facebook pixel

Online dating gør det nemt for mennesker med samme interesser at lære hinanden at kende. Mange datinghjemmesider på internettet studerer deres medlemmer forinden for at kunne matche dem med passende bejlere. Andre online datingsider byder på brugerprofiler, som medlemmer kan kigge på. Hvad end du foretrækker, kan de følgende tips gøre det let at finde et ideelt match til dig:

Vær specifik

Når du laver en online dating undersøgelse eller udfylder felterne på en online profil, skal du være så præcis som muligt. Overvej dine særpræg, og hvad der adskiller dig fra andre mennesker. Du skal ikke være bange for at prale af dine succeser og joke med de ting, der skræmmer dig, som spøgelseshuse eller mandagsmorgener.

Hvis du siger ting, der er for typiske som ”jeg kan godt lide lange gåture langs stranden” eller ”Jeg leder efter nogen, som fuldender mig”, vil din profil blive uinteressant. Sig noget, der får folk til at stoppe op og tænke, måske en sætning som ”Jeg elsker camping, men jeg er fanget i en introvert krop”. Noget underholdende, som lægger op til yderligere samtale.

Tal som en voksen

Skriv som om du ved, hvordan man taler ordentligt. Brug din stave- og grammatikkontrol. Bed en ven om at læse korrektur på din profil for at sikre dig, at det ikke ligner, at det er skrevet af en, der pjækkede fra dansk i skolen. Fortællestilen bør ikke være den sammen som den du bruger, når du snakker med dine venner. Men når det er sagt, vær dig selv – skriv fra hjertet og tal som dig selv, ikke nogen, du tror, du bør være.

Vær ærlig

Lad være med at overdrive. Lad være med at vildlede. Lad være med at lyve. Du undgår at skuffe nogen, specielt dig selv, hvis du fortæller sandheden om din alder, beskæftigelse, alder og fysiske kendetegn. Lad være med at sige, at du er ”i god form”, hvis du tydeligvis ikke er det.

sexlivsdetaljerSexlivsdetaljer

Når det kommer til din seksuelle historie, er der ingen god måde at give total blotlæggelse på. En online dating profil er ikke stedet, hvor du skal prale af dine seksuelle erobringer (eller mangel derpå).

Brug et relevant billede

Du er ikke forpligtet til at poste et billede på din online profil, men et klart og nyt billede af dig selv vil give dig flere henvendelser end en profil uden et. Hold det så personligt som muligt – professionelt fotograferede billeder kan være for forskønnede og tage noget fra dit sande udseende.

Lad så vidt som muligt være med at have andre mennesker på dine billeder. Glem ikke, at det ikke er et hook-up, så der er ingen grund til at posere på uanstændige måder.

Brug ikke din hjemmetelefon

Husk, at du snakker med en fremmed. Jo færre personlige oplysninger du giver ud, jo bedre. En mobiltelefon kan ikke spores til din adresse. Det kan din hjemmetelefon.

Date Lokalt

Prøv at finde mennesker, der bor så tæt på din omegn som muligt. Du vil se nogen oftere, hvis de bor i din by. At starte et nyt forhold med en, so, bor meget længere væk vil forhindre dig i at være fysisk tæt på dem så ofte som du har lyst til.

Mødes i et offentligt område

Igen, husk på, at personen du skal møde, stadig i nogen grad er en fremmed, og vær sikker på, at i er omgivet af mennesker. Hvis du skal møde dem i et mindre befolket område, så vær sikker på, at nogen du kender ved, hvor du er.

Vent ikke for længe med at mødes personligt

Nylige undersøgelser indikerer, at en falsk følelse af intimitet opstår, når man snakker med nogen digitalt over længere tid. Dette lader dig til gengæld slippe dine hæmninger. Man kan nemt glemme, at man taler med en fremmed, og måske opgive for mange oplysninger, så som privat data.

Lad være med at dyrke din online dating på arbejdet

Dit professionelle liv og dit privatliv bør være adskilt. Husk, at alt du laver på din arbejdscomputer kan ses af dine overordnede… og IT-fyrene du går forbi hver dag.

Begræns dig selv til én date ad gangen

Det er helt fint at snakke med et par potentielle bejlere på dit online dating eventyr, men vær sikker på, at du ikke multitasker dem alle sammen på samme tid. Tag det stille og roligt og lær dem du føler dig bedst tilpas med at kende. At blive fanget i at skulle håndtere alle dine potentielle dates kan tage vigtige intimitetsøjeblikke væk, og ultimativt ødelægge din online dating oplevelse.

dating-oplevelseHold dine antydninger for dig selv

Alles humor er forskellig. De jokes du laver med dine venner eller veninder er ikke de samme som dem du bør lave på en første date. Nogen kunne blive fornærmede over en kommentar, som du tror er harmløs. Vurder din date for du slår dig løs.