facebook pixel

Blind Dating

blind dating

Kærlighed kan være blind, men Amor er bestemt ikke! Han har måske ramt nogle potentielle partnere, men kun for at fejle senere, men det betyder ikke, at han er imod din ide om at finde ægte evig kærlighed. Giv Amor en chance for at finde dig en anden potentiel partner ved at lade dig selv træde lidt længere ud af dine komfortzoner.

Overvej blind dating, for eksempel, som en af de mange muligheder for at dykke ind i kærlighedspølen! Det er meget sjældent, at folk går ud og tager en dukkert, men det kan faktisk være det værd, især i nogle tilfælde, hvis og når du rent faktisk fisker en rigtig fangst fra pølen.

Hvorfor skal du overveje at gå på blind dates?

Kort fortalt, er blind dating at møde nogen, som du ikke har mødt under andre omstændigheder. Ofte kan du ende på blind dates, når familie, venner eller bekendte sætter dig op med en anden, der også er single. I er begge enige om tid og sted, og så ser om I begge har god kemi sammen.

1. Blind dating kan være en chance for at genprøve tingene

Blind dating kan være nervevridende, især for folk der er meget ivrige. Men hvis du ser det på en anden måde, kan blind dating være en spændende måde at mødes på.

Forestil dig at møde en person, der ikke har nogen ide om dit erhverv, hvordan du klarede dig tilbage i gymnasiet eller universitetet, eller hvordan dine tidligere forhold er mislykkedes. Det handler om at møde nogen, der ikke har nogen ide om dine mest pinlige øjeblikke eller dine lavpunkter i livet. Det er en chance for at genprøve tingene og begynde at forny dit billede som en, der virkelig er en rigtig fangst. Efterlad alle dine usikkerheder derhjemme, øg din tillid og gør dig meget mere eftertragtet.

Men et par advarselsord, husk altid at holde alt hvad du siger ærligt. Det er altid en deal-breaker, når din date finder ud af sandheden før eller senere, og finder ud af at du har løjet. Bevar et godt indtryk af dig selv, alt sammen samtidig med at du læner dig tilbage.

blind dating2. Blind dating er ligesom alle andre typer dating

Blind dating, som enhver anden form for dating, kan altid ende med enten sejr eller utilfredshed. Der er altid chancen for, at din første blind dating oplevelse kan være forfærdelig, og det kan være sådan den tredje eller femte gang.

Men husk at ligesom at date en, du allerede kender, kan dating ende med sejr afhængigt af mange faktorer.

3. Blind dating er for alle

Udeluk ikke blind dating som en typisk billig slags dating for tabere uden andre kort i deres dæk. Det er stadig en ting i dag og bliver faktisk opretholdt for folk med forskellig baggrund.

På en gennemsnitlig dag er der 2.235 websøgninger efter “blind date”, ifølge Webster’s Online Dictionary. “Jeg tror ikke, blind dating nogensinde vil uddø,” siger Marie Mortensen, forholdsekspert fra Finddatingsider.dk. “Det er stadig almindeligt at hjælpe mennesker på mange måder rundt om i verden og det har eksisteret i generationer. Det er her stadig, og jeg tror det vil forblive en god mulighed for singler, der søger at møde nye mennesker.”

Blind dating kan være praktisk især for dem med en travl livsstil eller for mennesker, der ikke er så meget af en udgående type. Det er disse typer af mennesker, der sandsynligvis finder sig fanget på kontoret hele tiden eller sidder fast hjemme foran computeren hele dagen. Og oftest er det disse typer af mennesker, der går ud på online dating for at lære mere end en håndfuld muligheder af potentielle partnere at kende.

Men oftere vil online dating kun ende med at spilde din tid.

Så i stedet for at bruge timer foran dine computere eller smartphones, kan det være meget nemmere at bare få en blind date sat op for dig.

Overvej det en tidssparende måde at date på.

4. Blind dating er altid bedre end at sidde derhjemme

I stedet for at spilde din tid på at se tv-serier eller film, du allerede har set et par gange, så overvej at investere det i meget produktive interaktioner, der findes mellem bølgerne i datingpølen. Mest af alt i blind dating. Du kan bare gå ud og føle dig godt ved dig selv og forvente at have en god aften. Det er altid sjovt at blive klædt på og se frem til en sjov aften! Kom ud af dine komfortzoner og bare gå derud!

blind dating

Hvordan kommer du i gang med blind dating.

De to mest grundlæggende måder for dig at komme blind dates er gennem introduktion gennem en fælles ven eller slægtning, eller når du tilmelder dig på blind dating sites.

Det er enten en bestemt ven eller et familiemedlem, der beder dig om at date en de kender, eller omvendt.

