facebook pixel

Speed Dating

Speed dating

Amor giver dig ikke altid en vejledning til, hvor du finder din perfekte match. Du er selv nød til at gøre alt arbejdet. Men det kan være frustrerende, når man tror, at man har en plan for det hele, men på en eller anden måde ikke rammer målet. Du har måske forsøgt online dating, taget ud til natklubber, fester og barer, men stadig er det håbløst. At finde hr eller fru Rigtig, er svært. Men du kan i det mindste altid øge dine chancer for at finde ‘The One’ ved at træde lidt længere ud af dine komfortzoner!

Speed dating, for eksempel, kan være en af de mange måder, at øge din sandsynlighed for at finde ‘The One’. Forøg dine chancer ved at være mere eventyrlysten i datingscenen og overvej at abonnere på speed dating matchmaking tjenester.

Du har måske ikke vidst det, men der er faktisk masser af klassifikationer af, hvordan speed dating fungerer. Få mere at vide om disse bestemte typer klassifikationer, hvordan man gør fantastiske førstehåndsindtryk, og hvordan man opnår succesfulde møder!

Hvorfor overveje speed dating?

Essentielt er speed dating at møde nogen i person, uden nogen kontakt med dem på forhånd. Du kender ikke den person, du skal møde, og sandsynligvis vil du møde nogen, som du aldrig ville have mødt et andet sted.

Hvordan speed dating virker

Med speed dating kommer du til at være i et rum fuld af mennesker med lige mange mænd og kvinder. Kvinder er oftest dem, der sidder på en stol hele tiden, mens mændene løbende hopper fra bord til bord. Hvert møde er tidsindstillet til omkring 4 til 10 minutter, alt afhængigt af speed dating arrangørerne.

Hvert møde giver dig mulighed for at have en intim en-til-en samtale med det modsatte køn. Hver speed dater opdager den anden persons personlige hobbyer, interesser og baggrund. Hvis du finder en gnist og er interesseret i at arrangere en anden date med nogen, skal du blot afkrydse en boks på et stykke papir med deres navn eller billede på. Dette stykke papir udleveres til alle, før den faktiske speed dating begivenhed starter.

Den eneste måde at komme til en speed dating begivenhed er at abonnere på speed dating matchmaking tjenester. Speed dating matchmaking tjenester som f.eks. Match.com, Single.dk, og, 40plus.dk er de mest populære i bunken. Tag et kig på toplisten over speed dating matchmaking hjemmesider på dette link!

Speed datingSpeed dating matchmaking tjenester adskiller sig fra den ene til den anden. Speed dating begivenheder kan forekomme i barer, restauranter eller endda udendørs steder såsom parker, feriesteder eller endda skiture! Forestil dig at møde nogen for første gang på en skitur, skøjteløb eller strandudflugt og faktisk have det sjovt med dem. Hvor underholdende det er at tænke på at møde en ny på en ukonventionel romantisk måde! Med den nye æra, der er Tinder og online dating sociale apps, forsøger speed dating matchmaking-tjenester altid at holde trit og holder det på den sjove og skøre side ved at tillade speed datere at være i forskellige dating scenarier fra tid til anden.

Speed dating kan have været på undersiden af speed dating markedet, men det er åbenbart stadig en ting! Det er stadig en sjov måde at opdage en helt ny måde at date og møde en ny.  Vær eventyrlysten og prøv det!

Hvordan man skaber gode førstehåndsindtryk

Førstehåndsindtryk er alt i speed dating! Med de 4 til 10 minutters første dates, du vil støde på i speed dating, vil den måde du præsenterer dig selv, blive den mentale repræsentation af hvem du er for dine dates. Her er top 5-speed dating tips til at skabe fantastiske førstehåndsindtryk! Scor succesfulde møder med følgende tips!

  1. Tøj

Forbered dig til lejligheden. Den vigtigste regel for folk at skabe reel interesse for dig er, at du møder velklædt frem til arrangementet. For mænd, dukke op i din mest anstændige stil. Smarte sko er også et plus! Tro mig, når jeg siger, at oftest tjekker pigerne mænds sko ubevidst. Der mere om mænds sko, der fortæller om en mands personlighed. Prøv det. Der er ikke noget at tabe.

For kvinderne er det meget bedre for dig at være overbeklædt snarere end underbeklædt. Kavalergang bør ikke bruges som den primære lokkemad til at finde gode dates! Medbring flere interessante ting der siger noget om din personlighed. Kjole i overensstemmelse med din stil, og læg aldrig for meget pres på dig selv for at imponere. Fordi sandt som de altid siger, “indre skønhed er alt, hvad der betyder noget.”

Har du brug for et andet tip? Smil mere! Det er den bedste beklædning enhver person kan bære. Der er intet der ser bedre ud på din aura end et smilende ansigt. Vær ægte om det hele tiden. Og husk bare at have det godt! Du ved aldrig, måske er et stort smil alt det kræver for at ramme kærlighed ved første blik!

  1. Speed datingHav et åbent sind og styr dine forventninger

Før du forpligter dig til speed dating services, bør du, af alle mennesker, vide, at dating scenen for speed dating består af flere typer mennesker fra forskellige steder med forskellige overbevisninger og forskellige interesser. Der er ingen person, der ligner den, der sidder lige på den andne side af bordet.

