facebook pixel

Undersøgelser viser, at mindst 1 ud af 3 lykkelige par mødte hinanden gennem online dating. I den social medie centrerede verden, vi lever i, afhænger omtrent alting vi gør af internettet. Uanset om det er at lede efter en ny karriere, holde kontakten med venner, finde en god babysitter eller lave en reservation på en fin restaurant. Det bør ikke komme som en overraskelse, at at finde en mand eller kvinde at gå ud med også kan gøres gennem internettet.

Når det er sagt, kan det være skræmmende at oprette en online datingprofil. Det er ikke let at skildre sig selv som en vare uden at lyde hverken desperat eller opblæst. Vi har adspurgt et ekspertpanel om, hvad det kræver at få en online datingprofil, som bliver lagt mærke til.

SÅDAN OPRETTER MAN EN EFFEKTIV ONLINE PROFIL:

Få hjælp af dine venner: Bed dine venner om at læse din profil og fortælle dig, om der er noget, du har udeladt. Nogle gange kender dine venner dig bedre end du kender dig selv.

Brug ikke klichéer: Lad være med at tilføje sætninger, som alle bruger såsom ”Jeg kan godt lide lange gåture langs stranden” eller ”Jeg kan godt lide at se solen gå ned”. Hvem kan ikke det? Tilføj sætninger, som lægger op til handling, helst med unikt indhold. Hvor mange profiler har du læst, som skriver ”Jeg elsker at gå i regnen uden en paraply”? Lyder den person ikke som en, du har lyst til at lære at kende?

Nævn interaktive hobbyer: Folk visualiserer, hvordan de ville passe ind i dit indviklede liv. Giv folk et indblik ved at nævne ting, de måske vil kunne relatere til. At kalde dig selv en ”internetelsker” eller ”filmfan” indikerer, at du altid er derhjemme. Nævn ting, der garanterer engagement (for eksempel: camping, koncerter eller volleyballkampe).

Kvinder- Faa din online datingprofil til at skille sig udBrug handlingsbilleder: Profilbilleder, der viser hvad du elsker at lave, definerer dig i manges øjne. Folk vil reagere på din profil, hvis der er et billede af dig på ski med et stort smil i ansigtet. Det viser oprigtighed. Når alt kommer til alt, siger et billede tusinde ord.

Forbliv positiv: Tal altid om dig selv med en positiv tone. Tænk på din online datingprofil som dit CV. Hvis du viste det til en potentiel arbejdsgiver, ville du så nævne nogen grunde til, at du ikke burde hyres? Naturligvis ikke. Fremhæv de positive ting på din online datingprofil.

Overdriv aldrig: Der er ikke nogen grund til at lyve eller pynte på noget – din date kommer alligevel til at finde ud af din rigtige højde, dit hårtab eller din mangel på beskæftigelse, når han eller hun møder dig i virkeligheden. I kommer skævt ind på hinanden fra starten, og kommer formentlig ikke på en opfølgende date. Selv hvis sandheden ikke skildrer dig som alt for fantastisk, er det mere skadeligt at lyve om kendsgerningerne.

Vær præcis: Lad være med at være vag – vær specifik, når du svarer på de spørgsmål, du bliver stillet. Du vil være mere interessant og forlænge en samtale, når du giver detaljer. Lad for eksempel være med at sige ”Jeg kan godt lide at rejse”. Sig hvor du godt kan lide at rejse hen, og hvad du godt kan lide at lave, når du tager afsted.

Hold din profil opdateret: Gør en indsats for at holde din profil opdateret med nylige eventyr, karriereændringer, og vigtigst, billeder af dig selv.

Kvinder- Faa din online datingprofil til at skille sig udStavekontrol er din ven: Dårlig stavning og grammatik på en profil er indikator for din uddannelse og mangel på udvikling. Udnyt den indbyggede funktion, som de fleste skriveprogrammer og browsere tilbyder for at have en velskrevet profil. Du kan bede om hjælp med denne online grammatikkontrol til at guide dig gennem det.

Smil: En nylig undersøgelse afslørede, at 96% af mennesker foretrækker profilbilleder med smil over dem med et forsøg på et sexet udtryk. Vis dine kridhvide tænder frem med et autentisk smil.

Brug aktuelle billeder: Lad være med at bruge billeder, der er mere end et år gammelt. En almindelig frustration blandt mennesker, som mødes online er, at deres profilbilleder ikke matcher deres virkelige udseende. At holde dine billeder så opdaterede som muligt kan gøre dette problem mindre.

Lad være med at pladre: Ingen gider høre din livshistorie så snart du møder dem. De gider helt sikkert ikke læse ”Krig og fred”, når de gennemser din profil. Hold dine svar korte og relevante. Kortfattethed er nøglen til at få dem til at ville lære mere om dig.

Hav det sjovt: Folk nyder at bruge tid med nogen, som kan få dem til at smile. Vis din humoristisk side, når det er passende. At få nogen til at grine kan være den perfekte isbryder.

Vær på billedet: Lad være med at bruge et profilbillede, hvor du er en af mange på det. Du bør være foran og i midten, hvis der er andre på dit billede. Slør eller beskær de andre ud, hvis du kan.

Nyd solskinnet: Undersøgelser viser, at billeder taget om sommeren er mere dragende end dem, som er taget under andre vejrforhold.

At spotte en god date:

  • Positivitet: Hvis nogen begynder at klage over deres ex, deres venner, deres chef eller noget andet på deres profil, så gå videre. Hvis de beklager sig online, så forestil dig de udfald du vil skulle høre på i virkeligheden.
  • Selvfokuseret: Der er ingenting galt med at tale om sig selv, men hvis personen, du taler med, ikke har spurgt ind til dig eller givet dig et øjeblik til at tale om dig selv, så fortsæt til den næste profil. Den person taler til dig, ikke med dig.
  • Skemaer: Hvis alle billederne, en person poster på sin profil, er taget på en bar, kommer du nok ikke til at nyde samværet med dem, hvis du er en, som går tidligt i seng.
  • Kedelig: Hvis deres profil er langtrukken og viser en mangel på redigering, kigger du på nogen, som ikke ved, hvordan man filtrerer sig selv.
  • Karakter: Hvis personens profil nævner venner og familie et par gange, eller de holder af frivilligt arbejde eller at hjælpe andre, er det et godt tegn på karakter, og indikerer, at de ikke er fuldstændigt selvcentrerede.

Kvinder- Faa din online datingprofil til at skille sig udFor at opsummere, at have din online datingprofil så god som muligt, vil være din billet til at møde din ideelle partner i livet. Det vil være din nøgle til at få en datingsucces med online dating.

Læs her om, hvad mænd forventer af online dating og at møde kvinder for første gang. Men alt i alt, bare vær afslappet og have det sjovt med det, du beskæftiger dig jo faktisk med det, ikke for at lægge pres og stresse dig selv, men for at have det sjovt med det.