facebook pixel

Gratis Dating Sider

Søger man efter ’dating’ på Google får man 621 millioner hits. I 2008 fik man ’kun’ 550.000. Dating sider skyder efterhånden op over alt og det er blevet svært at undgå dem, selv hvis man ikke er interesseret i dem. Dette er selvfølgelig en kæmpe fordel hvis dating sider er præcis det man er på udkig efter.

Der findes mange forskellige gratis dating sider, men langt de fleste af disse er dårlige kopier af deres mere etablerede modparter og hvorimod der ikke er særlig mange falske medlemmer på de etablerede dating sider er der hundrede eller tusindvis hos størstedelen af de gratis udbydere.

Mange af de internet brugere som er interesserede i dating sider spørger om der overhovedet ikke findes nogle suveræne gratis dating sider. Svaret er desværre at nej, det gør der stort set ikke.

Men nogle dating sider er delvist gratis – de fleste etablerede hjemmesider tilbyder både gratis og premium-medlemskaber og ønsker man ikke ubegrænsede kontakt muligheder kan man sagtens finde ’gratis’ dating sider hvorpå der også er mulighed for at opgradere medlemskabet.

Gratis dating sider

Der er flere grunde til at der ikke findes mange, hvis der overhovedet findes nogen, fantastiske og gratis dating sider. Det er nemlig ikke uden omkostninger at en forretning tilbyder servicen.

Herunder er tre af omkostningerne forklaret:

  1. Rent teknisk er det nødvendigt for dating sidernes udbydere at kunne tiltrække kunder. Dette udgør en omkostning da det er nødvendigt at ansætte eksperter i kodning for at kunne tilbyde funktioner såsom live chats og oversigter over hvem der er online. Listen med de funktioner som kunderne helst vil have bliver længere hver eneste dag.
  1. Marketing er et centralt element i kampen om at leve op til singlernes forventninger. Begynder kunderne at kede sig vil der ikke gå længe før de begynder at lede efter en ny udbyder. Uden nye kunder stagnerer dating siderne, så det er vigtigt at arrangere reklamekampagner. Langt fra gratis.
  1. Derudover skal kunderne behandles godt. Har man en succesrig gratis dating side, mod alle forventninger, så er der mange kunder at se til. Oveni at arrangere det tekniske og forretningsmæssige skal man kunne verifikationstjekke de nye kunder, håndtere servere som går ned, og tage stilling til spørgsmål. For at kunne klare alt dette er det nødvendigt at ansætte en hjælpende hånd, hvilket selvfølgelig er en ekstra udgift.

Jo mere populær en dating side er, jo flere udgifter er der. Er dating siden oveni købet gratis skal indehaverne finde en måde at finansiere hjemmesiden på. Det samme problem løses let for de etablerede hjemmesider, som kræver betaling fra deres kunder for at kunne få adgang til de bedste servicer på hjemmesiden.

Reklamer alene kan ikke finansiere en dating hjemmeside, især hvis den er succesrig. Jo mere succes siden har, jo flere singler tiltrækker den nemlig. Indtil 2005 kunne man færdes gratis på fantastiske dating sider, men disse tilbud stoppede med tiden og blev erstattet af dating sider som Match.com.

Nogle af de etablerede dating sider tilbyder gratis medlemskab. Dog er der visse begrænsninger ved disse kontoer, selvom man ved nogle udbydere kan besvare beskeder fra andre medlemmer. Det er som regel gratis at browse profil og oprette sin egen, men funktioner såsom chats er som regel udelukkende for medlemmer med premium-medlemskab, altså de betalende kunder.

Kan man nøjes med funktionerne som tilhører gratis medlemskab er det sagtens muligt at finde en fantastisk gratis dating side. Men ønsker man at være mere aktiv i sin søgning efter en partner kan det måske godt betale sig at købe et premium-medlemskab, da dette giver adgang til alle dating sidens funktioner, såsom live chats og ubegrænsede kontaktmuligheder.

Med sådan et medlemskab får man som regel også en bedre placering i søgeresultaterne, så chancerne for at finde den man leder efter forøges markant. Det er selvfølgelig forskelligt afhængigt af hvilken dating side man benytter.

Gratis dating siderStort set fungerer gratis dating sider simpelthen ikke, da indehaverne selv skal investere en masse penge i alle de nødvendige og foretrukne elementer som gør at dating sider har succes. Uden denne investering stagnerer dating siden nemlig, hvilket gør at kunderne hurtigt begynder at lede efter en bedre udbyder.

Dog blev ’freemium-dating’ lanceret i 2010 af dating siden Badoo. Denne dating side benyttes gratis af omkring 150 millioner brugere, men det er muligt at opgradere sit medlemskab mod betaling.

Premium-medlemskabet gør at man placeres først i andre medlemmers søgeresultater, samtidig med at det muliggør at man kan sende gaver osv. De fleste brugere på Badoo er dog relativt unge og mange leder ikke længe før de giver op eller begynder at kede sig.

Gratis dating sider bliver som regel hurtigt glemt da der ikke sker fremskridt i jagten efter en partner ligeså hurtigt som der normalt gør på de mere etablerede dating sider hvor man modtager medlemskab mod betaling.

Kort sagt findes der gratis dating sider, men de er som regel ikke besværet værd. Du kan læse mere om priser for dating sider her.