Vær opmærksom på de forskellige typer mennesker, du skal møde og altid styre dine forventninger. Endnu bedre, sænk dine forventninger. Før du sætter dig selv i gang med speed dating tjenester, skal du mindes om, at du ikke vil møde nogen som ligner Angelina Jolie eller Brad Pitt! Hvem du møder er imidlertid typisk og gennemsnitlig, og en der, ligesom dig, er på udkig efter gnister. Led aldrig efter nogen, som du kun har forestillet dig i dit sind, for du kan lige så godt håbe at du vil gå skuffet hjem.

Det er altid sjovt at møde nye mennesker. Du kan gå ud til speed dating-begivenheder og tænke på, at du kan få flere venner frem for en elsker. Fordi hvis du får flere venner, kan du altid genoprette forbindelse til dem på et andet sted og tidspunkt. Fordi du ved aldrig … Hvis kærlighed ved første blik ikke virker, så vil måske det andet blik. Hvis og hvornår dette sker, er den anden date måske meget mindre fra presset, eller mere, måske kan de sætte dig op med en ven. Det er stadig en win-win-situation. På den måde bliver du aldrig nødt til at forlade lokalet skuffet, hvis Amor ikke har fundet en match for dig.

  1. Samtaler og spørgsmål at stille

Påklædning og smil er betydelige faktorer for førstehåndsindtrykket, men den eneste måde at virkelig at gøre dine dates til succes er gennem gode samtaler! Hvis du ikke er glad for speed dating etiketter, så forbered dig selv med en liste over passende ting og emner at snakke om, mens du er på en!

Hold det lyst og sjovt! Vis lidt humor som en dessert, efter at have spurgt de første små vigtige oplysninger om din date som navn, alder eller erhverv. Spørg om deres foretrukne hobbyer, yndlingsretter, ideer om perfekte ferier, eller måske om deres yndlings tegneseriefigurer eller filmserier. Alle de sidstnævnte oplysninger kan fortælle meget om en person, hvis og om de er træningskammerater, spillere, hjemmekammerater, arbejdsnarkomaner eller lignende.

Gør det sjovt. Kom hønen før ægget? Hvordan har de det med mandage? Kattemenneske eller hundemenneske? At vide, hvilke typer kæledyr de er mere tilbøjelige til, sige så meget. Tænk dig om! Find ud af, hvem du vil holde omkring dig – dit kæledyr eller din date? Uret tikker!

Hvad man IKKE bør tale om: At spørge om en persons løn, tidligere mislykkede forhold eller arbejdsrelaterede spørgsmål er et stort nej-nej! Det er uhøfligt at spørge om, hvor meget en person tjener, hvordan deres tidligere forhold har fejlet, eller hvor stressende det kan være på arbejdspladsen. Medmindre din date spørger om det, foreslår jeg, at du bare holder alt for dig selv eller i det mindste indtil anden eller tredje date.

Endelig, lyt! Vær ikke en person, der hele tiden taler om sig selv. Snarere vær en person, der virkelig lytter. Det er en give-and-take mulighed for hvert par at lære hinanden meget bedre at kende. Speed dating giver så begrænset tid som det allerede er at møde en person, så spild ikke hele tiden med at tale om hvor stor en fangst du er. Lad dem finde ud af det selv.

  1. Speed datingVær ægte og høflig

Efter at have ramt de første få indtryk af din date, har du sikkert et mentalt billede, om du gerne vil være på en anden date med dem. Vær ægte om dine interesser og hvad du virkelig søger i en partner. Undersøg om de er på listen eller på en eller anden måde tæt på. Men hvis det sker, at han/hun ikke er din type overhovedet, så vær høflig omkring det og slå ikke deres hjerter i stykker lige foran dem. Fortsæt med at snakke med dem på en høflig måde og lad ikke dampen stå lige med det samme. Vær altid høflig og blid i din opførsel, for trods alt er du i et speed dating event, hvilket betyder, at det eneste du nogensinde vil få brug for er et stykke papir med en ‘Ja’ eller ‘Nej’ mulighed under deres navne.

  1. Hav det sjovt, læg ikke pres på dig selv

Speed dating er en chance for dig at udforske den eventyrlystne person der gemmer sig inde i dig. Udforsk andre dating muligheder og overvej altid at abonnere på nogle speed dating matchmaking tjenester. Men læg aldrig pres på dig selv. Gå hvis og kun når dine instinkter fortæller dig at du vil, og kun når du er klar til en helt ny måde at date på. Hav det sjovt med denne helt nye oplevelse og slip af alle dine forventninger, fordi du sandsynligvis vil møde forskellige typer mennesker. Den eneste regel i dating, er jo bare at have det sjovt!

For andre gode speed dating tips, læs mere på  dette link!

Har du lavet enkle mentale noter om speed dating? Vil du nu overveje dig selv i at deltage i en? Hvis du gør det, så fortæl os mere om andre speed dating tips og regler, du vil tilføje på listen bagefter, så andre læsere kan vide det! Hav det sjovt!