facebook pixel

Det kan være skræmmende at møde en fremmed for første gang, især hvis du har prøvet det før, hvor det ikke gik særlig godt.

MTV fjernsynsprogrammet “Catfish” handler om at finde folk der lader som om de er en anden person online og afsløre dem. Du kan forhindre sådanne hændelser fra at ske mod dig ved at følge disse online tips:

Hvis du er klar til at møde din date i virkeligheden, er det vigtigste du bør gøre at være dig selv. Prøv aldrig at være en anden, medmindre du vil virke falsk. Det er uprigtigt og uærligt. Læs mere her for tips beregnet til mænd og her for kvinder.

Klæd dig selv fint på til dit første møde med personen, du har snakket med online, involveret i Online Dating. Lad være med at klæde dig på som nogen, du ikke er, men præsenter dig selv som en der er stolt over sit udseende, og som en der gør det bedste de kan ud fra hvad de har.

Vær ikke så tillidsfuld i begyndelsen. Det er muligt, at du har snakket med persoen i en måned online, men når i mødes for første gang, bør det være i et offentligt rum, måske endda med en ven. Hvis de er ægte, vil de ikke have noget problem med det.

Professionelle svindlere vil bruge tid på at oprette forbindelser med folk online for at opbygge tillid. Hvis du bliver spurgt, om du vil mødes alene i et ikke-befolket område, burde en advarselslampe begynde at lyse. Vennen der skal ledsage dig på din date kan altid gå, når det føles som om det går godt.

Tips til at moede en online date i virkelighedenTal med personen du skal mødes med dagen før i mødes, for at reducere akavede spændinger. Hvis der har været et hul i jeres samtaler og i så mødes ansigt til ansigt, vil det simpelthen ikke føles naturligt og afslappet.

Hvis noget, vil det kun styrke akavetheden. Med det i baghovedet, kan du se mere her for at få nogle tips til samtalestartere.

Din date behøver ikke involvere middag. At mødes til drinks kan være mere afslappet. At mødes over middag føles som om du er til jobsamtale.

Det er fint at spise middag efter at lære en person at kende, da du vil have et sted, hvor i henkastet kan snakke og lære mere om hinanden.

Vær ikke sippet – flirt! Du kan sagtens have flirtet i rigelige mængder online, men at flirte i virkeligheden er fuldstændig anderledes. Det involverer kropskontakt, smil og virkelige grin. Det lader også din date læse dit kropssprog og fange signaler, som ikke kan fanges igennem en computerskærm.

Vær sikker på, at din virkelige opførsel er den samme, som den var online. Du vil gerne have personen, du mødes med, til at føle, at han ikke møder en helt anden. Måden du taler og er på via besked bør være identisk med in virkelige adfærd.

Hvis der er noget, du ikke har været ærlig omkring, så gå til bekendelse så hurtigt som muligt, helst inden du møde dem. Det værste du kan gøre mod et nyt venskab er at starte det med en løgn. At være uærlig ødelægger enhver troværdighed og tillid, du vil prøve at opbygge i fremtiden.

Alt i alt skal du bare nyde din dag og lade være med at presse dig selv, du ved måske ikke, at du vil være i stand til at møde din ideelle partner.