “dating eksperter“, der arbejder på at godkende alle, der registrerer sig. De vil kontrollere din faglige status, og hvis du ikke lever op til deres standarder, så er det bedre at til flytte til den næste app du kan finde, fordi de vil ikke have dig.

Desuden siger mange af brugerne, at dette er en app, der har karakteren “ingen tilbagevenden”. Når du har oprettet din profil, har du ikke rigtig mulighed for at slette den. Det er et all or nothing medlemskab. Med det sagt, at være iført noget flot og præsentabelt, ville være en af de ting, du bør huske på.

elite datingRaya

På samme måde som The League har Raya en benhård-tilmeldingsproces til udvælgelse af ansøgere. Denne app er lavet for at imødekomme folk i de kreative industrier. Når din profil er accepteret, matcher programmet dig med andre udvalgte.

Denne app har også månedlige gebyrer, der skal afregnes. Så man kan sige, at det er en app, for dem der har råd til at tilføje det på deres liste over finansielle forpligtelser. Berømtheder er også kendt for at bruge denne app.

BeautifulPeople.com

Når man taler om benhård udvælgelsesprocesser; her er en anden, der ikke er et let hegn at hoppe over. BeautifulPeople.com er en anden online dating tjeneste, hvor alle ansøgere stemmes ind eller ud af eksisterende medlemmer af det modsatte køn.

Processen foregår i løbet af en 48-timers periode. Du vil blive vurderet ud fra deres specifikke standarder for professionelle. Også ud fra selve navnet vil de sørge for, at du overholder deres skønhedsstandarder.

Afstemningen er demokratisk. Den eneste måde du kan komme ind i tjenesten er, hvis du sikrer et flertal af positive stemmer fra eksisterende medlemmer. Ellers er du ude.

elite dating

Hvorfor skal du bruge elite dating apps?

Hvis du er den type person, der er seriøs nok til at blive adskilt fra dem, der bare er der for at have lidt hurtig sjov, så er det absolut værd at prøve. Bortset fra det faktum, at alle medlemmer er omhyggeligt udvalgt, vil du være komfortabel nok til at vide, at folk der er lige så seriøse om at finde en partner som du er. Her er en anden liste over elite dating apps og websteder.

Er der ulemper ved elite dating apps?

Ligesom med begrebet yin og yang, er intet perfekt. Du kan ikke benægte det faktum, at ikke alle mennesker, der er i elite dating grupper, er mennesker, der passer til dine præferencer. Du ved det måske ikke, men den rigtige kan være på det sted, du mindst forventer ham/hende at være (gratis apps og hjemmesider). Det er et spørgsmål om at prøve forskellige metoder for at se, hvilken der virker bedst for dig.

Mens mange elite dating apps har hjulpet over hundredvis af forhold, er der også dem, der ikke finder guldet for enden af regnbuen. I virkeligheden er det et spørgsmål om at vælge den vej, du føler vil lede dig til den anden ende af skæbnens røde tråd.