facebook pixel

Tips og tricks til at finde en partner

Find en kæreste

Så. Du er nok en af de mennesker, der har spurgt sig selv: “Hvor er Amor, når jeg har brug for ham”. Svaret? Han har nok travlt som helvede med at skyde millioner af menneskers hjerter og glemte at skyde dem, der har mest brug for at finde en kæreste.

Og mens Amor kan være en stor hjælp for nogle mennesker, fungerer det bare ikke for andre! Nogle gange skal du bare få fat i din egen bue, og kigge efter en person og skyde dem selv.

Nu ved jeg, at du kan blive frustreret på dette tidspunkt, men vær det ikke. Slut med at være dyster, vend mundvigen og forbered dig selv, du skal bare få en god bunke strategier, der får dig igennem at finde en partner.

Kom i gang!

Når du finder en partner, er der mange ting, du skal overveje, før du dykker ned med snuden først. Du skal tage et kig og evaluere ikke kun dig selv, men også de mulige mennesker, der kan komme ind i dit liv eller de mennesker du vil dele dit liv med. Så det disse ting, du skal gøre.

Spørg dig selv. Hvad vil du have?

Første ting først er det meget relevant, at du får et klart syn på, hvad du leder efter. Hvilken type forhold vil du have? Hvilken slags fyr vil du have?

Leder du efter en langvarig partner, som du kan regne med? Leder du efter nogen, du kan bare have det sjovt med i sengen? En kæreste, som du kan være sammen med i et par måneder eller år? Leder du efter en pige, der har hjerne eller godt udseende eller begge dele? Vil du have en fyr, der er romantisk? En fyr, der er god i sengen?

Når du finder en partner, er det kun fornuftigt, at du vil have en fyr, der kunne passere, hvis ikke alle, men måske nogle af de kriterier, du sætter. Det er jo, dig der går på date, og det ville bare være fornuftigt, at du dater en fyr/pige, som du rent faktisk kan lide og nyder at være sammen med.

Find en kæresteKig de rigtige steder!

Er du en udadvendt person? Nyder du komforten i dit eget hjem? Bliver du online mest af tiden? Er du en rejsenørd?

Der er mange mennesker, der har fundet deres partnere ved at gøre den ekstra indsats for at finde dem. Det kan være nødvendigt at pakke lidt ekstra selvtillid, men det er sådan dating virker i virkeligheden. Nogle gange skal du være “mand nok” til at være kvinde.

Gå ud

Hvis du er den udadvendt type, kan du prøve at gå til de lokale klubber med dine venner, som enten kan være single og også søge efter en partner eller taget, men bare vil have det sjovt med dine venner. Og ikke bekymre dig om at blive bemærket som en desperat fyr/pige, der har brug for en partner med det samme. Selv om der er mange mennesker, der går til klubber for at gøre det, er der også folk der kommer derudover for at have det sjovt med deres venner, ligesom dig (selvfølgelig med lidt “håb” for at finde rigtig fyr/pige). Det er et hus med en blanding af mennesker med en blanding af forskellig interesser.

Deltag i jagten for at finde en partner online

På den anden side, hvis du er “Jeg er for bange for at gå ud” eller “Det er ikke min ting” typen, har du lige så stor chance for at finde en partner som de udadvendte. Der er mange dating sites og apps derude, der er tilgængelig ved fingerspidserne, så vi kan finde en kæreste online.

Nogle af de apps, der kom til toplisten, er:

Selvom dette kan være meget bekvemt for mange mennesker, er det stadig meget vigtigt at være forsigtig i online dating. Der er disse risici som at blive cat-fished eller ikke vide, om personen er en person, du virkelig kan stole på, og ting som det. Du må dog ikke blive modløs af dette. Så længe du ved, hvordan du arbejder online, vil du klare dig. Dette kan også være en god start for dit spirende forhold. Du kan prøve at tale med den anden person online, før du møder dem personligt.

Find en partnerMultitask

Selvom det måske lyder spøjst, er der mange par, der på en eller anden måde mødte deres partnere på steder, de aldrig troede, de ville.

Hvis du er den “rejsende type” og besluttede at flyve til den strand, du altid ønskede at afkrydse fra din liste over “gå til”, du ved aldrig, du kan finde nogen, som du uforvarende vil støde på mens du tager billeder. Så måske ville du blive overrasket over at finde ud af, at du er fra samme sted, og altid ønsket at komme derhen. Måske inviterer du hende til middag, og hun vil sige ja. Få nogle drinks, har masser af ting at snakke om, osv.

Nogle gange, selvom det at yde ekstra indsats betaler sig rigtig godt, så tag en lille pause og lad universet overtage, nogle gange kan det føre til de bedste kærlighedshistorier.

Vær eventyrlysten

Mens der er disse tre muligheder, som du kan forfølge og prøve, er der andre ting, du kan tilføje til dine strategier for at øge dine chancer for at finde en partner.

Find en kæresteBlinde dates

Selvom det kan gøre dig nervøs at møde nogen, uden at vide hvordan de ser ud, kan det også være spændende. Du ved ikke, om den person din ven sætter dig op med, er en person, du vil kunne lide eller ej, og så ville det være spild, hvis det faktisk viser sig at være godt, og du ikke giver det en chance. At finde en kæreste er ikke altid så let. Nogle gange kan det være en prøve- og fejlproces.

Speeddating

Speeddating lyder måske udmattende, men det kan virkelig være sjovt. At lære mange mennesker at kende på en nat, er en god måde at øge din selvtillid. Vi ved alle, at der kun er to resultater af dette. Det er enten du mødes med en person, du kan lide på arrangementet eller du gør ikke. Ikke desto mindre vil det ikke være et tabt spil. Som jeg har sagt, kan du ved at gøre dette lære mange ting om dating, som at holde samtalen interessant. Det vil helt sikkert afholde din næste date fra at blive katastrofe.

At finde en kæreste kan være hård nød at knække for mange, men det er hvad der er. Mens der er folk der er heldige nok til at finde en, når de mindst forventer det, er der dem, der har brug for at handle og skubbe sig mere ud for at blive bemærket. Alligevel får indsatsen altid resultater. Nu færdig med at læse, bevæg dig og fortæl os, hvordan det gik med din jagt!!