Det er ikke altid, at du vil være den, der bliver spurgt, fordi det altid er rimeligt, hvis du beder dem om at sætte dig op med en person, de tror ville passe med dig.

Stol på at de vælger en person, der er troværdig, og vær venlig til gengæld ved at være en pålidelig date!

En anden måde at finde en blind date på er gennem blind dating sites.

Din eventyrlystne søgning efter at finde ‘The One’ vil aldrig blive færdig, hvis du ikke prøver at abonnere på online dating sites.

Prøv selv at abonnere på et par blind dating sites! (FIND ALTERNATIVE) Blind Dating Service og (FIND ALTERNATIVE)Materoulette er bare et par få du kan prøve!

Men i modsætning til de konventionelle dating sites er blind dating sites meget mere mystisk, fordi du aldrig vil lære din date at kende på forhånd. Blind dating sites kræver kun, at du udfylder en ansøgning med dine personlige oplysninger, hobbyer, interesser og potentielle idéer om, hvad du leder efter i en partner. Det hele fører til arrangementernes arrangører at sætte dig op med en person, der ligner dine idealer.

Kan du se forskellen? Med konventionelle dating sites vil du være den, der finde din potentielle partner ved hjælp af grænseflader fyldt med ansigter og navne, mens du med blind dating sites lægger alle dine chancer i videnskab og i selve sitet.

Vælg en du tror vil virke for dig!

Hvordan man opfører sig på blind dates – The do’s and don’ts!

Der er mange måder at nyde din date. Her er de top 4 tips til at score succesfulde dates!

blind dating1. Lokation – Hvor skal du tage din date hen

Det er ofte manden der foreslår hvor I skal mødes eller hvad der skal ske på daten. Men jeg mener at kvinden også kan være den der vælger lokationen for daten. Tal det igennem med din date, eller personen der arrangerer daten på forhånd. Restaurenter og middags dates er måske normen for første dates, men du kan altid mikse det lidt.

Prøv at finde på en slag blind date hvor i begge kan slappe af, være jer selv, og have det sjovt. Måske ved personen der har sat jer op at i begge kan lide musik? Eller sport? Eller teater? Det er en god idé at lytte til orkester, se dine yndlingshold, eller se live-spil eller koncerter. Det er sjovt og tager alt pres fra jer begge. Prøv noget nyt, underligt eller interessant. Men gør det kun, når din blind date er enig med ideerne.

Og endelig husk altid at mødes på et offentligt sted. Det ville være bedre at holde alt tilbagelænet, så i begge ikke presser jer for meget på daten. Husk også, at din blind date stadig er en person, du ikke kender, og betydeligt stadig er en fremmed.  Det er godt at være forsigtig!

2. Klargør dine forventninger

Igen, ligesom med enhver anden dating, vil blind dates ikke forsikre dig om at du vil møde Hr. eller fru. Perfekt! Klargør dine forventninger, eller bedre endnu, hav slet ingen forventninger! Ingenting ødelægger dates som førstehånds forventninger. Forventninger fører altid til skuffelser, især når de ikke opfyldes. Klag ikke og bare følg med strømmen!

3. Brænd ikke din date af!

Vær ikke uhøflig. Gå ikke bare din vej, i det øjeblik du ikke længere vil være på date. Og hvis du et givent tilfælde ikke kan nå din date, eller du bliver forsinket, så send dem en besked på forhånd.

4. Samtaler og almen høflighed

Plag din matchmaker på forhånd og find ud af, hvad din blind date kan lide, eller hvad hans yndlings hobbyer og interesser er. Det er altid godt at have ekstra dæk at køre på, når samtalen bliver kedelig. Find ud af mere om, hvad han laver, og find en fælles interesse, du nyder, og du vil blive overrasket over, hvordan tiden vil passere uden at du bemærker det.

blind datingHvis og når tingene ikke virker helt som forventet, hav almindelig høflighed og gå ikke med din telefon oppe i dit ansigt. Fortsæt med at tale på en høflig måde, og endnu mere, lær noget mere om, hvad han gør for at leve.

Du kan altid lære mere om forskellige ting eller om virksomhedens verden, din blind date arbejder med. Kan du få nogle investeringsråd? Industri sladder? Måske kan han rette indstillingerne på dit kamera.

Hvis det ikke er kærlighed, du kan få fra din date, kan du i det mindste lære noget af dem! Blind dating kan give dig andre ting end en partner, som for eksempel en ven

Og endelig (og vigtigst), vær ærlig. Du må ikke være falsk og vær altid ægte. Lad ikke din blind date hænge. Sig hvad du har på hjerte til enhver tid og lad din date vide, om tingene går godt, og hvis du gerne vil se dem igen, især efterfølgende hver date.

Husk at følge de simple tips til at have en succesfuld blind date! Hav det sjovt og fortæl os mere om dine erfaringer med blind dating!